Arkadaşlar Lütfen Yardım Lütfen ;((

buse_
buse_

13039 Puan

Annem kedimizi yarın göndericek asıl sahibine, yani sahiplendiren kadına :( lütfen yardım edin, gitmesini istemiyorum onu çok seviyorum hepimiz ailecek seviyoruz ama bazı nedenlerden dolayı galiba göndericek :(( ne kadar yalvardıysam ağladıysam hiç bi işe yaramadı akıl verin bana nolur ;(((

47 CEVAP

Elliiiis
Elliiiis

13024

Maddi açıdan bir sıkıntınız yoksa kediyi göndermek istemenizi hiç doğru bulmuyorum. Kusura bakmayın kediyi insan gibi düşünmek lazım. Oh ne ala al eve besle iki iç zor gelsin ilgilenmek sonea göndericez de eee yazık değil mi? Neden alıştırdınız kendinize? Madem maddi sıkıntınız yok hiçbir sebep geçerli değil benim gözümde. Ben kedimi 45 günlükken aldım ilk günden beri emek verdim bir bebek gibi büyüttüm. Yeri geldi hastalandı,kustu etrafa pisledi. Gece uykumdan kalktım yeri geldi uyumadım başında bekledim. Bir bebeğim olsa neler yaparsam yaptım. Benim maddi gücüm de vov bir durumda değildi. Yemedim yaptırdım her şeyini. Asla eksik bırakmadım. Ailemin yanına mecburiyetten geldim. İstemediler. İstemezseniz gelmem dedim. Kabul ettiler ve şu an mükemmel gidiyor her şey. Anlatmak istediğim bir heves uğruna alınıp sonra bakamayacağım diyip bırakılmaz. Günde 10 tane soru açıp güya çok ilgiliydiniz bakıyorum ki taze hevesten başka hiçbir şey değilmiş.

Neden olduğunu bilmeden bişe yapamayız ama üzgünüm ama siz kedi bakmaya pek uygun değilsiniz gibi geldi bama

Elliiiis
Elliiiis

13024

Kedinizi geri verin. Bir dahada bir CAN sahiplenmeyin.

13 yaşında biri nasıl 4 kere kedi bakabilir.bir kedinin ömrü 15 yıl zaten.

BerenZ
BerenZ

103523

Bir çocuğun (!) annesini buradan nasıl vazgeçirceksiniz Allahaşkına komedi ya. Günde 10 tane soru açmakla olmuyor bu işler. O kedi sizin gibilerin elinde ölür zaten 1 aylık kediye yapmadığın saçmalık kalmadı. Süt tozu al dedik hala ne yediriyorsan hayvanın derdi çilesi bitmedi sayende. Siteye yemin ederim çoluk çocuk yüzünden giremiyoruz, yaş kotası koyun kimlikle girilsin yeter ya.

Lakis
Lakis

2379

Belli ki yaşın küçük açtığın sorular verdiğin cevaplardan belli bu sana ders olsun alamayacağın sorumluluğun altına da girme. Sonra yok efendim petlebidekiler kaba imiş şöyle imiş böyle imiş. Az bile

Lakis
Lakis

2379

Ay yorumları tekrar okudum da sinirle bi şey yazmış olmayayım diye yazdıklarını okumamışım buseciğim. Sağlık sorunu demişsin ya bu sağlık sorununu merak ettim bir anda hortlamış olmalı 4 kez kedi bakmışsın ya. Benim bildiğim alerji ve astım sorunları olanlar sıkıntı çekiyor ki onun bile çözümü var. Sağlık sorunu ise bence bizleri bi aydınlatırsan sevinirim ve hatta seviniriz sanırım

Valla ben babamı sahiplendirirdim, kedinin terkedilmiş hiissine kapılıp üzülmesindense babam üzülsün

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Hepimiz seviyoruz demişsiniz, anneniz seviyorsa göndermez zaten. Ayrıca kedi bir eve girince onu geri göndermek diye bir durum olamaz, olmamalı. Onlarında duyguları var çünkü.


Çok sorumluluk ister, emek ister. Maddiyat ister. Anneniz bunları bilerek aldıysa kediyi göndermesi çok yersiz. Onunla mantıklı bir şekilde konuşun. Sebep belirtmek istememişsiniz ama bu durumda göndermesi çok mantıksız gözüküyor.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Yazıktır günahtır. Baştan evinize almayın o zaman şu hayvanları. Lütfen annenize söyleyin. Bu iş oyuncak değil, öyle ben istemiyorum güle güle diyemez kimse. Onların duyguları var.


Lütfen başka hayvan da sahiplenmeyin. O yavrucakların da kalbi var. En hassas olduğum konulardan biri de eve alınıp sonra geri yollanılan hayvanlardır.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Bakın, evdeki hayvanlar evin bir bireydir. Evin çocuğu, evin bebeği, evdeki çocukların kardeşidir.
“Özel” bir durum olmaz. Çünkü onu göndermek diye bir durum söz konusu değildir. İnsanın aklından geçmez. Sokaktaki yavrucaklara kıyamıyoruz, geceleri garipler sokakta yatıp uyuyor, hepsi tedirgin:(


Evlatlarımızı, bebeklerimizi işte bu yüzden bu kadar koruyoruz. Onun sokağa gitme fikrinin ilk düşüncesi bile kalbi ateşe veriyor. Pnu kaybetme düşüncesi bile tek saniyede gözleri yaşlarla dolduruyor.


Gerçekten sevseydi aileniz onu gönderme fikri akıllarının ucundan geçmezdi. Yazık. Bu durumu yaşayan çok kedi köpek var. Allahım hepsine onları hakeden, sıcacık huzur dolu yuvalar versin.

Renklipati
Renklipati

140143

Tam hatırlamıyorum ama kediniz sanırım yavru çok küçük tü,tam bakıma muhtaç olduğu bir dönemde,acaba annen baban bunun sorumluluğu nu tamamen alman şartı ile mi sahiplendi,ve sende o bakımı sağlamakta zorlandığın için de geri vermek istiyor, şayet öyleyse onlara o güveni sağlaman gerekiyor bu sitede ufak yaşta ailesinin maddi desteği hariç kedilerine bakan bir sürü gençler var..ya aileni bakma konusunda ikna edeceksin yada sahibine vereceksin daha fazla büyümeden alismadan size yazık çünkü

ailur0phile
ailur0phile

1709

Eğer tepki görmek istemiyorsaniz böyle basliklar açmayın. Kimse sizi avutmak zorunda değil ki ortada bir hayvan bir can varken. Oyuncak değil bunlar duyguları var.

Sebebibi söylemeden yardım istemeniz ne kadar mantıklı? Kimsenin sihirli değneği yok ki annenizi vazgeçirsin. Sebebiniz ne olursa olsun baştan düşünmeniz gerekmez miydi bunları? Yaz tatilinde bu kediye ne olacak? X süre evde yalnız kalabilir mi? Benim bu kediye bakacak param var mı? Bu kedi yarın etrafa işese, perdeleri paramparça etse "aman canım ondan önemli mi" diyebilecek miyim? Tüy döküyor, dökecek, bunu sorun edecek miyim ileride? Yarın öbür gün çok hastalansa hiç düşünmeden tüm paramı onun iyi olması için harcayabilecek miyim? Ben her şeye tahammül etsem de annem edecek mi? Yani bu soruları en baştan kendinize sorduysanız başka ne gibi bir sebebiniz olabilir ki? Üzgünüm, yargılamak istemiyorum, kesinlikle bu değil amacım. Ama kimse vicdanınızı rahatlatamaz burada.

Her bir hayvan sorumluluk demek. yaşınız küçük galiba Evet heveslisiniz ama sanıyorum aileniz bu sorumluluğu almak istemiyor. Kesinlikle hayvanların bir hevesle alınıp sokağa bırakılmasına ya da sahiplendiren kişiye gönderilmesine karşıyım ama bu durumda kedi büyümeden onun için daha uygun bı aile bulunması gerekiyor. Çünkü buyuduklerin ne kadar yanlış olsa da sahiplendirilme şansları düşüyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1949 Görüntüleme
  • 47 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80909 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR