Kum (Reflex)

Ekineroglu
Ekineroglu

87195 Puan

Bundan bir kaç hafta önce reflex kullandığımdan memnun olduğumdan bahsetmiştim. Bu aralar fikrim değişti. İlk kullandığım kutu iyiyken diğeri kötüydü. Topaklanma bakımından sevmedim. En fazla reflex kadar pahalı olacak ( 6 lt 23 tl) Bir öneriniz var mı? Ya da feles kullanan kişiler yorumlarını söyleyebilirler mı?


31 CEVAP

Anonymus915830
Anonymus915830

103810

Feles kullanıyorum ve aşşşırı memnumum. Dişi kedimin kum tozuna biraz hassasiyeti var, ama alerjik astım hastası olduğum için ben tozlu kumlardan çok daha fazla etkileniyordum. Feles hem tozsuz hem güzel topaklanıyor hem de şu ana kadar bir koku problemi yaşamadık. Sadece çok hafif bir kum olduğu için tuvalet önü biraz fazla kum oluyor ama onu da paspas ile çözebilirsiniz

poughkeepsie
poughkeepsie

117401

Fotoğrafta gördüğüm dibe yapışmış olmadı bunun sebebi de kumun az koyulması olabilir. Kumu en an 6-7 cm olacak kadar koyun. Böylece dibe çökmez. Ama değişmek istiyorsanız quik öneririm. 10l olanı 20 tlye alıyorum ben. İnternetten alımlarda 30a falan geliyor. Çok memnunum

BalliBadem
BalliBadem

121963

Evet clear cat i bende kullanıyordum memnundum ama o kadar tızutması bana dokundu bi yerden sonra (kumu odamda) ve o zaman badem e çok daha fazla dokunuyordum dedim şu an miya mix kullanıyorum çok memnunum fiyatı uygun 5 kg bi kaç paket alınca 10 liraya alıyorum eve saçılması çok az tozutması yok diyebilirim dibe yapışmada yapmıyor (standart tuvalete 5 kg paketin hepsini döküyorum üstüne ekleme yapmıyorum)

Sselin1
Sselin1

122024

Ben kirmizi kullaniyorum Kirmizi olani maviye göre daha basarili. Ama tam olarak istedigim gibi degil :/ Tigerino canada kum cok iyi diyorlar deneyecektim ama stoklarda kalmamis. Ben de biocats diamond aldim 5 lt 25 liraya geldi. Biocats micro da aldim o biraz daha pahaliydi ama henuz kargoda ürünler umarim reflexten daha iyilerdir. Kullaninca yazarim.

tgc77116
tgc77116

1198

4 tane feles kutusu denedim hespi berbattı

dilaraxx
dilaraxx

114626

feles gayet iyi kullanabilirsiniz değiştirecekseniz kumu.

Faytekin
Faytekin

11982

Uzun zamandır Ever clean kullanıyordum ,Feles i merak ettim bende aldım iki kutu ,iki gündür kullanıyoruz gerçekten çok başarılı ,toz olayı zaten sıfır,koku hapsetme ve topaklanmasida gayet güzel,artık bununla devam edicem sanırım .

Ekineroglu
Ekineroglu

87195

İlk kullandığım iyiydi sonra iki paket aldım biri çok kötüydü diğeri sanırım daha iyi anlamadım gitti... Magicsand i de eliyoruz o zaman.

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Bende reflex kullanıyorum ve gayet memnunum. Topaklaşması filan da çok iyi. Siz hangi rengini kullanıyorsunuz?

Ekineroglu
Ekineroglu

87195

Evet az olduğunu bende düşündüm ve gerektiği gibi koydum hala parça parça topaklanma ve koku oluyor. Mavi kutu kullanıyorum

Htcozlp
Htcozlp

24230

Koyu maviyi bende kullandım,tek başına kullandığımda çok koku yapmaya başlamıştı. Yanına ucuz bir kum alıp kullanmaya başladım.Cok daha güzel verim aldım.Ama bir daha tercih etmeyeceğim daha ucuz bir kum kullanmaya başladım gayet memnunum.Ismi clear cat.10 kg 15 ye alıyorum.tek sorunu şuan için çok tozutuyor.

anjelik123
anjelik123

115396

Ben aeo diyoeum gene 10kg 22tl sabun kokulu fazla tozutmuyor kokuyuda çok güzel önlüyor. Kum kabı ve mama kapları benim odamda ama hiç bir koku yok kumundan gayet memnunum ama bu aralar markette bulamıyorum

Kuzucansu44
Kuzucansu44

15870

Ben kırmızısını kullanıyorum ve çok memnunum belki deneyebilirsiniz

cevizhanimm
cevizhanimm

338

ben de mavisini kullanıyorum gayet memnunum aslında anormal bir durum olmadığu sürece değişmem

nsnci
nsnci

933

Kırmızı kutuyu bende kullanıyorum gayet güzel
Ev sıcak olsa bile kum koku yapmıyor

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1430 Görüntüleme
  • 31 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR