Kopegim Neden Sadece Bana Simariyor

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar cesur benle cok oynuyor isiriyor kosturuyor simariyor bana bu gayet normal buna bisey demiyorum ama neden sadece bana yani babam a karsi daha ciddi babam hayir diyor yaotigi seyi birakiyor aslinda bendede birakiyor ama bende dusunerek birakiyor biraksammi birakmasammi diye mesela beni hep isiriyor ama babami isirdigini hic gornedim ve beni isirdiginda hayir diyorun devam ediyor genellijle ama babam hayir diyince genellikle birakiyor sizce neden boyle ve bu iyi biseymi yani soz dinlememesi elbette iyi bisey degil ama hani bana karsi simarmasi fln beni sevdiginden mi? Ve son olarakta onceki sorumda sormustum ama cevap gelmemisti kopeklerin bir durusu vardirya yatarlar patilerini one koyarlar ve patilerinin arasina kemik koyup agziyla iybarlar kopegim o pozisyondayken bazen almaya calisirken hirliyor bunu nasil ebgelliyebilirim biliyorum liderliklen alakali birsey ama diger liderlik hareketlerinde hicbirini yapmiyor yani tasma ile giderken cekmiyor yemegini bekliyor fln ?

4 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Demek ki sen daha yumuşaksın baban daha ciddi.

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Yana bana simarmasinin sebebi beni daha cok sevmesini eger bundan dolayiysa neden ben onundeki kemigi alirken hirliyor ?

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Eger beni sevdiginden degil sadece birsey demiyorum diye sadece bana simariyorsa o zaman bende ciddi davranim neden beni isirsin ki (bunu ornek olarak soyluyorum yoksa tabikide simarabilir yani smbisey demedigimden mi yoksa beni sevdiginden mi yoksa ikisi yuzunden mi bana simarigor bunu ogrenmek icin

KedimVar
KedimVar

119251

Eğer istemediğiniz bir şey yaparsa sert bir sesle uyarın. Şımarsın tabi ama ileride sizi takmama gibi sorunlar da olmasın. Bunun için gerektiği Zaman yumuşak ama gerektiğinde de ciddi ve sert davranın. Neyin yanlış neyin doğru olduğunu bilsin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 759 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR