Otobüsle Seyahatte Sorun Yaşadınız Mı?

tatlisiyam
tatlisiyam

706 Puan

6 kg'dan daha fazla olmayan kedi, köpek gibi evcil hayvanlarla uçak kabini içerisinde seyahat edebiliyorsunuz. Gel gelelim ki otobüs firmalarının evcil hayvan taşınması ile ilgili açıklanmasında yönetmelik gereği ancak bagajda taşınabileceği, içeriye sokulamayacağı yazıyor. Kedisi olan bir hukukçuya danıştım böyle bir şeyin yasal olarak olmadığını, taşıma çantası içerisinde ve karnesiyle otobüs içerisinde taşınabileceğini ancak her defasında kediyi içeri sokmak için kavga etmek zorunda kalındığını söyledi. Sizler kediniz otobüs içerisine sokmakta sorun yaşadınız mı?

6 CEVAP

ziyanim
ziyanim

1796

Metro Turizm'de(reklamı olması gereken bir rezalet) bı bavul gibi görülen kedimin bagajda taşınması için tartısırken; Kamil Koç (reklamı yapılması gereken bir nezaket) kafesimi özel bölmelı bagaja koyuyor. Kızım da orada dışarıdaki hava koşulundan etkilenmiyor.yardımcı şoförün dinlenme kabınının yanında kuzu kuzu gidiyorlar. :) otobüs taşımacılığının 8. Maddesinde evcil hayvanların uyku ilacı (uyutulması) halinde bagajda taşınmasına izin verilmiştir.

uzun yolculuk ise evde kalması daha doğru olacaktır benim görüşüm

selenn4
selenn4

954

Kesinlikle uzun yolculuk stres yapıyor hayvanlarda ve hasta olabiliyorlar çok riskli

simge
simge

2456

Bncede cok riskli uzun bi yolculuk yapcaksaniz kedinizi asla goturmeyin ALLAH/korusun bir sey falan olur nasil bida tedavini yapicajsin bence olmaz...

tatlisiyam
tatlisiyam

706

Evet bende öyle düşünüp arkadaşıma bırakıyorum:)

tatlisiyam
tatlisiyam

706

Ziyanim sizin kediniz kaç saatlik bir yolculuk yaptı?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1251 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR