Islak Fip,Lütfen Bakın

Cook
Cook

119166 Puan

fipwarriorrifki instagram kullanıcı adı,buradaki bir arkadaşımızın sokakta bulup ıslak fip olduğunu öğrendiği bir yavru.Şimdiye kadar 4 şişe kendileri aldılar fakat daha fazlasını onlar da kaldıramaz.Inanın azı çoğu olmuyor böyle durumlarda desteğin.Benim de elimde kedimin yaş maması için ayırdığım para vardı,onu gönderdim.1 hafta yaş mama yememesi ona hiçbir şey fark ettirmedi,ama bir canın hayatına dokundu.Lütfen görmezden gelmeyin.Son şişeyi açacaklar yarın ve 3 günlük ilacı kalmış olacak çocuğun sadece.Burdaki 30 kişi 20 lirasını paylaşırsa 3 günü daha çıkar.Hepimiz bu çaresizliğe düşebiliriz,bugün elinden tuttuklarımız yarın bize bi kapı olur belki.Bugün bir kahve parası paylaşamaz mıyız Rıfkıyla?

33 CEVAP

Aslideniz23
Aslideniz23

1453

@Ebrugurkaracayir Merhaba çok üzüldüm inşallah tedaviyi tamamlayabilirsiniz maddi durumum çok iyi değil ama yinede tedavisi için cüzi bir miktardada olsa rıfkıya yardımcı olmak istiyorum size nereden ulaşabilirim ve @Cook duyarlılığınız için size de çok teşekkür ederim bu zamanda kimse böyle duyarlı olmuyor inşallah buradan daha çok duyulur ve daha çok yardım toplanır

Destek olan herkese çok teşekkür ederim. Allah bütün çocuklarımızı bu lanet hastalıktan korusun

Çok teşekkür ederiz. Ağlattın beni. İnan o kadar hızlı iyileşiyor ki ilk günle farkı gördükçe devam edemicez diye korkuyorum. 2 şişeyi teyzem aldı. 1 şişeyi kardeşim 1 şişeyi annem. Ben yarım şişelik gönderebilcem. Babama aldırcaz 1 şişe. Ama bu kadar bizim elimizden başkası gelmiyor. Yarım kalır ölüm haberini vercez diye içim gidiyor o kadar çabaya.

Umarım devam edebiliriz gün geçtikçe ilaç azaldıkça umudumuz azalıyor

deniznergis
deniznergis

12866

aynen arkadaşlar rıfkıya destek olalım. ebru hanım çok iyi bir arkadaşımız böyle maddi ve manevi bir tedaviyi tek başına göğüslemesi bile çok önemli .birer çay kahve parası ile rıfkıya bir yaşam sansı açmak elimizde ,rıfkının bizim evimizde besledigimiz ,orijenmi alsam ,acanamı alsam diye üzerine titredigimiz kedimizden neyi eksik sokak kedisi olduğu için yaşama hakkı yokmu bir şans verelim güzel günleri rıfkıda görsün.

Renklipati
Renklipati

140143

Allah şifasını versin biran önce inşaAllah toplanır yardım ve bu illetten kurtulur,herkes çam sakızı çoban armağanı derler ya öyle yollasa birikir damlaya damlaya göl olur arkadaşlar..
Cook sanada teşekkürler duyurduğun için banada iban no gönderin

deniznergis
deniznergis

12866

arkadaşlar yardım edelim lütfen az çok demeyelim

Badem22
Badem22

4546

Daha fazla kişi görsün diye yorum atıyorum umarım gereken para toplanır ve en yakın zamanda iyileşir 🙏💛

Gerçekten hiç farketmiyor. 5-10 diye diye toplanıyor. 5 tl göndermişti bize biri muhtemelen son parası. Ama el atıyor destek oluyor.

Utopia
Utopia

3847

Nerden yardımcı olabiliriz ?

deniznergis
deniznergis

12866

hesap nosunu yollarmısınız lütfen rıfkıya şifa olsun

Cook
Cook

119166

@deniznergis Hemen yolluyorum,çok teşekkür ederim,dostunuzla upuzun ömürler dileriim 💕

deniznergis
deniznergis

12866

çok teşekkür ederim nedemek damlaya damlaya göl olur derler .misketim bu hafta yaş mama yemesin ödülünden kıssın kardeşi rıfkıya destek olsun :D

@deniznergis çok teşekkür ederim desteğiniz icin.

@Aslideniz23 desteğiniz için çok teşekkür ederim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1088 Görüntüleme
  • 33 Cevap
  • 9 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR