Yavru Kedi Maması

idunn
idunn

12265 Puan

Birkaç markaya baktım ve bazıları kısa süreliğine kullanabileceğimi düşünüyorum. Devamlı kullanmaya kalksak fiyatlarından dolayı kullanamayabiliriz ama en azından biraz da olsa sağlıklı olarak düşündüğüm mamaları yedirmek istiyorum.



  • Felicia

  • Natura Kitten

  • Britcare

  • Advance

  • Benefit multicat
    Bazıları çok pahalı fiyatlarına baktım. Aralarında sağlıklı değil diyebilecekleriniz ya da bu civarlarda fiyatı olan mamalar var mı?

42 CEVAP

Denizygt
Denizygt

11024

Bozita,profine ve matisse de deneyebilirsiniz içerikleri iyi

Adger
Adger

2297

Onun yerine o parayla Kaliteli yaş mama yedirin Haftada 3 kere.

Adger
Adger

2297

İdunn Yaş mama Kedilerin böbrek Sağlığı İçin önemli. Kediler Doğal Yaşamında Az su içerler ve Su içmeyi çok sevmezler. %70 su içeren şeyler yerler.Doğal Yaşamında kediler 50 ml Su içerler. Ama Evdeki kediler %8 su İçeren kuru mamaları yiyor Ve Yediği mamada su oranı az olduğu için günde 50 ml su İçmesi gerekirken en az 250 ml İçmesi Gerekiyor. Bir kedinin 250 ml su içmesi imkansız gibi bir şey. Bu da Böbrek hastalıklarına davetiye çıkarıyor. Haftada 2-3 konserve yaş mama vermek su ihtiyacını Yüksek oranda Düşürecek Ve böbrek hastalıkları riskini azaltacaktır.

Adger
Adger

2297

Appetite Aşırı kötü bir mama dediğim gibi bonacibo, prochoice, Felica Alabilirsiniz. İçerikleri Ve besin değerleri Aynı Bu mamaların En ucuzu Bonacibo Onu Almanızı Tavsiye ederim.

Adger
Adger

2297

İdunn Bonacibonun neyinden memnun kalmadınız.

Adger
Adger

2297

O yazıyı yazan kişi hayvan beslenme uzmanı mı? Senin benim Gibi bir insan. 1-2 araştırma Yapmış.

Orangemars
Orangemars

2330

Felicia güzel bir marka ve kedim hem kuzulusunu hem de tavuklusunu severek yiyor.

Rgms
Rgms

10809

Sürekli yaş mama ile beslerseniz ama hele ki yavru kedi ve hafta 3 diyenler var, hem daha az su içer hem diş taşları oluşur hem üriner sistem problemleri olur hem de ishal yapabilir. En iyi yaş mamalardan biri schesir. Kitten olan iki çeşidir var. Max ayda 3 öneriyor veterinerler. Diğer türlü evde kendiniz doğal hormonsuz tavuk bulabilirseniz yağsız tuzsuz haşlayıp verebilirsiniz.

Rgms
Rgms

10809

Burada belki britcare en iyi olanı ancak yine bütçesel anlamda matisse daha iyi seçenek acana, orijen, n&d gibi mamaları karıştırarak veya arada değiştirerek verebilirsiniz. Kitten’ları da mevcut.

mihriii
mihriii

119878

yaş mamayı kendiniz de yapabilirsinşz ya bütçenizi kuru mama için ayırın bence de

Adger
Adger

2297

@Hadeyan 34 yaşında olduğuna İnanmıyorum

Adger
Adger

2297

Hadeyan Bonacibo Prochoiceden çok çok az daha iyi Onu prochoiceden geriye koymuşşun.

Felicia ve Britcare öneririm... Bonacibo da hem fiyat olarak hem protein vs. Oranı olarak iyi

Nazliig
Nazliig

10833

Felicia, Prochoice, Brit Care önerebilirim. Bu arada Bozitanın da yavru maması var. 2 kilosu 130 civarı, bakın isterseniz. Bize bütçenizin aralıklarını belirtirseniz örneğin 80 ile 150TL arası gibi. Daha çok öneride bulunabiliriz.

idunn
idunn

12265

@Adger kullandığımız mama hakkında araştırma yaptım biraz. Petlebide yazmayan ama içinde olmaması gereken şeyler gördüm. Doğal olarak mamayı değiştirmek zorundayım. Yaş mama o kadar da önemli değil bence kuru maması sağlıklı olduğu sürece. Evde etle ve kefirle takviye ediyoruz elimizden geldiğince zaten. Mamaya ve kuma verdiğimiz para dışında bir şeye para veremiyoruz. Daha yarına en basitinden örnek vermem gerekirse omuriliğim için randevu var ve özel röntgeniydi tedavi masrafıydı çok para.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1173 Görüntüleme
  • 42 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80827 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR