Nd 'Nin Yanına Farklı Bir Mama Arıyorum

Htcozlp
Htcozlp

24230 Puan

Merhaba ben iki kedime de nd kullanıyorum ve şuan için memnunum.Bugun nd balıklı numunelerimiz geldi kedilerim tavukludan falan daha çok sevdiler.Fakat çok pahalı olduğu için yanına bir mamayla karıştırıp vermeyi düşünüyorum.Buradaki mama hakkındaki soruları soru kısmına filtreleyip okudum.Fakat uygun fiyatlı mama olarak çok fazla bir şey bulamadım açıkçası.Okudugum mamalardan matisse var o da çok iyi değil deniliyor fakat nd den çok az farkla ucuz bir mama.Tavsiye edebileceğiniz kilosu 25-30 lira olan bir mama var mı acaba? Iki balıklı mamayı karıştırmak mantıklı mı? Aslında başka bir alternatif gelmiyor aklıma çünkü büyük paket alacak durumda değilim, 1.5 kg nd çok kısa bir zamanda bitiyor. Alacagim diger mamayı da 1.5 veya 2 kilo almak istiyorum ..Tavsiyelerinizi bekliyorum şimdiden teşekkür ederim :)

31 CEVAP

Brit premium, brit care veya mtisse ile karistirip deneyebilirisniz

Sselin1
Sselin1

122024

Bence 10 kiloluk paketi alin en mantiklisi bu zaten 2 kediniz varmis. Kredi kartina taksit yaparak alabilirsiniz ayni şey olur. 10 kilosu 360 lira kilosu 36 liraya geliyor. 1 bucuk kilo alinca kilosuna 60 lira vermis oluyorsunuz.

Gece1667
Gece1667

714

Aynı durum bendede var 2 kedim var nd den vazgeçmek istemiyorum ama gerçekten zorluyor insanı karar verebildiniz mi hangi mamayı karıştıracağınızı?
LandyAndCat
10 kg lık paket 2 kediye 5 6 ay gider demişsiniz nasıl oluyor o benım hesabıma göre 2 kedi günde 140 gr yese ortalama 3 ay zor gidiyor ben mi yanlış hesapladım :)

Sselin1
Sselin1

122024

Ladyandcat in dalginligina gelmis tek kedi diye duşünmuş. 10 kiloluk n&d size 2 bucuk 3 ay gider en fazla. Cok uzun bir sure degil aslinda yinede riskli buluyorsaniz en azindan 5 kiloluk alin kilosu 40 liraya geliyor. En fazla bir bucuk ay gider. 60 liraya göre bayagi hesapli. Karistirmak icin brit care alabilirsiniz bu sekilde brit careinda kilosu 31 lira. Fiyati icerigine gore gayet iyi. Tabi her kedi sevmiuor tester kullanin almadan once.

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Sselin1
Selin’cim iki tane farklı aromalı 10 kg’lık N&D MAMA alırsa dedim. Demek istedim. Toplamda elinizde 20 kg mama olmuş olur. Bu kadar mama da 5-6 ay yeterli olur diye düşünüyorum.
Dediğim diğer marka mamalar da kaliteli ve pahalı ürünler. Hangisi sizin içinize siniyorsa onu alın tabii ki.

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Felicia ile karıştırıp verebilirsiniz. Çok seviyorlar

Alaracatlover
Alaracatlover

115979

Felicia tavsşye ederim kilısu petshopta açık mamaysa 23-25 tl arası internette daha ucuza bulabilirsiniz ve haftada 1 2 kezde çiper verirseniz hiç bir şeye gerek kalmaz gibi :))

Kediperi
Kediperi

2798

Acana

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

N&D’nin 1,5 kg’lıktan daha büyük paketler ekonomik olacaktır.
Başka bir mamayla karıştırıp verebilirsiniz bunu ben de yapıyorum. Kedinizin yaşına, kısır veya değil durumuna uygun mama seçin.Mama önerisinde bulunmaktan kaçınıyorum...

Chuckyguler
Chuckyguler

2459

Lavital somonlu var uygun fiyatlı

BalliBadem
BalliBadem

121963

Happy cat minkas bütcenize uygun gözüküyor
Bende daha önce bu markayı kullandım şimdi yine kullanmaya başladım güzel

bademthecatt
bademthecatt

122203

Matisse olabilir

Htcozlp
Htcozlp

24230

@BalliBadem evet bu markayı duydum araştırıp deneyebilirim teşekkürler:) @Bademthecatt matisse de deneyebilirim fakat çok da ucuz bir mama değil indirimden falan bulabilirsem olabilir teşekkürler:)

Kerevit
Kerevit

3095

Aynı konuyu bnde uzun süre araştırdım. Croque kedi mamasını uygun gördüm. İçeriğini Araştırabilirsiniz. Kediler hakkında blog yazıları yazan fikrine önem verdiğim bir kişinin tavsiyesi üzerine aldım.

Suraemir
Suraemir

16332

Nd denemek istiyorum bende numunesini nereden talep edebilirim? Proplan kullanıyoruz şuan

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1562 Görüntüleme
  • 31 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81002 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR