Söylenenlerin Hepsi Kötü

Badem22
Badem22

4546 Puan

Daha önceden kuru mama hakkında soru sormuştum. Genel olarak önerilenler bonacibo bozita golosi mystic aklıma gelenler bunlar. Ama çoğunu araştırdım, şikayetvar dan da baktım pek iyi mamalar değil gibi. Aslında ben bonacibo almaya karar vermiştim ama bi kaç kişiden de kötü diye duydum. Açıkçası çok araştırdığım için aklım karıştı. Kedimin maması reflex ve bitmek üzere iyi bir mama olmadığı için tekrar almak istemiyorum. Ve kakasında koku yapıyor. Kilosuna 40-50 civarı verebileceğim bir mama önerebilir misiniz lütfen.

33 CEVAP

simbakedi
simbakedi

136205

bozita kotu bir mama degil. ama hangi mamayi arastirirsaniz arastirin sikayeti olur her kedi ayni degildir cunku. yaziklariniz arasinda bozita en iyi icerikli olani. deneyip kedinize iyi gelip gelmedigini gormeniz lazim. ben nd kullaniyorum benim kedime iyi geliyor ama baskasinin kedisini cok hasta edebilir mama. kedinin bunyesine gore degisir.

Poncimin
Poncimin

116364

Mystic'e ben de pek güvenmiyorum. Ama Bozita ve Golosi fiyatına göre çok iyi, neden iyi değil dediniz anlamadım? Şikayetlere bakarsak işin içinden çıkamayız ki, bir kediye iyi gelmeyen mama diğer kedilere iyi gelebilir. Öncelikle içeriğe bakmamız lazım, Bozita ve Golosi fiyatlarına baktığımızda içeriği gayet güzel, kötü mamalar değil. Bonacibo'dan çok çok daha iyiler. Felicia ile Bonacibo benzer içerikte zaten, Felicia'ya da para harcamayın bence. Öneri olarak Sanabelle'de bakabilirsiniz. Alman malı, içeriği başarılı.

Snzlc
Snzlc

17497

bu doğru güvenilir mama arayışı insanı kanser ediyor cidden ve o kadar para verip mama alıyorsunuz ya kediniz tadını beğenmiyor ya tüylerine iyi gelmiyor ya da kusma ishal yapıyor velhasıl kelam denemekten başka şansınız kalmıyor.

Sadece şikayetlere bakarak mama seçmeyin bence, malum her kedide aynı olmuyor. Biraz didikleseniz yere göğe sığdıramadığımız orijen için bile bir sürü şikayet görürsünüz. Her mamada var bunlar. Golosi şahsen pek tuttuğum bir mama değil, ama bozita içerik olarak iyidir. Önyargısız bir şekilde 2.5kglık paketleri deneyin ve kediniz üzerindeki etkileri gözlemleyin. Yok o da olmaz diyorsanız bahsettiğiniz fiyat aralığında sanabella var 10kglık alırsanız kilosu 40/45 tl oluyor. Bütçeniz sanabellaya, bozitaya yetiyorsa mystic'e hiç bakmayın bile.

gulsump
gulsump

114504

güvenilir petshoplardan taze açık mama alabilirsiniz 10kglik paketleri bölüyorlar proplan gibi mamaları, güvenilir olduğundan emin olun ama sahte mama olmasın, daha uygun olur

Selinece
Selinece

2383

Yalvarırım bonacibo almayın aldırmayın. Hayvanınıza kuru ekmek vermek bile bonacibodan daha iyi.

koalandalago
koalandalago

13193

Merhabalar, pek deneyimim yok sadece surekli denk geldigim icin aklima Felicia geldi, sanirim sitelerinden rica ederseniz denemeniz icin ucretsiz tester yolluyorlar. :)

Cubik
Cubik

13023

Ben vancat dan gayet memnunum onuda deneyin bi hem çok severek yiyorlar hem ben hiçbir kötü yanını görmedim

Lils
Lils

125528

Brit care içeriği güzel

Lils
Lils

125528

Obivan selection da olabilir

Sindycan
Sindycan

2763

matisse kullanabilirsiniz. 10kg alırsanız kilosu 35-40a geliyor

aseacr
aseacr

3814

Brit premium ve prochoice alabilirsiniz

Ozgcrn
Ozgcrn

20319

Ben de bütçemden dolayı mystic ve felicia arasında kalmıştım. Mystici denedim çok koku yaptı babam da kokuya hassas olduğu için denemeden 12 kg felicia almak durumunda kaldım. Şikayetleri okuduğumda aşırı korktum açıkçası. Ama allaha şükür hiçbir sorun yaşamadık. Ne ishal ne koku ne dökülme. Aksine mysticten bile iyi geldi. O yüzden yazılanlara bakmayın. Alıp deneyin. Şikayetlere baktığımda herkesss hep aynı şeyden şikayet ediyordu. Her kedi bir değil denemeniz lazım. Ama açıktan pahalı olan mamaları nd rc vb kilosu 55 65 arası bulabilirsiniz. Böylece güvenilir markayı almış olursunuz. 15 kglık alırsanız da yine kiloları 50 60a geliyor.

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Bozita kesinlikle kötü bir mama değil, 10 kg olarak alındığında kilosu 40₺ ye gelen en fiyat performansı en yüksek mama, bu sektörde.

Badem22
Badem22

4546

Çoğu kişi 10 kg alınca ucuza geliyor falan demiş evet haklısınız ama ben denemeden bu kadar çok mama alamam. Mecburen artık deneye deneye bulucam iyi mamayı teşekkür ederim.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1410 Görüntüleme
  • 33 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR