Evde Beslenmesi En Kolay Köpek

Celine24
Celine24

166 Puan

Merhaba, 2 çocuğum var ve çalışıyorum. Tuvalet problemi olmayan, çok tüy dökmeyen, çok havlamayan evde besleyebilecek köpek türü hakkında Öneriniz olur mu?

36 CEVAP

Bulunduğunuz şehirdeki barınaktan yetişkin bir köpek sahiplenmeniz sizin için en iyisi olacaktır. Yetişkin köpeklerde tuvalet eğitimi vermek zor değil. Ama genellikle küçük ırk köpekler çok havlar. Ve tüy dökmeyen köpek yok tüysüz ırklar hariç.

BalliBadem
BalliBadem

121963

evde bahçe yoksa ve pek ilgilenemeyecekseniz kedi daha kolay olur

ataberk benimki zeka birader var mı? en zeki benim köpeğim hatta, problem? her şeye muhalefet olmaya mı geldin sen buraya? ayrıca google yazıp zeka sıralamasından görmeyle olmuyor bu işler. kaç köpek besledin? var mı şu an baktığın bir dost ?

Ayse_naz_G
Ayse_naz_G

118091

Her köpek zordur.Huylarına bakın cinsle alakası yok.

Peluş köpekler var!
Hiç havlamıyor, Tüy çok nadiren döküyor, Tuvalet ihtiyacı hiç yok.

NUSECE
NUSECE

454

Çalışıyorsunuz ve 2 çocuk sahibisiniz. Bu aşamada evde bir dostun varlığının 3.ncü bir çocuk anlamına geldiğini dikkate alarak bir daha düşünmenizin uygun olacağını değerlendiriyorum.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@Ataberk204261 ‘e bakmayın bence. Sokaktan cinsi ne olursa olsun bir can sahiplenin eğer bakacak sorumluluğa sahipseniz:)

Minnoskoss ben gidin petshop tan veya üretim çiftliği den alın demiyorum zaten asla da onermiyorum sadece barinaklarda bolca bulunan cinsler içinden hangilerinin daha uygun olduğunu söylemeye çalışıyorum. Yardım etmeye çalıştığımı anlamayıp kötü niyet arayışına gireceğine daha dikkatli baksaydın keşke.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

@Ataberk204261 kötü birşey demedim, art niyet de aramadım. Ben de sizin gibi bir şey önerdim. Keşke beni yanlış anlamasaydınız.

Ok uzatmaya gerek yok ikimiz de yanlış anlamışız

tüy dökmesin,havlamasın,tuvalet problemi olmasın... istekler istekler.. bu söylediklerinizin hepsi illaki her ırkta yaşanır. bunları aşacak olan sizlersiniz. benim maltese terrierim var. en az havlayan,en az tüy döken cins olarak bilinir ancak yeteri kadar oynamadığımızda havlıyor. tüylerini düzenli taramadığımda, tüy döküyor. en akıllı köpek türlerinden biri olmasına rağmen tuvalet eğitimini verebilmek için her sabah normal kalkmam gereken saatten 1 saat önce kalkıyorum. yani bu söylediğiniz sorunları aşacak olan sizsiniz. kesinlikle böyle bir sorumluluk almadan önce 2 kere düşünün.

her cevabı 3 kere gönderme be kardeşim. bu arada bilmiyorsan söyliyeyim "türkçede bazı devrik cümleler, anlamı güçlendirmek için kullanılır" evde 2 çocuğum var ve daha önce hiç köpek bakmadım diyen insana cane corsa, dogo argantine önerdiğine göre sen bayağa bilgilisin dostum. tamam sensin.

limis
limis

10780

Çocukların yaşlarını söylememişsiniz. Bakımlarına yardım edemeyecek kadar küçük olduklarını varsayıyorum. Yürüyüşe kim çıkaracak? Köpekler sürekli yalnız birakileceginiz hayvanlar değil. Çalışıyorum demissiniz. Canları çabuk sıkılıyor. Ilgi gösterecek vaktiniz olmazsa olmaz. Ha evde 6 aylık bebek ha kedi köpek. Aynı şey ikisi de. Ben almayın derim.

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Barınaklardan harika güzellikte, huyda olan bir can sahiplenin.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

O sizin yetirmstirmenize bagli biraz da. Ayni irktan bir kopek cok sakin olur digeri cok havlar.. cocuklarla iyi anladan pitbullar goruyoruz. Zamaniniz yoksa hayvan sahiplenmeyin bence

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2315 Görüntüleme
  • 36 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78305 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR