Hangi Mamayı Tercih Edersiniz?

Melusine
Melusine

529 Puan

Anket

Brit Care
(16 oy)
Prochoice
(6 oy)
Petcurean
(5 oy)
Sanabelle
(18 oy)
Toplam (45 oy)

Bu orta segmentteki mamalardan hangisini tercih edersiniz? (N&D, Acana, Orijen markalı mamalar bunlara göre pahalı olduğu için, her bütçeye uygun olan, fiyat-performans olarak gördüğüm bu mamaları seçtim.)


39 CEVAP

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

Matissede gitmeyip provhoicede hoşunuza giden şey nedir

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

matisse çok iyi bir marka saçma markalar ile kedinizin midesini bozmayın bence yok ben onu istemiyorum derseniz tabiiki sanabelle

Duman_1
Duman_1

1089

N&D kullanın derim ama bunlar araısnda seçecek iseniz Pro choice

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

burdaki en kötü mama prochoice. seçenek bile almayın onu. brit care sanabelle ve buraya eklemediğiniz matissenin arasında bir seçim yapın derim bunlar fiyat içerik olarak gayet güzel mamalardır.

Melusine
Melusine

529

Açıkçası Matisse'in içeriği benim pek hoşuma gitmedi. Nd ile aynı firma biliyorum fakat içerik olarak pek iç açıcı görünmediği için eklemek istemedim.
Bu arada ek vitamin macunu ve malt tabii ki veriyorum. Acana kedilere ağır geliyo diye duydum evde var vermeye korkuyorum ben idrar sorunu falan olur diye.

Melusine
Melusine

529

Ben prochoice harikadır, brit care mükemmeldir diye bir ibarede bulunmadım. Matisse'de yüksek pirinç oranı, mısır, mısır glüteni gibi bir mamada yer almaması gereken alerjen tahıllar var ve pancar posası, pancar tozu gibi zararlı içerikler de bulunuyor.

Melusine
Melusine

529

Yok anladım demek istediğinizi, sadece 4 seçenek ekleyebildim ankete, yoksa Matisse ve Mera mamalarını da ekleyecektim eklenmedi dediğim gibi. Petcurean ve Sanabelle en mantıklısı gibi görünüyor şuanlık.

Faytekin
Faytekin

11982

Petcurean tabiki digerlerinden daha iyi bir mama ancak fiyati da cok uygun sayilmaz ve bu mamanin tedarik edilmesinde zaman zaman sıkıntılar olabiliyor, yani her istediginiz zaman bulamayabilirsiniz,devamli kullanimda böyle bir problem yasayabilirsiniz,guzel bir mama ama ben onun yerine biraz daha uzerine koyup ND almak daha mantikli aralarinda cok büyük bir fiyat farkı yok cunku, hatta 10 kg alimda ND daha uyguna geliyor,Prochoice bana gore mama degil zaten, Britcare i her kedi yemeyebiliyor tester alip denemeden büyük boy almanizi tavsiye etmem,Sanebellede orta segment ile üst segmentin arasinda alinabilecek hemen hemen her kedinin sevdigi guzel bir mama, sonuc olarak Petcurean ve Sanabelle yerine ben üstüne coz az daha koyup ND alirim,alamam derseniz bu durumda tester ile.denedikten sonra Britcare kaliyor bu mamalarin icinde yada arkadaslarin dedigi gibi Matisse,Prochoice i saymiyorum bile,fiyat araligi düștükce mamalarin içindeki bazi istemedigimiz maddelerle göz yummak durumundayiz maalesef istemeden de olsa.

Sselin1
Sselin1

122024

Bu arada n&d düşük tahıllı deneyebilirsiniz 10 kg luk olarak alirsaniz hesaplı bir mama kilosu 33 liraya bulabilirsiniz. Faytekin beyin dedigi gibi petcurean mamaya ulasmak zor kg olarakta şecenegi yok hesapli olmaz yani. Ben n&d tahilsiz kullanyorum ama kedilerime hergun yaş mama verdigim icin bütcemi zorluyor biraz. Oyuzden düşük tahıllıya geçmeyi düşünyorum tavsiye ederim

Melusine
Melusine

529

Kuru mama ile beslenen bi kedi zaten mutlaka hemen ardından su içmeli eğer içmiyorsa da şırınga ile verilmeli. Ama şu konuda size katılıyorum, kuru mama ile besleniyorsa dahi yaş mama da verilmeli. Tek bir kaynaktan beslenmesi sağlıklı gelmiyo bana da fakat tamamen yaş mamaya geçenleri biliyorum herkes bu konuda farklı görüş bildiriyo kimisi yaş zararlı diyo kimisi kuru zararlı diyo. Ben şahsen ikisinden de veriyorum. Bazı instagram hesapları var kediler için yaş mama tarifleri veriyor ben ordan bakıyorum genelde. Bir de içerik olarak kaliteli 4 farklı yaş mama buldum onları kullanıyorum. Malesef bahçeli ev ortamı sağlamak çok mümkün olmadığı için, sık sık onunla oyun oynayıp hareket etmesini sağlamakta çok önemli gerçekten size katılıyorum.

Melusine
Melusine

529

N&D en iyi mamalardan birisi gerçekten içerik anlamında. Orta segment mamalar da kalitesiz sayılmaz bence, içeriklerini iyice inceledim pek kötü bir şey göremedim ben açıkçası bunlarda. Bir de Mera önerilmiş baya onun da içeriği güzeldi

selveroglum
selveroglum

919

bence bu tarz mamalar veriyorsaniz yaninda ek vitamin macun verin. uygun durumunuz oldugu zaman direkt olarak daha iyi mamaya geçin.. Ben acana kullaniyorum 3aydır. Öğrenciyim alabilirsem bi tane daha alicam

Ecerana
Ecerana

14974

Sanabelle tabii ki de size bir de matisse öneririm sanabelle ve matisse arasında tercih yapmanız daha doğru olur ikisi de orta fiyatlı mamaların en iyileri bnce bu fiyat aralığında en temiz içerikli bu iki mama var

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

matisse Nd üreticisi olan Farminanındır Ndnin bir alt kalitesi Matissedir bu arada.

Sselin1
Sselin1

122024

Ayni şeyler pro choice mamada da var. Arkadaşın demek istediği şeçeneklerin arasına pro choice ekleyip mattisse'yi beğenmemenizin garip olması. Biz de mattissenin mukemmel bir mama olduğunu söylemiyoruz ama pro choice mamaya göre kat kat daha iyi prochoice de et bile yok. Bu mamalar arasında da size matisse'den daha iyi olan Petcurean mamayı önerirm.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2056 Görüntüleme
  • 39 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80757 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR