Belmi Yoksa Boymu

hayvankurtarma
hayvankurtarma

11505 Puan

Anket

bel tasması
(21 oy)
boy tasması
(3 oy)
Toplam (24 oy)

arkadaşlar paris için bel tasmasımı yoksa boy tasmasımı iyi ve rahat olur

58 CEVAP

HakanCanKinik
HakanCanKinik

2546

Burası Tartışma Platform'u değil Soru Sorma Platform'u arkadaşlar. Kelimelerinizi seçerek kullanın burası çocuk parkıda değil işiniz varsa burada durun işiniz yoksada çıkın gidin bu siteden. Biraz insani görevlerinizde kalın ve bu çizginin dışına çıkmayın. Bir arkadaşımız herkese burada küfür etmiş senin böyle bir şeye hakkın yok ve ayrıyeten kimsenin hakkı yok. Burada herkes bir mamaya belli miktarlarda para verecek kadar maddi duruma sahip olmayabilir ve ayrıca şunuda belirtmek istiyorum Royal Canin, ProPlan ve benzeri içerikli mamaları sürekli kötüleyip duruyorsunuz insanların beyninde bir algı oluşturuyorsunuz hanginiz N&D, Orijen yada Acana'nın şirketinde çalışıyorsunuz yada fabrikasında felan bu kadar övmeyin şu mamaları sorular her soruda bir kere diyip bitirin. N&D, Orijen ve Acana mamalar iyi mamalar olabilir bunlar üst düzey mama olarak geçiyor beslenme konusunda. Ama sizin bu yaptığınız insanları çeldirme belki maddi durumu kötü ve o kadar iyi bir mama alamıyor. Bunun yerine insanlara onun fiyat aralığında rahatlıkla alabileceği mamaları önerip onun kafasını karıştırmak yerine doğru yöne onu daha iyi yönlendirmek gerekmiyor mu? Burası gerçekten kendini aştı ve bu sitenin sahipleri nerede ve ne yapıyorlar hala belli değil, şimdi size şu soruyu soracağım bu site neden sadece satış üzerine yöneliyorda buradaki kullanıcıların hiç tercihlerine yada önerilerine kulak asmıyor?

Yavru_kedii
Yavru_kedii

11361

İçeriği kalitesizdir demek istedim
O zaman GOODY verelim aynı şey ROYAL CANİN neyse Goodyde o
ması
Taksit
Küçük ırk yavru köpeklerin ihtiyaçları için özel olarak hazırlanan formülü ile Royal Canin Mini Junior yavru köpeklerin gelişimlerini maksimum seviyede destekliyor. Kaliteli içeriği yavru köpeklerin bağışıklık sistemini kuvvetlendirir ve kas oluşumunu destekler.


Mama içeriğinin özel bileşimi ve yüksek sindirilebilir özellikteki proteinler sayesinde sindirim sağlığını destekleyen mama dışkı kalitesini arttıran prebiyotikler(FOS/MOS) sayesinde dengeli bağırsak florası oluşumunu destekler.


Özellikle patentli antioksidan kompleksi ve prebiyotikler sayesinde yavru köpeğin doğal bağışıklığına katkıda bulunur.


İçeriğindeki yağ ve proteinler sayesinde köpeğini enerji ihtiyacını tamamen karşılayan niteliktedir. Royal Canin Mini Junior yavru köpeklerin diş oluşumuna yardım eder ve sağlıklı güçlü bir ağız yapısı oluşmasına etki eder diş sağlığını korur.


Analiz Tablosu


Vitamin A: 17300 Iu
E4 (Bakır): 8 Mg
Vitamin D3: 1000 Iu
E5 (Manganez): 56 Mg
E2 (Iyot): 3,4 Mg
E1 (Demir): 43 Mg
E8 (Selenyum): 0,07 Mg
E6 (Çinko): 186 Mg
Pentasodyum trifosfat: 3,5 g
Koruyucular
Antioksidantlar.
Protein: %31
Yağ: %20
Kül: %6,8
Diyetsel lif: %1,4
İçerik


Soya Yağı
Balık Yağı
Mineraller
Mısır Unu
Pirinç
Bitkisel Protein İzolat*
Kadife Çiçeği Özü (Lutein Kaynağı).
Kurutulmuş Kümes Hayvanları Eti
Mısır Gluten
Hayvansal Yağlar
Pancar Küspesi
Mısır
Hidrolize Hayvansal Proteinler
Hidrolize Maya (Mannan-Oligo-Sakkaritler Kaynağı)
Frukto-Oligo-Sakkaritler


Bu royaldi


Bu GOODY
Kümes hayvanları eti ve hayvansal yan ürünler, tahıllar, hayvansal yağlar (A.B. tarafından izin verilmiş antioksidanlarca korunmuş), tuz, vitamin ve mineraller, koruyucular. Metabolik enerji 3700 kc


Ne fark var açıklar mısınız

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Peki ya siz bu kadar mamalar ile ilgili konuştuğuna gore bir ders falan mı aldınız ? Kesin bir dille BERBAT diyebilecek kadar? Petleriniz arasinda kopek goremiyorum?

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Ve lütfen kendizinle celismeyin veterinerlerin mama hakkında bilgisi olmadığını söyleyip, mama icerigi hakkında tavsiye veren veterinerden bahsediyorsunuz. Burada çoğu insan 70 tl verdiği mamayı çöpe atabilecek kadar zengin değil. Yapıcı yorum yerine yıkıcı yorum yaparak insanların kafasinda suphe uyandiriyorsunuz.

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

O kadar büyük ve kesin konusuyorsunuz ki sizin adınıza ben korkuyorum yavrunuza bir sey olurda bu kotulediginiz royal canin hillsin veteriner mamalarina mecbur kalirsiniz diye. Bence artik bu kadar sert konusmaktan vazgecin genelde "!!!! ???? NEE. BERBAT" diye hitap ettiginiz insalar belirli bir yaşta (sizden kat kat büyük) belirli bir bilgiye, tahsile sahip insalar. Sizin bu sekilde yaptiginiz yorumlar yardim etmek yerine insanları daha da soğutuyor.

yanik_kedi
yanik_kedi

111672

Siz kimsiniz be!! Ne hakla bu kızla bu şekilde konuşursunuz yaşla ne alakası var bu olayın??o kız çoğu kişiden daha olgun !!

hayvankurtarma
hayvankurtarma

11505

tövbe yarabbim küfür edilecek bir şey varmı burda terbiyesiz davranıyorsun şuan

Gofretsla
Gofretsla

116585

Bakın kız kullandım ama beğenmedim demiş ilknrdaisy ise
hala kullanmadığını
13 yaşında olarak onu takmayarak aşağıladığını
Söylüyor kız haksız sayılmaz...

hayvankurtarma
hayvankurtarma

11505

gerçeği açıklığa kavuşturalım olurmu ondan sonra konu kapansın şimdi yavru kedii nin bize yaratık demeye hakkı yok tmm daisy ablayla tartışması oldu daisy abla royal canın puppy maması güzel fakat büyüyünce değiştir dedi yavru kedii royalin mama içeriğini yetersiz ve sağlıksız buldu bu yüzden bana nd yi önerdi bende şöyle yaptım gerçek diğer lafları sinirlendiğim için yazdım böyle demek istemezdim şimdi yavruyken royali kullanicam çünkü paris mamayı iştahla yiyor bende ellemedim büyüyüncede nd yi kullanıcam şimdi olay kapansın birbirimizi iyi kızdırmayalım olurmu

aycacetin2472
aycacetin2472

13340

Hyr hyr arkadaslar burda tamamen suc yavrukedii. De hangi soruda. Mama ile ilgili bi konu gecse markalari karalamakla mesgul. Sanki. Cok bi şey biliyomus gibi. Daha gecen hafta. Kedisine alacak seyleri bize sordu sn hayla internetten buldugun sacma sapalak seyleri soyle. Arkadaslar. Sizde su 8 yasindaki. Cocukla konusmayin birakin neyi kotuluyosa kullanan kullaniyor sanki. Olduğu onun lafina bakip biracaklar su kiz hillse. Kotu. Dedi. Acanaya proplana. N.d. ye. Ne kullanalim biz hatta fitmine bile. Hayati boyunca duymadigi mama markasina. Berbat diyor.amac sadece dikkat cekmek hani bn bsyler biliom bana bakin. Hesabi. Gercekten boyle. Yerleri boyle cocuklar mesgul etmesin

Şu sitede takım tutar gibi mama markası tutmayı bırakın. başka mamalara da şans vermeyi deneyin. Çoğu zaman kulaktan duyma bilgilerle bile insanlar bir mamayı savunuyor. Soruya gelicek olursak boyun tasması eğitim için kullanılır bel tasması daha sonra ki aşamalar için kullanılır. Boyun tasmasiyla köpeğe daha hakim olur ve onu yönlendirebilirsiniz. Yeterli eğitimi aldıktan sonra bel tasmasına geçin.

Duman14
Duman14

14039

Royal caninden daha kaliteli mamalar var değiştirin bence ama köpeğiniizin sağlığımin kullanmanız gerekiyorsa devam edin

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Royal caninin yavru kopek mamalari yavru kedi mamalari gercekten iyidir, zaten pek cok veteriner royal caninin puppyi onerir, yetiskinligine gelince degistirirsiniz ama puppy olarak kullanabilirsiniz :)

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

royal canin kullanmayın bence onun yerine acana, orijen, brit care, n&d vb. markalar kullanın ama sakın hills, proplan, royal canin kullanmayın

ilknrdaisy
ilknrdaisy

12806

Tasma ya gelince boyun icin zilli tasmalardan en azindan 3 aylik olana kadar kullanabilirsiniz geceleri farkedilmeleri zor oluyor:) gezdirmek icinse kesinlikle bel tasmasi boyun olan biraz hayvana eziyet oluyor. Bel tasmasini takerken ayni zamanda boyunda takahilirsiniz hem kunyesi boynunda olur

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 3511 Görüntüleme
  • 58 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR