Uygun Fiyatlı Yaş Mama

Arkadaşlar Felix, Bonacibo, Vitakraft yaş mamalarından hangisini tavsiye edersiniz ya da bu fiyat bandında tavsiye edeceğiniz başka markalar var mı?

36 CEVAP

felix kötü hiç almayın. marketteki hiçbir mamayı almayın zaten. gimcat uygun fiyatlı ve çok kaliteli. animonda da aynı şekilde.

yusufsaygin2
yusufsaygin2

13125

Felicia

sforselin
sforselin

119776

Vitakraft bence fiyat/performans olarak iyi bir mama. Geçenlerde 3 liraya falan almış oldum tanesini toplu paketle. İçinde tahıl ve şeker yok.
Şimdi bi tanesine baktım. %45 et ve et ürünleri yazıyor sonra ayrı olarak balık ve balık ürünleri parantez içinde de %10 coalfish. Ben en az %55 protein kaynağı olarak algıladım. Protein oranı da bonachibo'dan yüksek.

Gelyahron
Gelyahron

118178

Vitakraft diğerlerine göre daha iyi.
Nutri feline, felicia, naturea olabilir

ozaman vitakraft ve bonacibo dönüşümlü verin. animonda da uygun fiyatlı vitakrafta yakın alabiliyorsanız onu alın. olmazsa da dediğim gibi ikisini dönüşümlü kullanın

Gelyahron
Gelyahron

118178

Marka kötülemeceğim ama siz de kesinlikle yanlış anlamayın, Bonacibo Felix whiskas gibi katkı maddeli mamaları ucuz diye alırsınız ama birkaç yıl sonra veteriner masrafı olarak daha fazlasını ödersiniz.

önermiyorum demeyelim. o fiyat civarlarında alınabilecek iyi bir yaş mama'dır bonacibo. sadece daha iyileri de var.

bbeyzvv
bbeyzvv

125968

bonacibo o fiyata alınabilecek yaş mama bence kötüleyenler neyi kötülüyor anlamıyorum

Anladım arkadaşlar teşekkürler o zaman dönüşümlü olarak Vitakraft, animonda ve seyrek olarak bonacibo, arada bir de bir gimcat katayım araya.

Siyammm
Siyammm

120334

Arkadaşlar benmi yanlış anladim
12 adet bonacibo yaş kedi maması 28 TL bir yaş mama 2.38 e denk geliyor. İçeriklere bakıyorum bonacibo vitakrafta fark atar . Bonaciboda %30 et var. Vitakraftta %10 gerisi et urunleri
Felicia da da %45 tavuk diyor ne kadarı et yazmıyor . %5 ciğer varmış.
Bonacibo hem fiyat hem içerik olarak daha iyi

Siyammm
Siyammm

120334

Hyr önerilen tüm markaların içeriğine baktım bonacibo daha iyi. Gimcat in içinde et oranı yazmıyor o yüzden bişey diyemiyorum . Yerinizde olsam bonacibo alırım bende alacağım

yagmurtezer
yagmurtezer

342

chef s choice yaş mamalarını öneririm hem içeriği hem fiyatı iyi bakabilirsiniz

Deryasatir
Deryasatir

409

chef s choice önerebilirim hem uygun hem içeriği iyi yaş mama

Bikedi
Bikedi

13753

Bence yas mamayi kendiniz yapin hem daha ekonomik oluyor hem de icinde ne var bilip rahat rahat yedirirsiniz. Fazla fazla yapip porsiyonlar halinde buzlukta saklarsiniz.

O da iyi fikir ama kendi yaptığımız mamalarda bazı şeyler eksik kalıyor gibi bir şeyler okumuştum sanki. En iyisi hem hazır, hem de kendi yaptığımızdan vermek sanırım.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1436 Görüntüleme
  • 36 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR