Sorunuz Var Mı

vethekmehmetkoc
vethekmehmetkoc

9389 Puan

Vet. Hekim

Uzun zamandır forumla ilgilenemiyordum sorularınız ve merak ettiklerinizi özel mesaj veya bu başlığın altında paylaşırsanız elimden geldiğince yanıtlarım iyi günler

5 CEVAP

Kedim erkek ve ortalama 5.5-6 aylık sizce ne zaman kısırlaştırmalıyım. Bir kez kızgınlık dönemine girseler bile alışkanlıklarını devam ettirdiklerini duydum ne kadar doğru ? Yanitlarsaniz sevinirim.

Edadv
Edadv

1437

Kedimi fipten nasıl koruyabilirim?

Seda19
Seda19

3428

Kedim 6-7 aylık ve 1 ay içerisinde 2. kez kızışma dönemine girdi. Anne kedi kızışma dönemine girdi ve hemen ondan sonra diger kedide kızışma dönemine girdi büyük ihtimalle erken girmesinin sebebi bu ama 1 ayda 2. kez olması beni meraklandırdı ne gibi bir sorunu vardır ?

Nayeli
Nayeli

2785

Erkek kedimi kısırlaştırmak istiyorum, ama kendisinde kronik böbrek yetmezliği teşhisi konmuştu, belki hatırlarsınız sizinle yazışmıştık ...ameliyattan önce özellikle narkozdan dolayı kan tahlili yaptırmam gerekiyor diye düşünüyorum. Veteriner klinikleri nde çok yüksek bir rakam çıkıyor bu tahliller .300 diyorlar:( sizce tahlilleri avcılar fakültesine yapmam yeterli olur mu

sosis
sosis

1057

merhaba.yardımseverliğiniz için öncelikle teşekkür ederim.köpeğimi sokaktan buldum.belçika malinoise kurt köpeğine benziyor ama daha ufak 20 kilo çivarı.benim sorum kısırlaştırma yaptırmaya karar verememek.aslında tanıdığımız veteriner arkadaşlarımız kısırlaştırılmasından yanalar.şimdi 15 aylık oldu ve 2.adetini görüyor.kızgınlıkla ilgili bir şikayetimiz olmadı.zaten evde yaşıyor ve biz izin vermediğimiz sürece hamile kalma şansı yok.kırma bir köpek olduğu için yavru sahibi olmak istemiyoruz,malum sahiplendirme sıkıtısı. kısırlaştırmaya bağlı menapoz dolayısıyla kemik erimesi gibi sorunlar yaşanmaz mı???

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1001 Görüntüleme
  • 5 Cevap
  • 3 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR