Kedim Hamile Tahminen 35-40 Gündür Ve En Son Aşısını Bir Buçuk Yıl Önce Yaptırdım

emrexyx
emrexyx

550 Puan

Kedim hamile tahminen 35-40 gündür ve en son aşısını bir buçuk yıl önce yaptırdım aşılarını ne zaman yaptırmalıyım doğacak kediler dahil.

44 CEVAP

emrexyx
emrexyx

550

ÖNCELİKLE SORUM KEDİMİN AŞI TAKVİMİ DEĞİL
herkesin maddi durumu o an uygun olmayabiliyor olunca da müsait olamayabiliyorsun mesela sokakta ki yaralı bir hayvanı tedavi ettirmek ya da kedini aşılattırmak arasında kalabiliyorsun kedimin hamile kalma olayına gelecek olursam eğer balkona kedi çıkmış borulardan öyle hamile kalmış kısırlaştırmamak ise benim tercihimdi YARGI DAĞITMADAN ÖNCE HERKESİN SİZİNLE AYNI ŞARTLARA SAHİP OLMADIĞINI DÜŞÜNÜRSENİZ İYİ OLUR..

portative
portative

934

Burada yeniyim, birçok şey öğrendim yalnız; gördüğüm kadarı ile bu sitede hamile, çiftleşmek için eş arayan; cins kedi sahiplerine nefret kusmak için sırada bekleyen bir kitle var :)

Merhabalar, Doğum öncesi ve sonrası minimum 1 ay kala aşılarını yaptırmalısın. Şuanda geciktiğin için doğumdan bir ay sonra iç ve dış parazitlerini yaptırman yeterli olacaktır. kediler hakkında daha çok bilgi ve doğum videoları için youtube kanalımı takip edebilirin. Bağlantı (Link) açıklamasını girin

Gulsahka
Gulsahka

11344

öncelikle büyük ihtimalle paranız yeterli olmadığı için kısırlaştırma yapmamışsın ilk yorumunuzda onu anladım. kısırlaştırmamak benim tercihim demişsiniz ama yavrulara aşı yaptırmak için maddi durumum uygun değil demişsiniz. başta o parayı kısırlaştırmaya verseydiniz maddi durumluk bir durum olmazmış.

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Rapunzel gibi baska kedileri kuleye cagirmiş duman

Sonuc olarak siizn ihmaliniz yuzunden olmuş umarim bebeklere bakabilirdiniz ve sahiplendirebilirsiniz

Busemischa
Busemischa

539

Bebekler 2aylıgı gecınce anneyi de yavrular sütten kesilince

emrexyx
emrexyx

550

son iki yanıtta ki insanlara saygılarımı sunuyorum

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kisirlastirmamak tercihinse, o hayvanin kaçacagini bilmeliydin. Kisirlastirmak diger seylerden daha ucuzdur ve sagliklidir. Lutfen kisirlastir

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Evet kedilerin cogalmasini ve sefil olmasini, cogaldiklari icin zehirlenmelerini falan istemiyoruz cunku, mantikli olan yolu soyluyoruz.

NSukun
NSukun

12394

Çocuklar yanında olduğu sürece ense damlası yaptırmayın doğumdan bir ay sonra iğne ya da hap şeklinde iç parazit yaptırabilirsiniz bebekler için de 2 buçuk aylık olmalarını bekleyin

emrexyx
emrexyx

550

arkadaşım ne tatava yapıyorsun işine baksana dünya da tek hayvansever sizsiniz zaten sanki bıdı bıdı yazıp durun diye soru sormadık burda bilgimiz olmayan bir konuda bilgi almak için sorduk ahkam kesip duruyosunuz boş teneke gibi ses çıkarmayın..

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

İşim cahillikle mücadele.

emrexyx
emrexyx

550

normalde size laf anlatmam ama 25 yaşındayım ve 10 yılda binden fazla hayvanı veterinere götürdüm ve binlercesini de sokakta besledim şu an benimle yaşayan ise başkasının sahiplenip sokağa attığı 6 kardeşten biri bunu sahiplenen olmadığı için benimle yaşıyor aşılarını sahiplendirmek için yaptırdım ama sahiplendiremedim şimdi bilmediğiniz konularda millete bıdı bıdı yapmayın dağılın boş konuşmayın

Hala boş diyor. Böylelerine yer yok burada biz kimseye boş konuşmayin, tatava yapmayin, dagilin vs demiyoruz. Şikayet edelim lütfen kimse bisey anlatmaya calismasin ben birakiyorum siz de birakin anlamayan kendini belli ediyor zaten. Şikayet edelim gitsin siteden lütfen.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1408 Görüntüleme
  • 44 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80810 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR