Kedime Yeni Arkadaş

limtrf
limtrf

836 Puan

Merhaba arkadaşlar, benim dişi kedim çoktan 6 aylık oldu. Şu an evin tek kedisi. Ben okula giderken tramvay durağını kullanıyorum ve orada çok güzel bir van kedisi var. 1 yaşını çoktan aşmış gibi görünüyor. Muhtemelen heves uğruna alınmış, atılmış ya da kendisi kaçmış. Bilmiyorum. Sadece çok tatlı ve havalar soğuyacak. Mahalleli bakıyor ama nereye kadar.. Eve almayı düşünüyoruz ailecek ama kedimin tepkisinden çok korkuyoruz :) Onu kırmak istemiyoruz açıkçası. Yardımcı olursanız, bu dönemi nasıl kolay atlatabileceğimiz hakkında fikir verirseniz çok memnun olurum :)

2 CEVAP

Zehramira
Zehramira

4501

Yeni kediyi eve getirince bir odaya koyun ve kapısınj kapatın kediniz onun evde olduğunu bilicektir kokusunu alıcaktır ve kapının altından onu takip edicektir yeni kedinin kokusu olduğu birşeyi kendi kedinizin yanına bırakın ve kedinizin kokusu olduğu bişeyide yeni kedinin yanına bırakın birbirlerinin kokusuna alışsınlar birsüre bu şekilde devam edin zamanla alışacaklardır

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Evet aynen yukardaki yazıldığı gibi yapın. Hemen yanyana getirmeyin sakın. Direk başka odalarda tutun. Yavaş yavaş alıştırın :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 627 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR