En İyi Kedi Maması Hangisi? Yaş Kuru.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983 Puan

Kedi maması için tupperware den saklama kabı aldım. Asla bayatlamaz denildi . Annem de tupper kutusunda bir biskuvi yi 2 ay bekletip açmış hala tazeymis. Bu lafla gaza gelip aldım . Ama en iyi mama hangisi . Royal için de kötü şeyler duyuyorum. Vet . Kimle anlaşmalı ise onu satıyor

51 CEVAP

patili
patili

120470

kuru mama yavruda; orijen yavru
yetişkinde; acana grasslands, arada sırada pasifica
daha uygun fiyatlı: britcare coco
yaş mamada; britcare'in KAVANOZ içinde olanlarından.
gimpet'in de konserve olanlarından

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

araştırmalarınız doğru yöndeymiş
reviews.com/cat-food/
reviews.com/dog-food/

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Yaş: Brit care
Kuru: Orijen yavru, Acana yetişkin balıklı

kittycat
kittycat

2583

Ben hem yaş hem kuru brit care kullanıyorum her yönüyle memnunum...

Kedisevercat
Kedisevercat

12998

British care tabi ki

batuhantopcu
batuhantopcu

103318

Hills bütün veterinerler tarafından onaylanan bir mama. Ben de orijen kullanıcısıydım ama canada da gündüz avlanıp gece evinde yatan kedilere uygun bir mama acana ve orijen, bizimkiler gibi evinde pinekleyen kedilere uygun değil. Hillsin fabrikasında yüzlerce veteriner çalışıyor. Bir mamayı kötülerken bunları da gözönünde bulunduralım isterim.

patili
patili

120470

mc donalds da da yüzlerce gıda mühendisi çalışıyor. sonuç? orijeni yetişkin ve hareketsiz hayvanlars ben de önermiyorum ama kitten ı harika bir yavru kedi mamasıdır. Benim kedim yavruyken hiç oturmazdı yerinde sürekli koşardı. Bu bilincim olsaydı o dönem kesinlikle orijen kitten kullanırdım. Ama yetişkinken Acana ideal bir mamadı. Ve dönem mamasıdır. Dönem dönem daha hafif mamalar verilebilir. (3-6 aylık periyotlardan bahsediyorum) Orijen ile acanayı agırlık bakımından kıyaslamak mümkün değil. Orijende protein oranı: %42 iken (aşırı fazla), acana da %35ti daha yeni %37ye yükselttiler. Kedinizi gün içinde 3 kez yarımşar saat duruma göre 1er saat oynatmanız koşturmanız şart ama sağlığı için. Hills yese de böyle rc yese de acana yese de. Kediler hareket ettikçe yaşam kaliteleri artar. Siz tv karşısında günü geçirirseniz, işten geldim yorgunum diye uzanır kalkmazsanız sonrasında kedim hep uyuyor vs diye kalitesiz mamaları verip hayvanın hayat süresini kısaltmış olursunuz.

patili
patili

120470

"Hills veterinerler tarafından onaylanan bir mama" cümlenizi se şöyle düzeltebilirim. "Hills (neredeyse) bütün veterinerlere sponsor olan bir mama" bedavaya yüzlerce paket mamaları hediye olarak gönderiyorlar vetlere. Sadece reklam için. Onu önersinler diye. İçinde de hayvana kısa vadede zararı olmayacak ölü maddeler var. Fayda da sağlamıyor bu maddeler. Öldürmüyor ama güldürmüyor da tabiri caizse. Sponsor olan her marka kaliteli midir siz ona kendi kullandıgınız, insanlar için olan markalara bakarak karar verin.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

acana

patili
patili

120470

yavru kedi için orijen kitten demiştik ya yukarıda:) atlamış olabilirsin.

BMC
BMC

893

Aramadaşlar royal proplan hills bunların zaten bi zararı yok ama faydasıda yok hepsini kullandım ama tüy dökümünü engelliyemedim köpeğimde de kedimde ama 4 aydır orijen kullanıyorum tek bir tüy dahi dökülmesi yok inanın elimle çekiyorum yine dökülme yok evde yatan hayvanlara orijen verilmez diye bir konu söz konusu olamaz paket arkadındaki gr göre verilirse hiç bir sıkıntı olmaz iyi gelişmiş emsallerine göre daha iri daha canlı tüyleri ipeksi yapıda bir hayvanınız olsun istiyosanız keainlikle orijen fiyat pahalı ama inanın kedideki değişimleri görünce olsun feda olsun diceksiniz eminim zaten rc hills proplan bunlarda çok ucuz mamalar değil bunlara bu kadar para verip kedinize bir faydası olmucağına üzerine biraz daha ekleyip en sağlıklı en kalitelisini almak daha mantıklı:)

alina_2004
alina_2004

749

Royal Canin olabilir

yasement
yasement

119858

Kuru mama olarak kimyasal koruyucu ve gluten içermediği, et kaynağı yüzdeleri ile verildiği ve ev kedilerine ağır gelecek kadar yüksek protein içermediği için nd düşük tahıllı bence. Yaş mama gimcat shinycat sanırım.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

proplan, hills, royal canin, happy cat, market mamaları kullanmayın

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Teşekkürler . Ben Royal kullanıyorum ama araştırmalarım iyi olmadığı yönünde . O yüzden sordum

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 11902 Görüntüleme
  • 51 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 78252 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR