Petshop Kedi Satışı

blue_hpood
blue_hpood

128183 Puan

arkadaşlar, petshoplarda kedi satışı izni var mı? rizede yaşıyorum, burada bir petshopta satılık british yavrular gördüm. ne yapabilirim?

43 CEVAP

Insan
Insan

12523

Marketten mal alır gibi kardeşleri ertesi gün bitmiş diyor.Cidden anlayamıyorum böyle insanları.Sizde inandınız yani yılda 1 kere doğurtulduğuna o sadece size söylenen, aldığınız kedinin annesi muhtemelen ÖLENE kadar doğurtulacaktır

Insan
Insan

12523

Çok güzel bir ülkede yaşıyoruz hayvanların mal gibi alınıp satıldığı,ölene kadar doğurtulan kedilerin olduğu ve hala daha buna kayıtsız kalan binlerce kişi olan bir ülkede.

blue_hpood
blue_hpood

128183

lxterene üzgünüm ama siz de bu ticarete ortaksınız. kimse almazsa bu insanlar hayvan üretimi yapamaz.. o minik yere tıkıştırılma sebebi zaten bizleriz.

sultansbutler
sultansbutler

12552

@Ixterene küçücük yerden kocamannn eve geçmiş kediniz. kurtarmışsınız onu üretim zincirinden. makine gibi yavrusu alınan hastalıklı annesini göstermemişlerdir sanırım değil mi? hı hı çok iyi yapmışsınız👏

Sznyll
Sznyll

17537

@lxtrene Şaka gibisin gerçekten ya. Birde kardeşleri ertesi gün bitmiş diyorsun. Ne bu markette satılan bir ürün mü? Stokları mı tükenmiş? Yoksa satıştan mı kaldırılmış? Nasıl bir hitap bu? Elbette satın aldınız diye sizi linçleyecek değilim. (Çünkü ben siz değilim. Önceden yazdığınız şeyi hala hatırlıyorum.) Satın alan çok kişi var. Fakat sanki bu iyi bir şeymiş gibi kendinizi haklı çıkarmaya çalışmanız...

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Allah kahretsin ki dükkanda satmak yasak değil. Gerçekten aklım almıyor. Bir de gidip alanlar var tabii... Yavrucaklara yazıktır günahtır birbirlerine hastalık bulaştırıyorlar.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

@Ixterene
Siz şaka mısınız???????
Sosyetenin tercih ettiği petshopmuş!!! Ne kadar harika ama. Pes pes pes!! Denecek bir şey bulamıyorum size gerçekten. Ayıp yahu ayıp.

Insan
Insan

12523

HAYDİ uygulamasını yükleyip bildirebilrsin

blue_hpood
blue_hpood

128183

Insan daha da kötüsü bunun nesi kötü ki? diyen ve bu ticarete ortak olan insanlar var..

Ixterene
Ixterene

13229

Bende petshoptna ladım oğlumu küçük yerde yaşıyorda ama şimdi kocamannn bir evi var ve mutlu :D

sultansbutler
sultansbutler

12552

@Ixterene sosyete petshop demiyelim de varoş diyelim. birisi petshoptan kedi, köpek alıyorsa gözümde varoş oluyor direkt. çünkü işini hakkıyla yapan üreticilerden o yavrunun fotoğrafını bile alamazsınız. zaten 2kya alabileceğiniz "sosyete" petshop kedisine 8k-12k kadar para vermezsiniz. ayrıca o kediler petshoplara düşmez çünkü ona göre özel aileler seçilir. aldığım petshop iyi, sadece 1 kere yavrusunu alıyorlar demek yerine bir hata yapmışım, petshopların hepsi böyle değil zincire ben de katılmasaydım demelisiniz. neyin inadı bu ben anlamıyorum.

sultansbutler
sultansbutler

12552

hangi petshop acaba dilmaçlar falan mı? yapılacak birşey olduğunu sanmıyorum çünkü satış sadece internette yasak. yani petshoplarda köpek kedi satabilirler.

Insan
Insan

12523

Orda tutulcağını düşünmüyorum.Yine kötü şartlarda alıp başka biryere tıkarlar bence.

sultansbutler
sultansbutler

12552

satılana kadar petshopta duruyor kediler. hemen satılıyorlar o konuda şüphe olmasın. hiçbir şey yapamıyoruz en azından geldikleri gibi evlere gidiyorlar bunla avunalım.

aycylmz
aycylmz

14295

ben hem cimere hem de tarım ve köyişlerine şikayet etmiştim, hayvan satışı yasak değil ama benim gördüğüm petshoptakiler anca 1 aylıktı. 2 aydan küçük kedilerin satışı yasakmış.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1703 Görüntüleme
  • 43 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR