Kısır Kedi Maması Seçimi

PandoraA
PandoraA

639 Puan

Anket

Purina One Somonlu Kısır Kedi Maması
(3 oy)
Felicia Light and Sterilised Hypoalergenic Somonlu Kısır Mama
(2 oy)
Instşnct Original Sterilised Somonlu Kısır Mama
(5 oy)
Toplam (10 oy)

Merhaba kedim erkek,ortalama 6-8 aylık. Sokaktan sahiplendiğim için kaç aylık tam bilmiyorum. Yeni kısırlaştırdım veteriner royal canin young male mamasını kullanmamı istedi 4 ay kadar. Fakat royal canin içeriği okuduklarıma göre baya kötüymüş. 1.sorum şu: Yetişkin kısır mama versem sorun olur mu ön dişleri değişti gayet sivriler. 2.sorum ise:

13 CEVAP

Sselin1
Sselin1

122024

Matisse, n&d düşük tahilli ve brit care bu markalar kaliteli ve istediginiz fiyatlarda ama büyük paketleri. n&d nin balikli kisir kedi mamasi yok ama kedinizin kilosu normal ise kisir kedi mamasi kullanmak zordunda degilsiniz yetiskin mamasi verebilirsiniz.

PandoraA
PandoraA

639

Yanlışlıkla tamamlayamadan gönderdim. mamalara ek olarak:
Matisse Somonlu Kısır Mama ve Proplan Sterilised Adulp Optirenel Somonlu Ton Balıklı.


2.sorum Bu mamalardan hangisini önerirsiniz bütçem hilss vs. alacak kadar iyi değil. Kilosu 30-40 ı geçmeden öneride bulunursanız sevinirim.

adazade
adazade

398

Ben kesinlikle ND tavsiye ediyorum. Bu konu ile ilgili olarak benim aynı konuda evvelce sorduğum soru ve cevapları okumanızı öneririm. Mamalarla deneme yaptık. Tıklayınız:
https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/31392-acana-purina-one-*********-kedi-pansiyon

minnoskoss_123
minnoskoss_123

127658

Saydıklarınızın içinde içeriği en iyi Matisse fakat Matisse de çok iyi bir mama değil.

Nurackgoz
Nurackgoz

1196

Proplan kısır kedi maması

Royal canin kullanıyorum kısır kedim için çok çok memnunum

PandoraA
PandoraA

639

Teşekkür ederim. Kedimin kilosu normal. Elimde eski mamasından 8 kg daha var. Şimdilik bitirene kadar kısır mama ile karıştırmayı düşünüyorum. Son tüketim tarihi geçmemesi adına yeni mamayı büyük paket alamam henüz. Royal canin i başta elemiştim. Felicia içinde de gerçek et yokmuş. N&D ye ileride geçebilirim büyük boy olarak ama kısır mamaların çoğu tavuk etli. 1 tanesi bıldırcınlı ama o da tavuk gibi birşey alerji göstermesini istemiyorum.

Deliladilan
Deliladilan

13477

tabii ki de instinct. fazlasıyla instinct hem de. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Deliladilan
Deliladilan

13477

tabii ki de instinct. fazlasıyla instinct hem de. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

Deliladilan
Deliladilan

13477

tabii ki de instinct. fazlasıyla instinct hem de. gönül rahatlığıyla alabilirsiniz.

HepsiPati
HepsiPati

5141

lütfen kısır erkek kedilerde sadece kısır kedi maması kullanın. ileride böbrek ve idrar yolları hastalığı yaşayabilirsiniz.ben nd kullanıyordum. fakat tüy dökümü çok fazla oldu. inat ettim değiştirmedim. bir tavsiye ile felicia düşük tahıllı hypoalllerjenik somonlu kısır kedi maması aldım. ilk haftada tüy dökmede gözle görülür bir azalma yaşadım.yaklaşık 3 haftadır kullanıyorum.

PandoraA
PandoraA

639

Zaten kısır kedi maması kullanacağım bu yüzden kısır mama önerisi soruyorum. Sadece kedim mama değişimlerinde eski-yeni mama karışık vermeme rağmen ishal oluyor, bu yüzden değişim süresi uzun sürecek. Bahsettiğiniz Felicia mama içeriğini araştırdım ve çok yararlı olmadığına karar verdim. İçeriğine baktınız mı bilmiyorum ama mamada gerçek et hiç yok. Onun unu, bunun proteini hep düşük kalite ürünler. Kediler severek yesin diyede ciğer koymuşlar içine.

PandoraA
PandoraA

639

Instict in et oranı fena değil fakat yağ oranı çoğu mamadan fazla. Ayrıca Taurin,vitamin vs. içeriklerinin miktarları hakkında ayrıntılı bilgi vermemişler. Sanırım eski maması+Matisse somonlu kısır mamayı şimdilik karışık vereceğim. Eski maması bitince de N&D balkabağı ve bıldırcınlı kısır mamasına geçiş yapacağım. Balıklı güzel içerikli ve uygun fiyatlı kısır mama biliyorsanız da önerilere açığım. Herkese çok teşekkürler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 738 Görüntüleme
  • 13 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78330 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR