Sahiplenilmezse Nasıl Bir Yol İzleyebilirim?

InciCAN
InciCAN

1124 Puan

Merhaba.
10 aylık İnci ‘m ve 1,5 aylık torunlarım Deniz, Mahir ve Nehir’i sahiplendirmek istiyorum. Ben çalışıyorum ve kronik rahatsızlığımdan dolayı evde canlı beslemek etkiliyor beni. Annem tek başına afacanlara bakamıyor. Ayrıca kiraya çıktığım için ev sahibi evinde kedi de istemiyor.


55 CEVAP

Tam1cat
Tam1cat

11984

Çözümün güzelliğine bak be! Ne kadar da güzel. Parka kulübe koyacak, 10 atlık İncisini de parka atacak. Hanımefendi neden aldınız o zaman? Aylardır kronik hastalığınız vardı ve bakıyordunuz. Anneniz hepsi ile ilgilenmiyorsa yavruları zaten sahiplendireceksiniz. Kaldı mı yine 10 aylık İnciniz. Ev sahibi kiraya verdiği kişiye karışamaz. Evi size kiralıyor, tüm kullanım hakkı sizde. Eğer sözleşmeye ek madde ekleyip kedi köpek olmaz derse tamam problem. Ama yaşadığınız şehirde tek ev orası mı? Aynı mahallede bile birden fazla kiralık ev oluyor. Hadi yok diyelim bi alt sokak bi üst sokak ne fark eder? Bakamayacaksanız şu hayvanları eve alıştırmayın. Sokağın kurallarını, soğuğunu, sıcağını, savaşını her şeyini öğrensin. Evde büyüt, sonra at sokağa. Parka kulübe koyacaksın kesin yaşar. Vicdan yahu!

Anonymus552223
Anonymus552223

145961

Kisirlastirmaliydiniz en başta. Suan yavrulari sahiplendirin ama anneyi kisirlastirip bakmaya devam edin, ev sahibi karisamaz, kisirlastirilmis kedinin de hicbir sekilde bakilmasi zor degil. Aksamdan aksama bikac sevip mama su koyacaksiniz anneniz bakmasa bile olur. Ama sokaga birakmayin yaşayamaz alismadiysa. Barinagi zaten aklinizdan secenek olarak bile gecirmeyin. Sokaktan daha kotu

Tam1cat
Tam1cat

11984

Ee atıyorsunuz işte, bunu da süslü cümleler ardından yapıyorsunuz

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Bir canı sahiplenirken NE OLURSA OLSUN CANIMDAN ÇOK SEVECEĞİM, ASLA ONU ARKAMDA BIRAKMAYACAĞIM deyip bir canı sokağa atan biri daha.

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

önyargı değil bu insanlar önce evlerine alıyorlar hayvanları bir süre sonra ortada sokağa salma parka bırakma barınak muhabbetleri falan dönüyor. Barınak diyince bile kanım donuyor benim size olmuyor mu?

Hidatot
Hidatot

2597

Sokağa atmak bahsi geçmiyor. Ne kadar acımasız bu davranışınız. Görüşünüzü ve etik anlayışınızı anlıyorum ama soru cevap kısmında insanları linç etmeyin. Yalnızca cevap ve önerilere açık diye biliyorum bir insan. Ama bu kadar müdahil olup ne yapılacağının söylenmesi çok büyük saygısızlık kusura bakmayın. İnsan hiç ister mi evladının kendisinden ayrılmasını? Siz çok zekisiniz sanırım, sizin aklınıza gelen bu insanın aklına hiç gelmemiş. Yahu belliki başka bir cevap arıyor. İnsanları linç etmeyi bırakıp biraz yapıcı olmaya çalışın lütfen. Bu aşağılama ve kişiliği küçük düşürmeler hiçbir işe yaramıyor soruyu soran kişi nezdinde.

Gamzessven
Gamzessven

21488

Sahiplenmeden önce bu masrafları düşünüp sahiplenmeliydiniz. Eğer alıyorsan ve hayvanı kızgınlıkla hırpalıyorsan bu hayvanseverlik değil. Maddi durumun yok bak şimdi 9 hayvana o zaman. Çözümü hala çiftleştirmekte gören birine kendimi yormayacağım. Yardım ettiğim hayvanları burda anlatıp sizin seviyenize düşmeyeceğim. bilip bilmeden sadece boş konuşuyomuşuz gibi davranma. Kaç kediye kaç yardım yaptığımı nerden bilebilirsin? Önceliğim de her zaman sahipsiz kedilerdir. Madem sahibisin bak kedine. Kısacası boş yapma

Gamzessven
Gamzessven

21488

İnstagramdan sahibinden.comdan ve buradan ilan açın yavrular bence de sahiplenilir

Gamzessven
Gamzessven

21488

Kendi de verebilir zor bir şey değil ilan aça tıklıyorsun halloluyor

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

10 aylık İnci'nizi parka bırakacaksınız öylemi?

Cansumuezza
Cansumuezza

23418

ne bileyim aklımda canlandırmaya çalışıyorum siz onu götürüp bıraktığınızda arkanızdan bakışını falan benim içim el vermiyor. siz onca zaman geçirim incim dediğiniz hayvans arkanızı dönüp gidebilecekseniz diyecek pek bir şeyim yok.

Tam1cat
Tam1cat

11984

Kaliteli mama ve tarama ile mevsim geçişleri haricinde tüy dökümü olmuyor benim evimde. Tırnaklarını kesiyorum ne halıya ne perdeye bir zararı var. Kapı çalınca kucakla yavrucağı koy bi odaya. Dursun orada. Bu dediklerinin hepsinin çözümü var. Ayrıca evde baktığın kedi için parka kulübe yapma fikrine tebrik mi bekliyorsun

GULLUKAVAK
GULLUKAVAK

2092

canım sen anlaşılan sıkılmış ve yorulmuşsun yavrularda gelince baş etmekk zor olmus ilk işin anneyi kışırlaştırmak olsun lütfen en azından sokakta kalırsa tek başına olur direnmeye çalışır çok üzgünüm benim oğlumun döktüğü tüyleri görsen her kıyafetim kıl tüy içinde ama ben bunu bilerek aldım canı sağolsun mutlu ya sağlıklı ya heleki yanımda uyurken mırıltısını duymak herşeye değer

Tam1cat
Tam1cat

11984

Tam1cat sen mümkünse yorum yapma çünkü doğruları söylüyorsun ve az kalsın çözüm buluyordun. Kim verecek kaliteli mamaya para, kim uğraşacak taramaymış, tüymüş, kummuş... Çözüm bulmayalım ki parka atayım ay pardon kulübe yapayım.

Tam1cat
Tam1cat

11984

Yani bunu veterinere boş yere sormayın. Proplan içinde et değil et unu bulunduran mamalardan. Veterinerler malesef mamadan anlamıyor. İçeriğinde katkı maddesi, renklendirici ve gdo var. Ne kadar gereksiz besin varsa eklemmiş, mısır gluteni gibi. Kendiniz içerik okuyarak da bulabilirsiniz bunu. Bir de şu dönemde yavru kedi maması kullanmanız gerek emzirdiği için. Mümkünse n&d alın.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2850 Görüntüleme
  • 55 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80872 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR