Apartman Dairesinde Pitbull ?!

guineapigela
guineapigela

119533 Puan

apartamn dairesinde pitbull beslleneblirmi bahçede mi beslenecek türdür komsular havlamadan rahatsız olurmu y bildiklerinizi lazarmısınız??

9 CEVAP

Alika
Alika

620

Sorunuzun altina sizin disinizda birisine cevap verdigim icin kusuruma bakmayin degerli guineapigela.


deniz_berkan isimki uye. Bilmem bilirmisiniz üretim çiftliklerine bırakılıp gidenler yada üretim çiftliğine hiyerarşiyi bozuyorsunuz diye sahipleri kabul etmeyen eğitmenler mevcut. Kimsenin alninda "ben mukemmel egitmenim" damgasi mevcut degil. Uyenin deneyimini bilmedigim icin olmasi gerekeni anlatiyorum yazdigi tek spru ile bir cok sorununa cevap bulabilmesi adina. Kaliteli bir eğitmen yada kalitesiz eğitmen ayrımı yapmadim. Olması gerektiğini profesyonel bilgilerim yettigince aktarmaya calistim. Kusurum var ise her cevapladigimin altina igneliyici laflar atmak zorunda degilsiniz. Bir kusurum varsa saygi cercevesinin sinirlarinda olmanizi tercih ederim.


Saygilar ve sevgiler

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

beslenebilir pittbull çok fazla havlayan bir köpek değildir ( eğitimini iyi verdiğiniz sürece ) fakat biliyorsunuz ki ülkemizde yasal olmayan bir hayvan cinsidir bu nedenle eger ki aksi bir durum olur ise komşular şikayet ederse ciddi sorunlarla karşılaşabilirsiniz . ve çok çok iyi bir eğitim alması gerekli bunun için eğitim okullarına verilmesinden yanayım.

Alika
Alika

620

Her canlı aslında doğasına yakın ortamlarda beslenmelidir. Elbette ki her köpek cinsi evde beslenebilir. Pitbull'lar icin bahçe köpeğidir su köpeğidir diyemeyiz. Kopek konusunda ilk deneyiminiz ise kopek ile sizde birşeyler öğrenmelisiniz. Hic bir sebep yok iken (bize gore bir sebep yok ilen) köpekler huzursuz köpeklerdir. Yada birşey de yanlışlık vardır ve bunu dile getirme yöntemidir. Köpeğiniz ile bağınız ne kadar düzgün olur ise köpeğiniz o kadar düzgün karaktere sahip olacaktır. Köpeklerin dışa dönük hareketleri sahipleri yada eğitmenleri tarafından ogretilen yada bilinçsizce kazanılmış hareketlerdir. Tavsiyem herşeyi eğitmene bırakmamanız. Eğitmen gittiğinde tüm karakteri değişebilir. Kontrolü ele alır ve guzel bir diyalog kurabilirseniz hic kimse ne sizden nede köpeğinizden rahatsızlık duymayacaktır.

deniz_berkan
deniz_berkan

115161

Alika


zaten kaliteli bir eğitmen köpeği asla tek başına eğitmez sahibiyle birlikte olur..

bsecnl
bsecnl

9779

eğitimini doğru verirseniz beslenir


https://www.youtube.com/watch?v=IeVjP8NKu88

guineapigela
guineapigela

119533

teşekkür ederim zaten daha once baktım ama ilk defa apartmanda bakaçağım ..... bsecnl bu kanalı severek takip ediyorum bu videoyu da izledim çok tesekürler yinede

huseyin1
huseyin1

822

beslenebilir örnekleri çok var ancak şikayet olursa köpeğin sizden alınıp barınağa hapsedilme şansı çok yüksek

guineapigela
guineapigela

119533

şikayet edildiğinde köppeğin alınma konusu tüm köpek ırkları içinmmi yoksa pitbull içinmi dediniz anlamadım öyleyse kötüymüs :( bilmiyordum ?

huseyin1
huseyin1

822

pittbullar için geçerli yasak ırk olarak geçiyor yasak ırk olmayan köpeklerde sorun olmaz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 831 Görüntüleme
  • 9 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR