Zamanı Olan Arkadaşlar İlgilenmeli

Senasakar
Senasakar

1148 Puan

Bir arkadaş benzer bir soru açmış ama sanırım bir etkisi olmamış fotoğrafta ne olduğu belli olmadığı için. İnstagram hesabında story kısmında paylaşılıyor bu görüntü. Kedi cam,balkon artık her neyse poşetle beraber sarkıtılıyor. Tepkiler üzerine görüntüleri kaldırıyor. Hayvanı oyuncağı sanan bir gerizekalı. Hukuken konuyla alakalı bilgisi olanınız varsa sunsun lütfen. Bana kalsa hayvanın elinden alınması gerekiyor ama bana kalmıyor işte. Böyle insanları tutup boğmak istiyorum. İnstagram kullanıcı ismi damlabakir1. Hesabının şikayet edilmesi hiç bir şeyi değiştirmez. Duyarlı olalım.


44 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

hayvanları koruma kanunu 10. maddede şöyle geçer "Bir hayvan; acı, ıstırap ya da zarar görecek şekilde, film çekimi, gösteri, reklam ve benzeri işler için kullanılamaz."

Senasakar
Senasakar

1148

Gerçi ülkede hayvanlara verilen değer ortada. Sokağa atılan canlarımı konuşalım? belediye veterinerlerinimi? pet shoplardaki düzenlemelerimi? Böyle beyinsizlere hayvan sahiplendirenimi? Evsiz hayvanlar için tanınmayan imkanlarımı?

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Kansız lanet. Keşke adresini bilsem :/ gidip ordan aşağı atsam

Senasakar
Senasakar

1148

İnşallah yanlışlık bizdedir. Kimse bir kedinin en başta bir canın bu tür şeylerle karşı karşıya gelmesini istemez.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ya evinde 80 kedi besliyor diye evi taslanan tacize uğrayan bir kadın vardı ismi yaseminmiydi hatırlamıyorum . Kedilerden birine tecavüz edilmiş kedisi ölmüştü. Kadının gitmediği kapı kalmamıştı. Düşünsenize kadının kedi beslemesinden rahatsız olan mahalle kediye tecavüz edilmesinden rahatsız olmuyo. Ordaki bütün 2 ayaklı yaratıklar pisliktir israftır. Böyle insanlar var bu memlekette . Poşete kediyi koyup çöpe atıp içine torpil koyan çocukları yetiştiren aileler işte bunlar..

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Bu ülkeden cacık olmaz . Daha bugün haberler de köpeğe kurşun sıkan adama ceza verilmesi köpeğin sahipli olup olmadığına göre karar verilecekken biz hangi kanunları araştırıp çare arıyoruz ki. Bi tane vicdan sahibi çıkıp durun ya yapmayın demiyo ki.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ve sahibi varsa o köpeğin adama "MALA ZARAR VERMEKTEN " dava açılacak. Düşünsenize . Kopek sahipsiz ise devlete bir miktar para ödeyecek gereksiz yere silah kullanıp gürültü çıkardığı için. Sahipli ise mala zarar vermekten .. lanet olsun . Bu dünyada insanoglundan daha aciz daha korkunç daha zararlı bir varlık yoktur . Şeytan bile egiliyordur önümüzde .

Senasakar
Senasakar

1148

Demek oluyor ki ben boşuna yırtınıyorum.

yasement
yasement

119858

Kim bu kaşar ünlü biri mi

Senasakar
Senasakar

1148

Burda böyle konuşmak istemiyorum ama iş ciddiye binince göt korkusundan ne yazıcaktı ki başka

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Diyorum ya bitane yasa yok adam akıllı.

Nis_Duru
Nis_Duru

1841

Böyle akıldan uzakların ve işsizlerin amaçlarını anlayamıyorum ya diyelim ki kediyi attın ne oldu bütün dünya onu mu konuşucak zengin mi olucak anlayamıyorum ya mal gerizekalı öküz işte inşallah öbür dünyada onaya yaşatır bu duyguyu

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Ahlaksız bir insan !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senasakar
Senasakar

1148

Ne yapılabilir peki?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

kişinin kim olduğu biliniyorsa şikayet edilmeli

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2716 Görüntüleme
  • 44 Cevap
  • 5 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80630 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR