Pro Plan İnceleme

Ixterenet
Ixterenet

1176 Puan

Hepinize merhaba bildiğiniz üzere pro plan için bir çok başlık açıldı. Ben pro plan kitten mamayı 1,5 aydır kullanmkatayım Royal Canin den geçmiştim. İlk geçtiğimde 10 gün tüyleri döküldü ama şuan pırıl pırıl ve eskisi gibi dökülmüyor. İçerik olarak kedimin öğütebileceği bir mama (scottish fold) kedim bu mamayı yiyince düzenli kiloda alıyor. Arkadaşım bu mamayı 3 yıldır kullanıyor ND de böbrek problemleri yaşamışlardı. Ben proplan ın kaliteli olduğunu düşünüyorum. Ama ben kedime ND almam çünkü kedim fazla su içmiyor .d


Sağlıklı günler dilerim.


32 CEVAP

alabalik32
alabalik32

13406

Sözlerinize katılıyorum. Sorunsuz bir mama.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Kediniz neden kilo alıyor biliyor musunuz?? Çünkü mama tahıl dolu. Ama kediler vücutsal olarak kas yapmaya programlanmıştır. Kilo almaya değil. Zaten kilo almaya meyilli cinste bir kediniz var üzgünüm ama doğru yapmıyorsunuz.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

Bakın, siz polemik çıkarmaktan çok hoşlanan birisiniz bunu herkes öğrendi.


Ama insanları yanlış yönlendirmek onların hakkına girmektir. Bilim yalan söylemez evet bunun bilincinde olarak yorum yapıyorum bu sitede çünkü hiçbir hayvanın hakkına girmeyi göze alamam. Söylemleriniz, üslubunuz çok çok yanlış. Size uzun uzun mama içeriklerini anlatırdım ama o kadar anlamıyorsunuz ki gerek yok. Bu site bir şey öğrenmek için var, yanlış bildiklerimizi düzeltmek için. Oysa siz sürekli kendi bildiklerinizi doğru kabul ediyorsunuz.

Burda ki insanların mama konusun da bildiğini veterıner hekımlerın bildiğin den daha çok bilgiye sahip olduğunu düşünüyorum veterıner hekımler mama konusun da eğitim almazlar sadece çevrelerın de duydukları kullanıcıların söyledikleri doğrultu da bilgi verirler evet @beyzaduman veterıner den daha çok biliyor ve bu gibi bilinçli çoğu kullanıcı senin gibileri veterınerler beynini yıkar sen de ınanırsın beyin dağcıgın bu kadar alıyor senin sen ve senin gibileri yüzünden prim kasıp bu mama üretimine devam ediyor hills royal canın ve proplan çoğu kişi prim vermese belki içeriklerini düzeltip sağlam bir mama sunarlar o fiyat seğmentinde söz de süper premium hepsi @ sayın ıxterenet.

Palyaco
Palyaco

218519

Bugday buğday gluteni mısır mısır gluteni kilo yapar ve obez olur lütfen bunu anlayın heleki patates bunlara dahil

Proplan siteye düzenli reklam veriyor sanırım

NSukun
NSukun

12394

Purina hayvan deneyleri yapıyor bu yüzden purina ürünleri almamaya dikkat ediyorum henüz bunu bilmezken bir defa aldım onda da kedim sevmedi zaten. Hayvan sever olarak kendi evcil hayvanımiz dışında hayvanların da iyiliği ile mükellefiz diye düşünüyorum okyanusta bir damlayiz diye düşünmemeli hiç kimse

Palyaco
Palyaco

218519

Bugday buğday gluteni mısır mısır gluteni güzelmiş bu mama nedim artik

alabalik32
alabalik32

13406

Hatırlatayım..
Tahılsız mamalarda iyi değil kedilere dokunuyor.

alabalik32
alabalik32

13406

@Beyzaduman
@Palyaco
Tahılsız mama tüketen hayvanlar da zaman içerisinde sindirim sistemi rahatsızlıkları, böbrek yetmezlikleri ve deri problemleriyle karşılaşıyor.

Beyzaduman
Beyzaduman

10222

@alabalik32
Doğuştan vücutları tahıl almaya gereksinim duymayan canlılar mı böbrek,deri sorunları yaşıyor??


Bakın kediler tahılı doğa yaşamlarında sadece beslendikleri canlıların midelerinden alırlar. Onlar da tahılla besleniyorsa ancak. Ben gerçekten anlamıyorum bu mama aşkınızı.

diablerose
diablerose

119757

ben de royal caninden cok memnunum. kısır mamasını da dental mamasını da kullandım. ne kabız ne ishal söz konusu. her gun 1 kez kaka yapior. gun icinde ne zmn yapacağını bile biliorum. saglikli kilosunda. kabını bittikce dolduruyorum. acıktıkça yiyor.

Ixterenet
Ixterenet

1176

Ve kedimin kilosu normal vete kontrole götürüyorum her ay

Site proplanın sponsorlugunu yapıyor sanırım :D

Ixterenet
Ixterenet

1176

@NSukun şuna bir açıklık getirelim. Öncelikle giydiğimiz kıyafet bile hayvanlarda deneniyor yani illaki bir şekilde böyle ürünleri maalesef ki kullanacağız.. Peki o zaman Ne yapabiliriz? Elimizden geldiğince yaymaya çalışacağız ve Dünya hayvan haklarından yeni hak çıkar belki. Ha kimse diyemez ki ben hiç hayvanlarda denenen ürün ALMADIM derse yalan olur. Neredeyse evde olan kozmetik ürünlerin 5/3 hayvanlarda deneniyor. Maalesef

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1271 Görüntüleme
  • 32 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80967 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR