Kedim Bana Saldırıyor

Odnzx
Odnzx

1007 Puan

2 yaşında dişi kedim var ve ona arkadaş olarak 4-5 aylık bir erkek kedi getirdim 10 gün önce. İlk günkü kadar ona karşı tıslama yada saldırganlığı yok ama iştahı azaldı sürekli uyuyor onu sevmeye çalıştığımda kaçıyor, kucağımda yada yattığı yerden sevince saldırıyor. Nasıl alıştırabilirim ikisini ve onunla nasıl barışabilirim yardımcı olur musunuz?

5 CEVAP

Kediniz olumsuz etkilenmis bu durumdan(hasta degilse) daha once boyle bir durumu cevremizden biri yasadi sonucu sorarsaniz sonradan gelen kedi gitti bir sure sonra hersey normale dondu ama kedinin baya psikolojisi bozulmustu.

Roza23
Roza23

19328

birden degil de yavas yavas kokusuna falan alistirsaydiniz keske. onceki kedinizin alanini genisletin gerekirse yeni gelene bi odada tutmaya çalışın surekli ki hakimiyetinin gittigini dusunmesin buyuk kediniz yavas yavas kabullenebilir

Odnzx
Odnzx

1007

Gelen kediyi bırakamam çünkü ailemde alıştı kedi de, ilk geldiği günler ayrı odalarda kalıyorlardı sonra dişi kedim kızgınlık dönemine girdi onun etkisiylede yememeye başladı bilmiyorum diğer evdekilere değil sadece bana karşı saldırgan

Roza23
Roza23

19328

sadece sana karsiysa o seni daha yakin gordugu icin olabilir. sen sadece onunla ilgilen yeni gelenle pek oynama zamanla o da alisacaktir :)

Odnzx
Odnzx

1007

Çok teşekkür ederim :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1445 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR