Yobaz Hayvan Düşmanı Komşular

GamzeUmucu
GamzeUmucu

3767 Puan

Arkadaşlar merhaba şu an yaşadığım yere 1 ay önce taşındım ve yobaz hayvanlardan nefret eden bir semte düşmüşüz.. Bugün evimin arka tarafında 2 ay önce park olarak kullanılan fakat şu anda yıkılmış boş bir arazi herkesin köpeğinin tuvaletini yapacağı yer olarak kullanilmaya başlanmış olan yere tuvalet icin gittik. Gittiğimde bütün herkes camlarına balkonlarına çıkmış bana laf vurmaya başladılar işte burası tuvaletmi düşüncesizler falab bende dayanamadım kızdım belediyeyi arayın bu hayvanlar için yer yapsınlar falan dedim neyse bayağı tartıştık şimdi sorum belediye bize bu konuda yardımcı olurlar mı?

25 CEVAP

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Her şeyden önce tabii ki köpeğiniz tuvaletini yapacak ama siz de kakasını arkasından toplayacaksınız. Diğer türlü sizinki terbiyesizlik ve saygısızlık oluyor.
Her nerde olursanız olun köpeğinizin pisliğini başka insanların bahçesinde veya kapısında bırakamazsınız. Elinize poşet geçirip kakayı toplayın ve de poşeti normal hâline getirip ağzını bağlayıp çöpe atın. Bu kadar basit.

psabrk
psabrk

116634

Bence sadece size özgü bir hareket değil.
Sizde önce gezdiren insanlar kakasını toplamamışlardır köpeklerinin ve onlarda kokusundan rahatsız olduğu için aynı davranışı yapacağınızı düşünüyor olabilirler.
Yoksa ne garezleri olabilir orada köpeğin gezmesinin ? :)
Ayrıca İç işleri bakanlığının kararnamesi ile zaten gezdirme hakkınız bulunmakta ve size karışamazlar isterlerse şikayet etsinler.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

eminim sizin köpeğinizin kakişi onlardan,kalplerinden daha temizdir istedikleri kadar kudursunlar

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kiskaniyolardir kopek gezdirenleri, kendileri cikamiyolar ya:)

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Evet en kotusu de sana kizip hayvanlara birsey yapabilecek olmalari

LadyAndCat
LadyAndCat

132391

Bence evinize yakın yere götürün ve de kimseyi rahatsız edecek şekilde davranmayın. O kadına değil de size denk gelmişler , sizi görüp size patlamışlar...
O insanları da anlayın evlerinin önü tüm gün kaka ve çiş kokuyor.

Kedimiriltisi
Kedimiriltisi

13523

Benim yan binanin deposunda bir dogum yapmis anneye bakiyorum ve yavrularina. Su kabi koyuyordum her gun bi geliyorum ertesi gun su kabi yok diyorum ki kim ne yapar bu kabi ne ister hayvanlarin suyundan. Neyse adamin biri bi cikti bunlar burayi pirelendirdi allah belanizi versin bunlari besliyorsunuz. Bütün mahalle adama küfür kıyamet gittik. Aklım hep onlarda şimdi o salak adam bir şey yapar mı diye. Maalesef bazi insanlar boyle Vicdansiz.

Kontesiim
Kontesiim

104582

Bu tip insanlara güzel konuşmak asla işe yaramıyor boş duvara konuşuyormuş gibi hissediyorsunuz kendinizi.Anladıkları dilde konuşunca daha etkili oluyor maalesef kendileri insan olamadiklari için karşisindakileride insanlıktan çıkartiyorlar.Asla alttan almayin tepenize çıkarlar benim oturduğum semte de varlar görmeye tahammül edemiyorum gerektiğinde bağirış çağirıs gerekirse kavga da ediyorum sokaktaki çocuklarım için.Maalesef polise sikayet etmek bi sonuç vermiyor...

Shiochan
Shiochan

17

Herkes hayvan sevmek zorunda değil ama o köpeğinde ihtiyacını gidermesi lazım buna kimse birşey diyemez arkasını topluyorsanız ve milletin kapısının önüne yaptırmıyorsanız çok takmayın.park değilde boş arazi varsa en iyisi öyle yerler kimse karışmıyor.başka bir yer varsa orayı kullanın görgüsüz insanlar hayvanın arkasını toplamayanlar sanırım insanları bezdirmiş onlarda size patlamış.

GamzeUmucu
GamzeUmucu

3767

Ben zaten topluyorum ayrıca oraya götüren sadece ben değilim ki ben 2 haftadan daha kısa süredir götürüyorum oraya.. Ayrıca götürdüğüm yer belediyeye ait yani kimsenin bahçesi veya kapısının önü değil o kadar düşüncesiz değilim... Benden önce ordan çıkan bir kadın vardı ve o kadında temizlemiyor fakat ona birşey söylenmedi bana patladılar yabancı olduğumu bildikleri için sanırım...

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

duymazdan gelin kudurur kudurur susarlar

kibatarcin
kibatarcin

1201

Bizde aynı sıkıntıdan maduruz bugünlerde,aşırı derece yobaz komşularımız var ve elimizde kaka poşeti ile gezdiğimiz halde ve onlara topladığımızı gösterdiğimiz halde,''köpeğini çok seviyorsan al dışkısını kendin ye o zaman!!'' diyen komşularımız var..Diyorlarki köpek pislik ve mikrop getiriyormuş apartmana yok jandarma çağıracakmış yok bişey bişey..aşıları düzenli yapılan tertemiz bakımlı hayvanımızı kıskanıyor ayda 1 banyo yapan pis insan yaratıkları...


Bunun hakkında resmi birşey yapabiliyormuyuz acaba???Bilen varsa o kadar çok sevinirimki..Hergün taciz yemekten bıktık şu küçücük minik patili masum canlıları kıskanıyor insan müsvetteleri!!!!!!!!

Shaco
Shaco

14771

valla köyde bile gezdiriken yada havaladığında küfür etmeyen bile yok kendi dedem bile öyle maaleseff hiçbir şey yapamazlar korkmayın şikayet etselr bile sırf dolaştırıyorsunuz diye bir şey olmaz ben onlara inat dolaştırıyorum ve sokaktakilerini aynı şekilde besliyorum beslemek için koyduğum kapların hepsinin içine çöp atıyorlar bende sabun ile yıkayıp temizleyip tekrar koyuyorum şuan birine'' insan'' demek hakaret ve en büyük küfür bence

pinarcaya
pinarcaya

19123

Kusura bakmayin ama bu konuda haksiz oldugunuzu dusunuyorum. Arkadaslar da soylemis kopeginizin kakasini arkasindan toplamaniz lazim. Sizden onceki bayana bisey dememisler. Size demisler. Bu onlarin yobaz ve hayvan sevmediklerini gostermez. Butun gun kaka cis koklamak istemiyorlardir. Hele sicaklar basinca...

Kokudan rahatsız olabilirler, yanlışlıkla bastıkları için rahatsız olabilirler. Siz topluyorum demişsiniz ama belli ki toplamayan var ve rahatsız olmuşlar. Bu onların yobaz ya da hayvan düşmanı olduğunu göstermez. Köpeğini tuvalete çıkaran herkes arkasından toplamak zorunda, toplamamak çirkin tanımlara girebilir ancak.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1485 Görüntüleme
  • 25 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR