N&D Düşük Tahıllı Kuzulu Mama Kullanan Var Mı?

schemsire
schemsire

2030 Puan

Bu mama hakkın da bilgisi olan paylaşabilir mi deneyimlerinizi. Şuan Acana First Feast Kullanıyoruz Veteriner Hekimimiz Bu Mamayı da kullanabilirsiniz diye tavsiye de bulundu.

23 CEVAP

sultansbutler
sultansbutler

12552

@PixiesBalex yanlış bilgi yaymayın insanlara lütfen. kedilerin hiçbir şekilde tahıla ihtiyaçları yoktur. acana kullanmaya devam edin sıkılırsa dönüşümlü olarak farklı markalar kullanmak en güzeli olur.

Esnzn
Esnzn

1430

Burdaki bazı yorumlar cidden çok komik :) Bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmuş yine insanlar. Acana First Feast içeriğinde de tahıl var. Girip okumak bedava. Vetinizin size ND düşük tahıllı seriyi alternatif olarak önerme sebebi de Acana FF'in tanelerinin inanılmaz küçük olması ve kediniz büyüdükçe çiğnemeden yutmaya bağlı kusmaların yaşanabilecek olması.


ND düşük tahıllı seri her ne kadar ADULT olarak piyasaya sürülse de içerik olarak KITTEN serisinden farklı değil, bunu da bizzat firmayla yazışarak TEYİT ETTİM.


Son olarak da sorunuzu cevaplayayım: Evet kullanıyorum, 4 aydır. ÇÜNKÜ kedilerim tahılsız mamayı sindiremedi ve geçmeyen bir ishal peydah oldu. Dolayısıyla düşük tahıllı ve kaliteli mama ararken bunda karar kıldım. Çok da iyi yapmışım, ishal anında kesildi, tüyler parladı, ptesi günkü kan tahlilimizde ultra iyi çıktı ve kısırlaştırıldılar.

PixiesBalex
PixiesBalex

848

benimkinin dışkısı çok yumuşamıştı bunun sebebi de düşük tahıl, tahıl ne kadar önerilmese de sindirim sistsmi için gerekli bir şey

indovf
indovf

13426

Benimkinin en sevdiği mama. Hiç bir zararı olmadı aksine değiştirince bünyesi bozuluyor

Nd düşük tahıllı kuzulu Neutered kullandım. Kısır olmayandan farkı yağ oranı sanırım. 10 kiloluk söyledik çuvalın sonuna doğru sıkılmaya başladılar (3 kedi), ama kullandığımız süre zarfında memnunduk. Nd mamalar özellikle tüy dökümüne çok iyi geliyor. Deneme yanılma yoluyla kedinize hangisinin daha iyi geldiğini küçük paketler alarak bulabilirsiniz. .tahılsız mama ishal yapar düşüncesine de katılmıyorum. Acana Ranchlands ve Pasifica verdiğim dönemlerde de çocukların kakitoları gayet kıvamlıydı. Ishal-kabız konusu mamanın formulasyonuna göre kullanılan ham maddenin ve katkı maddelerinin çeşidine ve kalitesine göre değişiyor bence.

Esnzn
Esnzn

1430

“Tahılsız mamanın ishal yaptığı düşüncene katılmıyorum.” Yazmış bir kişi. Bu bir düşünce değil güzel kardeşim, katılıp katılmama durumun yok yani. Bu bir vaka. Evet tahılsız mama benim kedilerimde sindirim sorunlarına yol açtı üstelik ORİJEN. Yani herhangi bir tahılsız mama da kullanmadım. Oluyor yani, sen katılsan da katılmasan da tahılsız mama bazı kedilerde geçmeyen ishale sebep oluyor.

losive
losive

12288

Kediniz sanırım yavru bahsettiğiniz mama yetişkin maması.

Rica ederim arkadaşlara bütçenizin çok olduğunu hatırlatmak için yazdım.

Rica ederim arkadaşlara bütçenizin çok olduğunu hatırlatmak için yazdım.

Acanaya devam edin kesinlikle. Acana, brit, naturea varken ND yüzüne bakılacak bir mama değil hele de şu içerik değişikliğinden sonra.

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Acana biz de kullanıyoruz tavsiye ederim severekte yiyorlar. :)

schemsire
schemsire

2030

@esnzn Tam da açıkladığınız gibi gerçekten çok teşekkur ederim bilgilendirme için elinize ağzınıza sağlık. 😊 Siz de sanırım N&D kuzulu düşük tahıllı kullanıyorsunuz. Malesef bu platform da yeniyim klavye ile yazmasını bilen çoğu kişi eleştiriyor veyahut bilgisi olmadığı dahilin de fikrini sunmaya çalışıyor farklı psikolojiler var size yorumunuz dan dolayı tekrar teşekkur ederim veterinerimiz içerik olarak farklı olmadığını sadece boyut olarak daha çiğnenebilir form da olduğunu söyledi. 🐈

PixiesBalex
PixiesBalex

848

@sultansbutler yanlış bir bilgi yaydığım yok. Tahılsız mamalar ishal yapabiliyor. Tahılın gerekliliğini savunmadım , alacaksa düşük tahıllı mama almalı

schemsire
schemsire

2030

Veteriner onu kullanabilirsin taneleri ağız yapısına iyi gelir dedi. @losive @pixiesbalex teşekkur ederim.

7500 tl ye kedi aldığınız için aşırı derecede linçlenmiştiniz. Bence Acana ya devam edin

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1065 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80183 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR