Dualarınız Ve İyi Dileklerinize İhtiyacımız Var.

gokhansultan
gokhansultan

13926 Puan

Merhabalar. Ablamın kedisi Lokum'a kuru fip teşhisi konmuştu. Bir umut fip değildir diye çok bekledik ancak maalesef artık bizde umut etmeyi bıraktık ve gerçekleri kabullendik. Yarın itibariyle tedaviye başlıyoruz ve umarım Lokum'umuz bu tedaviden alnının akıyla çıkacak. Dünyada belki daha mırmır daha kendini sevdiren bir kedi görmemişsinizdir. Tek derdi yanınıza uzanıp saatlerce mırlayıp kendini sevdirmek. O kadar sevgi dolu ki gözlerinden bile çok rahat anlaşılıyor bu.


https://www.instagram.com/fip.warrior.lokum/


instagram hesabı açtık akşam yeniden tahlilleri testleri yaptırıp fotoğrafları ekleyeceğiz. Bu süreçte dualarınız ve iyi dileklerinize ihtiyacımız var lütfen bizleri yalnız bırakmayın. Maddi olarak ihtiyacımız şu aşamada yok. Bir şekilde kendi yağımızda kavrulmaya çalışacağız ilk etapta ve iyi haberlerle geleceğiz sizlere.


Sayfamızı takip edip, gönderi attığımız zaman hikayelerinizde paylaşırsanız çoooook seviniriz. Lokum çok sevgi dolu ve hisli olduğu için ona sahip çıktığınızı gördüğü zaman çok daha hızlı iyileşecektir biliyorum. Aynı şekilde ablamda sizlerin desteğini görünce manevi olarak güç bulacaktır kesinlikle.

46 CEVAP

gokhansultan
gokhansultan

13926

Güncelleme...


Lokum 2 iğnesini oldu bu akşam 3. İğnesini olacak. Ama ilk iğneden itibaren değişimler başladı. Hiç mama yiyemeyen kedi mama yemeye başladı. Pencereye, koltuğun tepesine zıplamaya başladı. Evde yatmıyor artık arada geziniyor. Tabi konuşmak için çooook erken ama gs tedavisinin ne kadar önemli birşey olduğunu anladım. Vet life hepatic mama (1 paket sadece), viyo renafelin, hepatiale forte kullanmaya başladık. Veteriner haşlanmış tavuk, haşlanmış yumurta, orijen, acana ile beslememizi istedi. Su tüketiminin ve kaliteli proteinin bu süreçte çok önemli olacağını yaş mamayı çorba gibi yapıp vermemizi söyledi.


Şimdilik herşey yolunda gidiyor. Ama maddi olarak ne kadar yorucuysa da manevi olarak da aşağı kalır yanı yok. Sağlam psikoloji istiyor bu tedavi.


Farklı önerileriniz varsa da paylaşırsanız çok sevinirim.

gokhansultan
gokhansultan

13926

Önemli tüm gelişmeleri mutlaka haber vereceğim. Benim için önemli olan bir konu da aynı savaşı veren yavruların ve sahiplerin aşamalar hakkında fikir sahibi olmaları ve hiçbir zaman umutlarını yitirmemeleri.


Örneğin kaç gündür yaş mamanın katı parçalarını yemiyordu sadece suyunu içiyordu. Dün ilk defa mamanın tavuklarını falan da yedi. 5-10 saniye koşabildi. Oyuncağına bir kaç defa pati attı. Gözlerini artık tam yuvarlak açabiliyor ve daha canlı gözleri. Bu anlattıklarım çok basit duruyor ama Lokum'un durumuna göre gerçekten çok büyük gelişmeler.



  1. iğnesini vurulacak bugün. Dolar artıyor toplu ilaç siparişi verelim diyoruz ama ilacın işe yaramama durumunda ve ilaç değiştirmek zorunda kalırsak elimizde kalacak ilaçlar. Kullandığı böbrek ve karaciğer destekleri de çok pahalı. Örneğin viyo renafelin 150 TL ve 7 gün gidiyor. Tedavisi sırasında hep kullanması gerekiyor. Hepatiale forte 450 TL. GS ilacı 85 dolar. 20 günde bir hemogram biyokimya röntgen.


İnsanın gözüne hiçbir şekilde bu masraf batmıyor. Kredi, borç harç, çocukların okul masrafından vs. kısıp bir şekilde yaptırıyor insan. Sonuçta yavrularımız da Allah'ın bize emaneti.


Ama gerçekten bu ekonomide bu savaşı vermeye çalışan durumu iyi olmayan kişilere yardım edilmesi çok önemli. Lütfen durumu olanlar görmezden gelmesinler. Günlerdir fipli kedi sayfalarında geziyorum fip olduğu için sokağa atılan o kadar yavru var ki. Biz bu yavruların hesabını yukarıda nasıl vereceğiz onu düşünüyorum.

simbakedi
simbakedi

136159

çokk geçmiş olsun, ablanız asla umudunu yitirmesin. sadece instagramdan değil twitterdan da destek toplayın. hayvansever sayfalardan rica edin paylaşsınlar, paylaşmasalar da onların postlarının altına yorum atan insanlara istek vs atarsanız dikkat çekecektir, belki birisi bağış yapar.


84 günlük tedavinden ve gözleminden sonra güzel haberlerini bekliyor olacağız Lokum'un

Kontesiim
Kontesiim

104582

Çok geçmiş olsun umarım minikten iyi haberler gelir umudunuzu asla yetirmeyin ve ona güvenin başaracağına inanın bol şans bol sağlık diliyorum 🙏🏼

gokhansultan
gokhansultan

13926

Çok teşekkür ediyoruz iyi dilekleriniz için

gokhansultan
gokhansultan

13926

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ediyorum. @simbakedi verdiğiniz tavsiyeler için çok teşekkür ederiz. Akşam veterinerden dönüşte sayfaya vakit ayırmaya başlayacağız.

matryoshka
matryoshka

99

Allah yardımcınız olsun umarım en yakın zamanda sağlığına kavuşur yavrumuz

Ebrnk
Ebrnk

4305

Geçmiş olsun umarım çabuk toparlar

Cesur16
Cesur16

999

çok üzüldüm:( çokkk geçmiş olsun.inşallah çabucak atlatır kuzum:(

Palyaco
Palyaco

218519

Geçmiş olsun çok üzücü inşallah şifa bulur dualarımız sizinle

gokhansultan
gokhansultan

13926

Çok teşekkür ediyorum. Hepiniz çok güzel insanlarsınız :)

sanurab
sanurab

641

Çok geçmiş olsun. Umarım tüm süreç kolay ve sağlıklı geçer.

Sezgek
Sezgek

16466

Ah ah yavrum çok üzüldüm inşlh sağlığına kavuşacak yavrucak bütün dualarım sizinle 🙏

meov
meov

10494

geçmiş olsun umarım en kısa zamanda iyileşir

BiciriginAnnesi
BiciriginAnnesi

117491

Çok geçmiş olsun çok üzücü bir durum en kısa zamanda iyileşmesi dileği ile dualarım ve iyi dileklerim sizler ile birlikte olacak acil şifalar diliyorum 🤲🏻

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1676 Görüntüleme
  • 46 Cevap
  • 21 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR