Nd Mi Proplan Mı

hangi kuru mamayı öneriyorsunuz nd mi proplan mı? kedime nd yaş mama aldım ama kuru mama olarak proplan aldım fakat nd almadığım için pişman oldum iptal edip nd sipariş etmeyi düşünüyorum tahılsız olduğu için ve karbonhidratı düşük olduğu için

39 CEVAP

Pretty
Pretty

4446

Ama proplan da iyi sadece N&D çok çok daha iyi

suledoruk
suledoruk

114870

Konudan bağımsız olarak yorumlara verdiğiniz cevaplar gerçekten gülünç. Hatice size bağırmamış bile capslock açık kalmış gayet güzel bir şekilde yorumunu yazmış :) ve n&d ye gücünüz yetiyorsa zaten N&d alın ama proplan almak istiyorsanız da proplandan daha iyi içeriğe sahip aynı fiyat aralığında başka markalar da var arkadaşlar da önermiş insanlar yardımcı olmaya çalıştıkça saçma bi tavır takınmışsınız.proplan almak istiyorsanız onu alırsınız o zaman bu kadar basit. 2 seçenek var ve kendi durumunuza göre siz karar verin zaten N&d proplandan iyi bu bilinen bir şey. Gücünüz yetiyorsa alırsınız yetmiyorsa da proplan alırsınız başka önerilere pek açık değil gibisiniz sorunun amacını anlamadım bu yüzden.

Pretty
Pretty

4446

N&D kesinlikle

aslında bunu sormamın nedeni şu, cevabın tabii ki nd olduğunu tabii ki de biliyorum fakat alacak durumum yok benim de çoğu kişi gibi, yani kendimi zorlamam gerekiyor nd almam için, ama proplan da iyiyse eğer kendimi zorlamayacaktım ve bir kerelik nd yaş mama aldım o yüzden, ne yapayım gücüm buna yetiyor

Pretty
Pretty

4446

Eğer öyleyse tabiki proplanda gayet iyi onu alanilirsiniz :)

HHaticeeee
HHaticeeee

3755

BENDE PRO PLAN KULLANIYORUM AMA BURDAN ÖĞRENDİĞİM BİLGİLERE GÖRE TAURİN DİYE BİRŞEY VARMIŞ VE BU KEDİLER İÇİN ÖNEMLİYMİŞ BEN PRO PLAN İÇERİĞİNE BAKTIĞIMDA BUNU GÖREMEDİM BEN SİZE 3KG Sİ 180TL OLAN ADVENCE Yİ ÖNERİRİM PRO PLANDAN HADA İYİ İÇERİĞİ. BENDE BİR DAHAKİ SEFERE KESİNLİKLE PRO PLAN YERİNE ADVENCE ALACAĞIM.

HATİCE NİYE BAĞIRDIN BİLMİYORUM AMA TAURIN IN ÖNEMLİ OLDUĞUNU BİLİYORUM VE BİZZAT BAKMIŞTIM PROPLANIN İÇERİĞİNE EMİN OL. TAURIN VAR. PROPLAN IN İÇERİĞİNİN DAHA İYİ OLDUĞU İÇİN VE ADVANCE İN ADINI BİLE DUYMADIĞIM İÇİN ADVANCE İ ALMAYACAĞIM AMA SEN ALABİLİRSİN SAĞLICAKLA KAL. BEN PROPLAN ALACAĞIM.

Miyhavponmil
Miyhavponmil

2621

Prochoice yi duymuştum içeriği fena değil hem de 15 kilogramı 300 350 civarı 2 K alıp deneyin kediniz beğenirse ve sağlığını da olumsuz etkilemezse düşünebilirsiniz.Ama proplan mı o mu bilmiyorum veterinerinize sorsanız kedinize göre bir şey önerir. Eğer sizi zorlayacaksa nd almasanız da olur. Gerçekten mama fiyatları uçtu sizi anlıyorum.

ferhat05
ferhat05

15802

Mystic içerik açısından iyi ama bazı kedi sahipleri şikayetçi ishal yapıyor diye. Durumunuz varsa N&D alın yoksa pro plan alın. Prochoice orta kalite kullandık ama içeriği çok iyi değil. Taze et yok, et proteini var.

Mehmetkr
Mehmetkr

13737

Nd Brit bozita acana orijen iyidir proplan fiyatını haketmiyor herşeye karşı falan değilim sen takmissin proplan ne yaparsan yap banane

Latahzen27
Latahzen27

13204

Proplan

BurcuAlexx
BurcuAlexx

103789

N&D bence ama bütçenizi aşıyorsa daha uygun fiyatlı mamalara bakabilirsiniz :)

Gizemdgl
Gizemdgl

680

Bana kalırsa kuru mamada HİLLS Proplandan daha iyi. Fiyatları aşağı yukarı aynı. Ama içeriği çok güzel. Dünyadaki bir çok veteriner hekimleri bile hills öneriyor. ND ne kadar içeriği iyi olsa da her kedi yemiyor. Yavruyken alıştırmak lazım.

Verdatrtp
Verdatrtp

13066

N&D içerik olarak daha iyi bence

Acana,Orjen ve Nd'nin dokunduğu kedilerde var,okuyoruz.4 aylık yavru kedime Nd ve Proplan'ın kitten ürünlerini kullanan biri olarak çok çok iyi bir içeriğe sahip olmasada Proplan'a haksızlık yapıldığını düşünüyorum.Açıkçası pahalı markaların verdiği zararları okuyunca tekrar sırf Proplan'a geçmeyi bile düşünüyorum.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 4111 Görüntüleme
  • 39 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 81078 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR