Su Kaplarını Döken Apartman Görevlisi

AdaCoco
AdaCoco

14912 Puan

Dün besleme yaparken 3 kap su koymuştum 2 gün gelmeyeceğim için. ayrıca yerde DOLU bir yaş mama konservesi vardı. adam ilk önce su kaplarından birini döktü (gözümün önünde) ve ben de bir şey diyemedim. Sonra konserveyi çöpe atmaya çalıştı ben de dolu dedim ama kapağını attı. Ben adamın bunları yapma mantığını kavrayamadım. Birisi suları döküyordu ve mama kaplarını atıyordu kimin olduğunu anladım. Fakat ona ne kedinin suyundan? Kenarda duruyor zaten. gerçekten çok sinirlendim. sizin de başınıza böyle şeyler geliyor mu?

35 CEVAP

SetenayG
SetenayG

103263

Kedileri buraya alıştırıyorsun komşular şikayet ediyor bacım demedi mi :) Alışmıcaklarmış mesele bu. Zehirlemeye çalışanı gördü bu gözler o yüzden ne desek boş

Oqrenerde06
Oqrenerde06

120559

Bir kapta su getirip o apartman görevlisinin başından aşağı indirmek vardı... Su kabı mama kabı bir yerınıze batmıyor bunun gibileri çok fazla malesefff..

Etogay
Etogay

102971

Tahammül ediyorlardir komsular, el altindan görevliye baski yapanlarda oluyor. Yada tamamen gorevlinin isguzarligi oluyor.

MunevverOzturk
MunevverOzturk

115145

Böyle insanlarla ayni dünyayı paylaşmamayı çok isterdim ama melesef böyleleri var kedileri alıştırıp başına iş cıkartmandan korktugu icin boyle yapıyor muhtemelen kendisiyle konuş bu kedilere mama ve suyu ben koyuyorum eğer dağıtır veya kirletirlerse sorumluluğu benim sularini yemeklerini önünden almamanı rica ediyorum gibisinden konusabilirsin

Cubik
Cubik

13023

Bizim bahçeye bir tane kedi geliyordu, ne zaman hamile kalsa doğurmak in bizim bahçeyi uygun buluyordu. Çok seviyorum onu hep beslerim. Üst kattaki komşumuz bir gün bize gelip dedi ki: şu kediyi kovun. Doğuruyor. Sanane ya? Sanki yavrularına sen bakıyorsun! Dediği daha bitmedi, "artan yemeğinizi varsa bize verin" böyle insan görünümlü canavarları şikayet etmek lazım

Pollythelilly
Pollythelilly

12795

Aynısı sokak beslemesi yapan çoğu insanın başına gelmiştir.Ya apartman sakinleri ya da görevli tarafından.Sözlü iletişime girmeden pasif agresiflik yaparak geri adım attırmak lazım bazılarına.Ne kadar söylersek de anlamayacak insanlar çünkü.Bu sıcakta 1kap suyu çok gören insanlar bunlar.

cat_expert
cat_expert

12742

Biz de benzer şeylerle karşılaştık.


En sonunda kapları koyduğum yere bir kağıt astım üstünde "bu kapları döken veya kaldıran başına geleceklere hazır olsun" yazıyordu, o kağıttan sonra kimse kaplara dokunmadı.

Renklipati
Renklipati

140143

Çocuğumuz bu durumu yaşıyoruz, tamam beslenme noktaları var orda veriyoruz fakat ekstra bahçeye gelip ordan çıkmayan korkan kedilerde oluyor şuan iki tanesini sitenin bahçesinde güvenli yerde ayrı bakıyorum çünkü 2 aylık yavrular.. sürekli temiz tutuyorum..yinede surat asanlar laf atanlar oluyor kulağımı kapattım onlara sizde duymazdan gelin inadına verin onlar pes etsin

O dökdükçe inadına doldurun. Ben de çok kavga ettim böyle ama siz bulaşmayın hiç. Sonunda çirkef, cingene hatta obsesif oluyorsunuz. Sayıca fazlalar çünkü. Yapacak bir şey yok.

Snzlc
Snzlc

17491

böyle varlıklar (insan demeye dilim varmıyor) insanı kanser ediyor böyle şeyleri görüp duydukça sinir hastası oluyorum

Esims
Esims

4926

Yani gerçekten bu insanların zihniyetini ben anlamıyorum ya! Ben kesinlikle diğer hayvanseverlerle birlik olup o adama karşı çıkardım.

Palyaco
Palyaco

218519

İnsan deyillerki vicdan yok

blue_hpood
blue_hpood

128183

ya daha demin haberlerde bir güvenlik görevlisi bir sokak köpeğinin üzerine kaynamış su döküyordu. ya neden ya neden? neden? anlamıyorum, anlamıyorum. ben sorgulamayı bıraktım. yok, bu işin bir mantığı yok. sorguladıkça ben yıpranıyorum. insanlardan hiçbir beklentim kalmadı, hiçbir umudum kalmadı. bittim tükendim. bir sokak köpeğinden ne istersin? ne yapmış olabilir sana? bu nasıl sevgisizlik? dünya nasıl bu hâle geldi? bilmiyorum.. umarım kısa sürede yok olur gideriz.

AdaCoco
AdaCoco

14912

mama kabı kalmadı evde artık. mamayı da yere koymak zorundayım. 3 tane mama kabı koydum hepsini attılar. artık kimin olduğunu biliyorum. ben de yazı asacağım.

AdaCoco
AdaCoco

14912

yıllardır alışıklar! 1,5 yıldır bakıyorum şimdi mi akıllarına geldi?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1668 Görüntüleme
  • 35 Cevap
  • 8 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80321 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR