Yardım Edin Lütfen

dilanbulent
dilanbulent

17235 Puan

Gerçekten bu devirde kafayı yememek mümkün değil. Bir de utanmadan video çekmiş. Şu videoya bakın. Lütfen bu videoya dislike atıp şikayet edin. Hayatımda bu kadar rezil bir video görmedim bu insanlarda hiç mi vicdan kalmamış akli dengeleri mi yerinde değil bu insanların


23 CEVAP

Bu kadar olmaz! Videoyu izledim. "Ortalama kalite kedi yavrusu" diyor. Bir candan "kalite" diye bahsediyor arkadaşlar. Bir şey demeyeceğim.

simbakedi
simbakedi

136205

satanda değil alanda kabahat aranması lazım. insanlar alıyor ki bu caniler de çiftleştiriyor. çiftleştirip akrabalarına, arkadaşlarına dağıtanlar da aynı bk. hiç şaşırmıyorum.

Renklipati
Renklipati

140143

Başlığı görünce önce ne oluyor bizemi beddua ettin sandım 🤗
O tipi bozuk Gargamel suratlı adam ve onun gibi nice kişilik siz yaratıklar dolu malesef,bu pislik insanları böyle konuşturan ise alıcılar.. alıcı olmasa üretici zaten olmaz keşke bunun bilincine varsak artık bu şeref yoksunu hayvan düşmanı insan diyemiyorum yaratıklarında nesli tükense anca o zaman durur bu çark alıcı yoksa üretici dükkanı kapatır bu kadar basit

Thekedi
Thekedi

4630

Başka videosunda bir de siparişmiş gibi "siz hangi rengi kendiniz için uygun buluyorsanız onu tercih edebilirsiniz" diyor. Kediyi koltuk rengiyle kombinlicek herhalde🤦‍♀️
Yetmediği gibi gene hiç bir bilimsel kaynak vermeden scottish foldlar straightlerle(dik kulaklılarla) çiftleştirilirse hiç bir sorun olmaz diyor.
Scottishlerin suratı basık suratlıymış ve bu "şirinlik" katarmış, bu basık suratın solunum problemi ve göz akıntısı gibi başka sorunlara da yol açtığından da bahsetsiydin ama olur mu gerçekleri konuşursan satış yapamazsınız. 😠
Diğer videosu da bu;
https://youtu.be/SamQAXoIXE0


Kanalı tümünden şikayet edin, her videosu bir birinden kötü.

Lunaveelmas
Lunaveelmas

114190

Gerçekten bu kadar salak nasıl olunur anlamıyorum insanların beynine sokulması gereken bir konu onlar da bizim gibi canlı eşya değil..

Superisi814
Superisi814

125092

Merhaba,
Biraz ağir olucak ama esekler oldukca sirtina semer vuran çok olur demisler..Birileri o canları parayla aldıkça, birileri de satmaya devam edicek.Birileri gelicek burada siz cins düşmanisiniz diyecek ki , birilerini cins düsmanliği ile yargilarien , vicdaninin sesini bastirabilsin.Kim prim veriyor bu tip insanlara ? Kisir döngüler ancak bilinç ile kırilir.Egitim sart !

Lunaveelmas
Lunaveelmas

114190

Ovot orkodoşlor şomdo sozo on ocozo yovro kodo nosol olonor gostorocoğom pislşk adam

duman_cat_world
duman_cat_world

131269

Sanırım videonun altındaki yorumu siz yazmışsınız, beğendim yorumunuzu.

AhsenAise
AhsenAise

114771

Videodaki şahsa değil,para ile kedi köpek satın alan bilinçsiz, gösteriş budalası tiplere kızarım,arz talep meselesi çünkü,alan olmazsa kimse satamaz.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Merak etmesinler kimse cins kedi düşmanı değil. Biz o kedilerin fabrika olarak kullanılıp bir para kazanma makinesi olarak görülmesine düşmanız. Benim kedim de bir cins kedi. Görme engelli, nezle ve mantarı olduğu için kimsenin satın almadığı, ölüme terk edilmiş bir kedi. O hayvanların satış fiyatının 2 mislini verdim veterinere sırf bu can ölmesin diye. Olay cins kedide mins kedide değil. Olay insanların vicdanında. Sanki tekir kediler normal ama cins kediler pembe s*çıyormuş gibi bir algı var. Bu insanların zihniyeti nasıl değişecek hiçbir fikrim yok.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Linki paylaştım arkadaşlar.

dilanbulent
dilanbulent

17235

Yaptığı çok iyi bir şeymişçesine bir de videoya çekmiş. Yayıla yayıla konuşuyor videoda utanmaz herif. Hayatımda böyle rezillik görmedim ben

Cins kediye karsi degilim ama parayla satilan kediye karsiyim barinaklar dururken neden petshoplar?

iamurphy
iamurphy

106044

Canlıları eşya olarak gören zihniyetin kökünün kuruması ne zamanı bulur bilmiyorum. O günleri görecek miyiz onu da bilmiyorum. Mide bulandırıcı.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1339 Görüntüleme
  • 23 Cevap
  • 15 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80459 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR