Hangi Marka Kum Kullaniyorsunuz?

izmir_pet
izmir_pet

127274 Puan

Topaklanan kumlarinizin markalari nelerdir acaba? Dibe yapisma yapmayan uygun fiyatli kum ariyorumm..

35 CEVAP

gulsum_
gulsum_

2288

Ben pro line aldım yapışmıyor hemen topaklanıyor memnunum :)

Breda
Breda

3721

Metro markette satılan kumu tavsiye ederim.. İndirime girdiğinde takipte olun.. Eczacıbaşı ve sanicat kullandim simdiye kadar.. Basta memnundum ama sonradan baska başka paketler acinca nedense ayni kalite ve memnuniyeti bulamadim.. Denemek için aldım bir paket indirimdeyken aro sanirim markasi.. İnanin söylediğim markalardan daha kötü değil.. 9.99 du 20lt paket ekim indiriminde..

melikealgin
melikealgin

11545

Aroyu da kullandım metro market bana uzak oldugu icin alamıyorum şu an ama tek kelimeyle mükemmel bi kum o da :) bio kity de ona benzer bi kum

Cldkgkcs
Cldkgkcs

17492

Sanicat kullanıyordum en çok, proline almıştım bu defa biraz önce döktüm toz burnuma girdi çıkmıyo resmen şu an. Kedim de yanımdaydı ilk defa hapşırık krizine girdiğini gördüm. Birde20 kg almıştım moralim bozuldu

Kazim1980
Kazim1980

1864

@mimimomo Kumu düzenli yeniliyorum ama poşeti pazardan pazara değiştiriyorum.İnce deliklikler olabiliyor ama kaptan b.k kazımaktan kat kat iyidir. 3-4 günde değiştirirsen hiç olmaz.Ayrıca kutusunda 7 adet var 30 günden fazla gidiyor bir ekstra masrafı yok.

melikealgin
melikealgin

11545

Bio kity :)

Breda
Breda

3721

Ve 2 aydir kullaniyorum bu arada.. Parfumsuz olani tavsiye ederim.. Parfümlu kum kirlenince fena kokuyor.. En iyisi kokusuz olani..

melikealgin
melikealgin

11545

Dibe yapismadi

Breda
Breda

3721

Topaklanmasi iyi.. Dibe de yapismiyor.. Biraz tozlu oldugu söylenebilir ama çiş topaklansa da temiz olan kumu felç etmiyor.. Ben 2 kedininkini temizlerken dibe yapisanlara kaba kuvvet abaniyorsum resmen.. Ama bu kum öyle olmadi.. Rahat aliniyor kirlisi.. Tabaka halinda yapismiyor.. Bu arada bende ucuz diye korkup önce 1 paket almıştım.. Sonra baktim ki iyi sayilabilir.. 20 paket aldim.. Eve zor sigdirdim..

izmir_pet
izmir_pet

127274

metro banada uzak ama arabayla toptan alirim guzelse:) yeterki guzel olsun fiyat uc bes fazla olsa olur. Ben cats white aliyorum. Cok guzeldi.ayni kumu farkli yerden 5-6paket aldim. Sansa igrencc diyebilirim. Topaklar parcalaniyo dibine yapiyoo. Her hafta komple kumu atip yikiyorum

izmir_pet
izmir_pet

127274

gercekten cok sasirdim. Cidden topaklanmasi guzelse super olur yaa:) artik ne alcagimi sasirdim, sinir oldum benim kumlara. Bi kez denicem umarim guzeldirr. Cok tesekkur ederim

Breda
Breda

3721

Evvela bir paket alıp deneyin kokusuz olandan.. Beklentinizin çok altinda olursa çok birsey kaybetmemis olursunuz.. Ben sanicat ve eczacibasi için verilen paraya bu ise- bu kadar paraya bu süper derim.. Su an 23 lira yanlış hatırlamıyorsam.. Memnun kalırsanız özel mesajla haber verin.. İndirim görürsem bende size haber veririm..

izmir_pet
izmir_pet

127274

Suan stogumda 25kg kumum var ama dedigim gibi hizli hizli atiyorum bes para etmez. İnsallah en kisa zamanda gidebilirsek bi tane alicam mutlaka. Elimdekini bitirmeden denicem alabilirsem yazarim sizede. Mirmir pisisi guzel saniuodum. Hic bulasmiyim onlara o zaman:)

izmir_pet
izmir_pet

127274

proline heryerde kolayca bulunuyor, fiyatida uygun ve tavsiye edenler de var bayagi. Ama pakette baktim bayagi ince taneli cok tozlu gibi duruyo. Tanedrn cokk toz gibi. O yuzdrn emin olamadim. Patileri falan toz olmuyor mu acaba kedinizin? Birde yapismiyor demissiniz, bayagi kaziyor mu krdiniz ama kazmadan mi yspiyor? Benimki 8aylik kaziyo iyice cunku. Ondan da yapisiuo haliyle. Bu arada cok tesekkur ediyorumm:)

gulsum_
gulsum_

2288

Evet ince taneli ama toz gibi değil :) patileri toz olmuyor ama tuvaleti kapalı olduğu halde çıkarken patileriyle biraz dışarıya kum çıkarıyor ama evin içine yayılmıyor. Elbette yapışıyor ama çok fazla kazımam gerekmiyor dibine kalıp gibi yapışmıyor yani çok az yapışıyor :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1605 Görüntüleme
  • 35 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 79902 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR