Ekonomik Ve Performansı İyi Kedi Kumu Önerir Misiniz?

yu8888
yu8888

530 Puan

Şuanda pisipisi pudra kokulu ince taneli kedi kumunu kullanmaktayım. İlk kullandığım kum olduğu için pek bir bilgim yoktu açıkçası ama biraz inceleyince kedim için uygun bir kum olmadığını düşünmeye başladım. Patilerine hep kum taneleri yapışıyor ve kokusu ağır, bazen de rahatsız edici geliyor temiz olsa bile kabı. Kedimin tuvalet işini hallettikten sonra birkaç kez hapşurduğunu fark ettim. Paketi bitmek üzere olduğundan farklı bir kedi kumu markası denemek istiyorum. Araştırdığım kadarıyla kullananların en memnun kaldığı marka Ever Clean'di ama fiyatı yüksek geldi bana. Fiyat performans açısından önerebileceğiniz kedi kumu markaları var mı?

23 CEVAP

Anonymus386040
Anonymus386040

12005

Kum konusu çok değişik bir konu. Deneye deneye bulmanız lazım sizin için en iyisini. Kanıt gösteremem ama eminim değişkenlik gösterdiğine. Örneğin VanCat kum var, çoğu kişi fiyat performans ürünü olarak önerdi. Ama ben hiç memnun kalmadım ne koku tutuyordu ne de topaklanması iyiydi. Ben LindoCat kullanıyorum en memnun kaldığım kum bu, ama bazıları da LindoCat'in topaklanmasından şikayetçi hatta çamur gibi oluyor diyorlar.


Yani ben size Lindocat veya Clear Cat öneririm ama kimse hiçbir garanti veremez yüzde yüz memnun kalacağınıza dair.

FridaDora
FridaDora

4279

Şu benim pelet konusunda yorumum. Okumanızı tavsiye ederim.


https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/47367-cok-merak-edilen-cam-peleti-fotolu

Gamsem
Gamsem

10825

Bütçenizi bilmiyorum ama ben sanicat marsilya sabun kullanıyorum topaklanma ve koku konusunda 10/9.2 marka daha denemiştim ama en iyisi proline almayın ben hiç memnun kalmadım benty sandyde eh işte 10/6 idi :)

cuneytsahin
cuneytsahin

12630

Pudralıyı bende kullandım ama patileri çok kötü oldu birde kendini temzilerken hep yemiş oldu o pudrayı.Pati cat diye bir marka kullanıyorum çok memnunum fiyat olarak da çok uygun ama sağlık açısından çam peletini öneriyorlar bende bir denemeyi düşünüyorum onu.

yarenmizrak
yarenmizrak

1135

Ben de lindocat kullanıyorum. Fiyatına göre aşiiirrriiii iyi. 17tlye almıştım. Topaklaniyor, kokuyu da hapsediyor. Fakat biraz beklediğinde koku yapıyor sıcaktan olsa gerek.

emre3674
emre3674

823

proline kullanıyordum ..vancat aktif karbonlu denemiştim araştırıp çok övdükleri için ama prolinenin yanından bile geçemez fiyatıda 2 katı.koku hapsetme daha zayıf,topaklanma berbat çamur küreğe yapışıyor dağılıyor--tane küçük olduğu için her tarafa dağılıyor dayanamayıp dökmüştüm geri proline döndüm youtubede karşılaştırma ve testleri var fikir edinebilirsiniz-Fiyat performans olarak değerlendirecek olursanız kesinlikle proline

Bikedi
Bikedi

13753

Ben ak marka dikdortgen karton kutuda 6 litre olandan aliyorum. hic koku yapmiyor ve 15 gun kadar gidiyor. Topsklanmasi da cok iyi.kum cok temiz kaliyor. Ayni markanin Posette olan 5 litrelikleri iyi degil. Fiyat olarak biraz pahali ama ayni hesaba geliyor. Cunku denedigim diger kumlari haftada bir yenilemem gerekiyordu. Koku yapiyordu.

sforselin
sforselin

119776

Çam pelete bi bakabilirsiniz.

cuneytsahin
cuneytsahin

12630

Ha birde lindo cat kullandım o da çok güzeldi ve iyi topaklanıyor.Fiyat olarak ben aldığım zaman 17₺ idi şu an ne kadar bilmiyorum ama performansı iyi.

kedytofita
kedytofita

821

Lindo cat gördüğüm kullandığım ennn iyi bentonit kedi kumu. Lavantalı ve bebek pudralı kullanıyoruz biz alın deneyin pişman olmazsınız

Siyammm
Siyammm

120334

Pisi pisi kesinlikle fp toz yok. Koku yok
Bugün biyerde okudum birisi tüm kumları denemiş miodan çok memnun kalmış ama ben pisi pisiye devam edicem

yu8888
yu8888

530

Sanırım Lindocat'i deneyeceğim. Umarım memnun kalırım. Birde şuanki kumunu çok fazla eşeliyor yeni temizlediğim halde. Tuvaletini yaptıktan sonra eşelemek için içinde çok oyalanıyor yani tüm kabı eşelemeye başlıyor, çıktığında ayağında hep kakasının izi ve kum taneleri oluyor. Islak peçete veya pamukla silmeye çalışıyorum pek izin vermiyor, kum tanelerini içeriye taşıdığından annem çok şikayetçi. Umarım yeni kumundan memnun kalır ve bunu yapmayı bırakır :D önerileriniz için teşekkür ederim ^^

Siyammm
Siyammm

120334

Belki de kokulu aldığınız için kokusu ağırdır . Ben kokusuz kullanıyorum hiç koku olmuyor

uveysuveys
uveysuveys

1263

Merhabalar ben uzunca bir süre VanCat kullandım memnun kalmadım, Proline denedim ama ondan da çok randıman alamadım sonra geçen gün oğlanın kumu bitmiş yol üstünde bir petshopa girip funnycat marka kum aldım 3-4 gündür kullanıyorum sabunluyu açıkçası kokulu kumun sağlıklı olmadığını biliyorum ama ailemle yaşıyorum ve evde koku oluyor annem misafirler rahatsız olduğu için baya kızıyordu ama bu kumda koku olmadığını söyledi iyi mi kötü mü bilmiyorum tam olarak ama denenebilecek bir ürün gibi geldi bana

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1264 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78293 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR