Uygun Fiyatlı Yavru Kedi Maması Önerisi

Ceydaes
Ceydaes

929 Puan

Merhaba, 8 haftalık yavru kedim var. Brit care kitten kullanıyorum. Memnunum aslında ama fiyatı biraz fazla. Küçük olduğu için ilk olarak bu mamayla başlamak istedim iyi olduğunu bildiğim için ama bittikten sonra daha uygun fiyatlı bir mamaya geçeceğim. Biraz araştırdım ama çok kararsız kaldım. Felicia, prochoice, golosi, bozita, sanabelle gibi markalar var ama bunların arasında en rahat alabileceğim prochoice. Kilosu 30 tl nin altında olan iyi bir mama önerirseniz çok sevinirm????

43 CEVAP

Ceydaes
Ceydaes

929

Bitince mystic deneyeceğim o zaman teşekkürler herkese????

Ozge00
Ozge00

131723

https://sosyal.petlebi.com/soru-cevap/35169-mystic-mamayi-deneyenler


Filtre kısmına mystic yazarsaniz bir sürü yorum çıkıyor. Bende daha önce baktim, tata adli kullanıcı iyi açıklamış. Cok detaylı bakamadım ama şuan siz bakarsanız farklı yorumlarını da görürsünüz.

Ozge00
Ozge00

131723

Reflex kaliteli değil hatta zam bile yaptılar o mamaya. Gereksiz para vermeye gerek yok bence o mamaya

Becolak
Becolak

539

Mystic yerli uretim olan ve sokaktaki canlarin bile yuzune bakmadigi Paw Paw mamasinin yeni cikarttigi bi urundur. Turkiyede mama icerikleri istenildigi gibi yazilabilir Mysticte yerli uretim oldugu icin icerikte yazilanlarin dogrulugu kesin degildir.
Nihayetinde guvenilir degildir ithal mamalarda icerikleri denetleyen sistemleri var devletlerin ne yazikki turkiyede yok. Oyuzden bende suan mama yaptirsam arkasina istedigimi yazdirabilirim. Olayin ozu budur.

Ozge00
Ozge00

131723

Ay bıktım artık, e uygun fiyatlı yabancı mama önerin de rahatlayalim biz de, siz de

Ozge00
Ozge00

131723

Ecmel aynen mamalar toplatıldı hatta ama hangisi olduğunu hatırlamıyorum burda da konuşulmuştu daha önce. Mama sektörü kötü bir batak, işin icine girersek çıkamayiz. İşler bizim bildiğimiz gibi gitmiyor maalesef.

ecmelsoylu
ecmelsoylu

2185

Ben mystic ile pahalı bir markayı 6-7şer ay dönüşümlü kullanmayı düşünüyorum, böyle yapabilirsiniz. Bu arada instagramda 5bin takipçisi olan bir kedi gördüm merak ettim sordum hangi markayı kullaniyosunuz diye, 5 aydır mystic kullandiklarini belirtti. Tüylerinde falan olumsuz bir etki görmedim fotoğraflarda. Oda 5 aydır sorun yaşamadık dedi.. Yani benim düşünceme göre en azından 5-6 ay kullanip para biriktirilebilir çok şüphe duyuluyorsa..

Cgdmyildiz
Cgdmyildiz

657

T e m i z msma ürünlerini tavsiye ederim kaliteli temiz içerik hemde üretim ve tüketim tarihleri bulunuyor, numune de alabilirsiniz

Becolak
Becolak

539

Ceyda hanim mama tercihiniz gayet guzel aslinda doyucu oldugu icinde diger ekonomik mamalara gore porsyonu daha az yiyorlar doyuyorlar devam etmelisiniz arada degisiklik icin nutrifeline yas mama ya da brit yas mama verebilirsiniz kuru mamayi degismeden

Ozge00
Ozge00

131723

Benimki aylik 1 kilo yiyor, kediden kediye değişir. Bazıları 2-3 kiloda yiyormuş. onu kendiniz bilirsiniz ancak ama tahmini yavruya en az 5 ay gider diye düşünüyorum, benimkine kalsa 7 ay gider :D

Ozge00
Ozge00

131723

Mystic

elifozzdemiir
elifozzdemiir

14426

bence de mystic

zinci
zinci

462

Aklınızda reflex markası yok belki de ama uygun fiyatlı en kaliteli mama o bence düşünebilirsiniz

Ceydaes
Ceydaes

929

Reflex hakkında kötü yorum çok gördüm o yüzden eklemedim. Mystic içerik olarak çok iyi ama içeriğinin yanlış yazıldığını ve kedilerde ishal gibi sorunlara sebep olduğunu söyleyenler var. Sizde böyle bir sorun olmadı mı

Ozge00
Ozge00

131723

Yok bizde olmadi hatta tuy dökümüne iyi geldi diyebilirim

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1482 Görüntüleme
  • 43 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80844 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR