Sokak Kedileri İçin Uygun Fiyatlı Mama Nedir?

Avifors
Avifors

817 Puan

Dışarıdaki kedileri besliyoruz ancak fiyatı şu anki mamamızdan daha uygun, besleyici bir mama bulmak istiyoruz. Sokak kedileri için hangisini tavsiye edersiniz?

36 CEVAP

mimimomo
mimimomo

12335

ben evdekilerime bile alamiyorum nd... ; ( cok sanslilarmis : )))

Mito, micho ve bonacibo. Bunlar hem iyi hem de uygun fiyatlı tanıdığım herkes sokaktaki bebekleri bunlarla besliyor. Ben de kendi kedimin mamasından veriyordum ama maalesef bir yere kadar :/ Ben de bu markalardan temin edeceğim artık.

izmir_pet
izmir_pet

127274

sokaktakiler icin mi nd ve proplan

izmir_pet
izmir_pet

127274

valla ne yalan soyliyim bende:) sasirdim o yuzden yanlis da anlasilicam ama. Tabiki en iyisini hakediyolar ona lafim yok da sayilari cok oldugundan sssirdim:)

Avifors
Avifors

817

Nd proplan sokaktakiler için değil, bizim kedimiz soruluyor sandım :) dışarıdakilere proplanı veriyoruz o halde görünce onları dayanamayıp ancak fiyat olarak dışarıdakilere verecek kadar çok alamayacağımızdan onlara verilebilecek daha uygun fiyatta bir mamayı bu yüzden sormuştum :)

izmir_pet
izmir_pet

127274

bonacibo veya enjoy tavsiye ederim sokaktakilere. Ama MİCHO&MİTO aman diyimmm!!! Aslaaaa. Kisa bi surede sokaktakilrr icin bile olsa bagirsak bobrek bitiriyo iflas ettiriyo. Bagirsam barcalayan madde bulunduruyor. Ve ayrica tuz orani en yuksek mamalar. Ve tabii bagimlilik yapici madde iceriyor

mimimomo
mimimomo

12335

yok yanlis anlasilmak olmaz. elbette sadece disardaki pisicikler icin besleme yaparken bile, devamlilik olamaazsa ne yaparlar diye ortalama tutuyorum ben. netekim bak fiyatlar uctu. gerci ac kalma tehlikesi olunca mecbur yiyolar ama o sure icinde aranma / bolgesinden uzaklasma - kaza vs riskleri artiyor. o nedenle ortalama bi mamaya iste az bi si tavuk suyu/eti/cigeri vs vs ekleyip zenginlestirilebilir. tabii biraz daha vakit aliyor ama allan "kacindigimiz" wiskas'in bile iki kg;i 40a dayandi.. cok zorlayici:(


*********'dan toplu siparis vermeyi dusunmez misiniz? ben bahce kedilerime bahsettigim takviyelerle birlikte onu verdim/vermekteyim, pek sorun gozlemlemiyorum. (bazilari sevmiyo ama davuk varken gidiyo : )) )

mimimomo
mimimomo

12335

: ))) ben de yanlis anlamisim, pardon : )
bonachibo'ya bi bakin derim. (*********) yavru icin olanin adi bu. diger secenekler sitede mevcut.
benim de pek mama dagarcigim yok, o nedenle kendi deneyimimi paylasiyorum. (evdekiler icin profine + bonachibo karisim asamasindayim)


tum pisicikler ve size saglik, afiyet dilerim : ) )

Cemrecookie
Cemrecookie

2742

Friskes purina çok iyi orta halli bi mama öneriyorum :)))

Avifors
Avifors

817

Micho ve mitonun da önerildiğini şimdi fark ettim. Teşekkürler

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17542

İçeriklerine bakıp birebir kıyaslayabilirsiniz.Ben bakıyorum ama birçok mama karışıyo aklımda kıyas olarak birşey diyemiuorum şu an

izmir_pet
izmir_pet

127274

whiskas-mito-micho sokaktakilere bile vermeyin lutfen herkss ogrensin. En basidi o kadar tuzlu ki gozler de dahil ogranlari iflas ediyo. O fiyata enjoy olabilirsiniz daha ucuz hatta

Ecerana
Ecerana

14974

İzmir_pet mito ve micho kedi mamaları bonocibo ile aynı firmada üretilmiyor mu hepsi ********* nın ürünü değil mi o zaman bonocibo nun da içinde zararlı maddelerin olması gerekmez mi? Merak ettim doğrusu Bi çok kişi sizin dediğinizi diyor aklıma takıldı o yüzden soruyorum çünkü bn de bir ay öncesine kadar bonocibo kitten kullanıyordum aynı firmanın ürünü olduğu için şuan şüpheye düştüm yani neden bir firma bir mamasına kötü maddeleri koyarken diğerine iyi maddeler koysun? ********* çok güvendiğim bir firmaydı onların mamasını kullanırken ucuz mama kullanıyorum diye hep içim içimi yiyordu ama gene de güvenilir bir firma ucuz mamalar içinde en iyi si diye kendimi rahatlatıyordum Bi an da bu yorumları görünce soruyum dedim

kedigibiyiz
kedigibiyiz

114436

Micho mito konusunda izmir_pet e gerçekten katılıyorum. Mama arayışımda her mamayı çok araştırmıştım. Bu mamalar ve whiskas vb market mamalarının tuz oranlarının fazlalığı ve daha da önemlisi bağımlılık yapmaları durumu var.

Benim çevremdeki herkes Micho, Mito ve Bonacibo veriyordu sokaktakilere. Şuan çok yaşadım. Söylenenlerin asılsız olma ihtimali var mı? Reflex'e de kötü mama derler ama kuzenimin Reflex ile beslenen kedisi benim N&D ile beslenen kedimden daha sağlıklı.. Maşallahı var kedinin. 3-4 yaşlarında şuana kadar hiçbir sağlık sorunu olmadı bildiğim kadarıyla. Ama eğer gerçekten söylenen 3 mama kalitesizse yeni bir mama bulmam lazım. Hayvanları doyuracağım derken hasta etmeyelim. Enjoy iyi midir?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3069 Görüntüleme
  • 36 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80732 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR