Neden Hep N&D?

Feronia
Feronia

117611 Puan

Son zamanlarda her şeye N&D öneriliyor burada. Kısır kedi, N&D kısır kedi maması; yavru kedi, N&D kitten; biraz daha uygun olsun, N&D düşük tahıllı... Anlamlandıramadığım bir N&D sevdası var çoğu kişide. Neyi var bu N&D'nin bu kadar iyi, sizin bilip benim bilmediğim? Düşük bütçeli mama olarak bile hep Matisse öneriliyor, genellikle de sebebi N&D ile aynı üreticinin olması.

48 CEVAP

Bilgeylmz
Bilgeylmz

13081

Ben nd ye geçeli 1 ay oldu ve tüy bakımından ishal bakımından ve birçok bakımdan etkilerini gördüm. Ben çok beğendim içeriği de güzel. Nd kullanım kötü bulan birini duymadım belki herkes memnun kaldığından bu kadar sevdalılardır.

ursaminor
ursaminor

116511

Ya aleyn bu kez seni dinledim evet aylardır bu baskıyı sonunda başardın :D


Verdim go! siparişini. Yalnız bir sitede çok acayip ucuza bir kampanya buldum. 75tlden :D Hemen yazıyorum özelden sana ;)

aleyn
aleyn

113859

ursaminor baskı yapmak niyetinde değildim gerçekten ya ama bizde de vardı o nd yağları go ya geçtikten kısa bi süre sonra yokoldu ve başka faydalarını da gördüm o yuzden biraz fazla go go demiş olabilirim :D

Feronia
Feronia

117611

N&D kötü bir mama değil ama daha iyi mamalar da varken en iyi mama, mükemmel mama muamelesi görmesi çok tuhaf.

Feronia
Feronia

117611

Ben de öyle düşünüyorum. Haklısınız. RC, ProPlan, Hill's önerilmesinden iyidir.

Darwincan
Darwincan

2570

Benim N&D tercihimin en önemli sebebi, doğrusu son derece tecrübesizken okuduklarım ve en çok da bu sitede okuduklarımdır. Projen, Acana ve N&D olarak araştırınca bütçeme daha uygun gelen N&D'yi tercih ettim. Beğendim de doğrusu. Tüyler oldu kürk, severek de yiyor. Ama bu yazı benim kadamı karıştırdı şimdi inanın, N&D fiyat aralığında daha kaliteli mamalar da mı mevcut anlayamadım. Yani kötü mama kullanmıyorum sanırım. Çünkü RC ile başlamıştık veteriner tavsiyesiyle bilmeden. Bilgili arkadaşlar konuyla ilgili açıklama yapabilirse sevinirim.

Feronia
Feronia

117611

Wildfield (tahılsız seri fiyatına), Acana (balkabağı/kinoa serileri fiyatına), Now Fresh (düşük tahıllı fiyatına) alınabilir. Ayrıca Naturea ve Applaws da bu aralıktaki iyi mamalar. Tekrar söylüyorum, N&D iyi bir mama. Kedinizin veya köpeğinizin yaş grubuna, özel ihtiyaçlarına bağlı olarak uygun çeşitleri kendi bütçesinde tercih edilebilir. Benim saçma bulduğum en iyi mama muamelesi görmesi.

ursaminor
ursaminor

116511

Bana da çok şişirilmiş gibi geliyor son zamanlarda. N&D az tahıllı portakallı morina balıklı benim dünyanın en hareketli kedilerinden biri olan kızıma aşırı kilo aldırdı. Hala vermeye çalışıyor. Yalnızca tek bir pakette o fit kedi gitti yerine koca göbekli ama yine de hala hareketli bir kız geldi. Hemen kesesi yağ bağladı. Kuzenimle aynı anda almıştık mamayı. Onun kedisi de yağ bağladı. Bir arkadaşımın kedisi çok zayıftı N&D al dedim. Kedi tabi ki kilo almaya başladı. Hemen göbek yapıyor benim gözlemlediğim bu. Ayrıca weight management (kinoa serisi) hiç işe yaramıyor. En son kısırlaştırılmış balkabaklı bıldırcın nar yiyor. Paket bitince yenisini almayacağım. N&D kullandığı süre içinde hep şişko kaldı Fıstık. Artık N&D hayatımızdan çıkmalı :D

aleyn
aleyn

113859

@ursaminor go go go diyoruz :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Bende bunu fark ettim.Birçok kişinin N&D en iyi mamadır, gerisi boştur falan gibi şeyler duydum. Bu N&D tutkunluğu nasıl neden başladı bende anlamış değilim ki içerik bakımından çok daha iyi mamalar var ülkemize

Feronia
Feronia

117611

Fiyata göre ben de öneririm bazen N&D'yi. Ama sayfadaki diğer sorulara bakarsanız hep en iyi mama olarak öneriliyor.

Reyaura
Reyaura

15210

Uzun bir süre N&D kitten kullandim içeriği beni tatmin etti bence gayet güzel bir içeriğe sahip. Orjinde kullandım 2 kedimin kendini kaşımaktan yara bere içinde kaldi içindeki protein orani yüksek olduğu için bazi ev kedilerine ağır geliyor.. Acananin yüzüne bakmadilar saglikli olduğu kadar kedilerimin sevmeside önemli. N&D den bende çocuklarımda çok memnunduk. Sadece internetten araştırma yapmakla olmuyor her mama her kediye iyi gelmiyor deneyip görmek lazim. Şuandada matisse kullaniyorum kedi sayım 5 . Matissede fiyatina göre gayet iyi bir mama içim rahat veriyorum. Ilerde bütçe ayirabilirsem tekrar N&Dye geçeceğim.

Feronia
Feronia

117611

@Zehrasnmz
N'olur troll olsun. :/

zuhall
zuhall

10265

1 sene once kedimi sahiplendigimde orijen ariyorken girdigim cogu veteriner ve petshop orijen-acana vs olmadigi icin iyi mama olarak N&D onerdi. Yani ulasilabilirligi kolay olan ve bazi insanlarin cok onem verdigi "veteriner tavsiyesi" oldugu icin populer oldugunu dusunuyorum. Yani cok israrla tavsiye eden mukemmel diyen de icerigine bakip vs soylemiyor zamaninda proplan,royal canin nasil kulaktan dolma bilgilerle insanlarin gozdesi olduysa o mantik. Neyse ki onlardan cok daha iyi.Bir de sanirim kediler kolay tuketiyor,alışmada sıkıntı cekmiyor.


Buarada 1 ay urinary mama kullanmam gerekti, diger markalardansa N&D kullanmayi tercih ettim. ( bu mamaya kotu kokuyor diyen cok duymustum orijen-acana hayatta kullanamaz heralde o kisiler bana mis gibi geldi:) Yani cesitlilik acisindan da iyi diger markalarda cesit daha az oluyor ya da olan turkiyeye getirilmiyor.

FarraigeXVIII
FarraigeXVIII

2432

@ursaminor Benim oğlumda da başladı göbek sarkmaya başladı nd yapıyormuş demek o siteyi bana da söyleyebilir misiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3905 Görüntüleme
  • 48 Cevap
  • 7 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80165 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR