Kedim Mamasini Degistirdigimden Beri Daha Çok Su İçiyor?

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052 Puan

2 aylık kedim mamasını değiştirdiğimden beri daha fazla su içiyor. Bu mamanın kötü olduğunu gösterir mi? Yada kötü bisey mi su içmesinin artmasi . (Prochoice kullanıyorum)

31 CEVAP

izmir_pet
izmir_pet

127274

genelde mamalarda hicbirinde tuz orani yazmiyor. Hatta bazinda tuz hic yazmiyor genelde ucuz mamalarda. Baska sebebi yoksa fazla tuzlu olabilir. Ben sokaktaki bikacina mito aliyodum guzel diye. Asiri su icmeye basladilar. Ogrendim ki nerdeyse en tuzlu mamalarmis

kedipatisii
kedipatisii

13236

Aynı değil. İçerisindeki değerler farklı. N&D bir tık daha iyi ve daha pahalı diğerlerine göre. Diğer üçünden brit care'yi öneririm içerik açısından ama benim kedim yemediği için sizde nasıl olur bilmiyorum. Profine'yi kullanmadım ams çok öneriliyor. Sanabelleyi şu an kullanıyorum dediğim gibi ve içerik olarakta iyi bir mama. Alman markası zaten. Dediğim gibi sizi maddi açıdan hangisi zorlamazsa onu deneyin. ********* sitesinde şu an sanabelle'de indirim var bir bakın isterseniz. İki kilo kargo dahil 77 liraya aldım ben. Deneme açısından gramaj olarak düşük olanlarıda indirimde.

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

İlk kuru maması bu hatta ilk paket. Ne yapmalıyım ya degistireyim mi mamasını. Diskisi da kokuyor esneyince agzida kokuyor. Veteriner önerdi bu mamayı orta halli falan dedi ama orta halli mi yoksa kötü mü bilemedim

izmir_pet
izmir_pet

127274

rica ederim insallah net bilgi verebilenler yazar ogreniriz:)

kedipatisii
kedipatisii

13236

Prochoice'nin numunesini bende aldım ve kullandım. Benimki severek yemişti ama içeriği çok iyi gelmediği için denemekle yetindim. Kitten'i tavuklu olmamasi güzel. Üstüne biraz daha para koyup, içerik olarakta iyi bir mama düşünürseniz şu an kullandığım sanabelleyi öneririm. Bizimki severek yiyor hemde içeriği iyi.

izmir_pet
izmir_pet

127274

cok istahli yememesi daha iyi bi yandan ama. Cok istahla yiyor saldiriyorsa grnelde bagimlilik yapan madde oluyo icinde

kedipatisii
kedipatisii

13236

Benim ilk aldığım mama brit care kittendi ve iki kilo almıştım. Kedim aç kaldı yinede yemedi mamadan. Kaliteli olsada her kedi her mamayı yemiyor ve seçici oluyorlar. Bu yüzden yüklü mama almadan numune şeklinda gram tarzında alında memnun kalmazsa paranız boşa gitmesin.


En çok önerilenler; profine, brit care, n&d, sanabelle. Daha üst fiyattakileri yazmıyorum. Aralarından uygun fiyatlı olduğunu düşündüğünüz varsa bir bakın.

kedipatisii
kedipatisii

13236

sanabelle dusunursenizde buraki indirimlere bakın isterseniz
https://www.*********.com.tr/sanabelle

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Ayy çok cok teşekkür ederim :))sanabelle ye geçmeyi düşünüyorum şuan minik bir paket alıp denicem severse devam ederim :)

kedipatisii
kedipatisii

13236

PD1aOWU4yqaxFB_QXmDCAUnygOJQ5qvE5iRRoCBN0QAvD_BwE


Ben denemek için bundan almistim :) diger siteyle karsilastirin fiyatini isterseniz

kedipatisii
kedipatisii

13236

http://www.*********.com/sanabelle-kitten-tahilsiz-yavru-kedi-mamasi-400-gr

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Aynen bu son verdiğiniz siteyi buldum bende araştırınca 400 gramlık alıp denicem bi severse 2 kiloluk alicam *********dan :)

Minnakpatipuki
Minnakpatipuki

14052

Valla umarım sever :) Daha yeni başladık kuru mamaya bunda tuz oranı yüksek sanirim sevse de sevmese de o mama değişecek :D sanabelle i sevmezse britcare denicem onu da düşündüm :D

kedipatisii
kedipatisii

13236

Britcare de baya iyi ama benimki agzina bile sürmedi. Arkadasimin tekir kedisi sevip yemiş ama. Kedileri anlamak zor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1725 Görüntüleme
  • 31 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR