Kediler İnsanlara Karşı Çok Mu İlgilidir?

olcayk
olcayk

1102 Puan

1.5 aylık bir kızım var sürekli benle oynamak istiyor hatta sürekli benle yatmak gündüz de dahil olmak üzere. Benim bildiğim kediler o kadar ilgili canlılar değiller. Bu ilgi zamanla azalıyor mu ? Yani ilgisi bana karşı hep ayn mı kalır acaba? Merak ediyorum :)
Bir de ilgisini başka nereye çekebilirim acaba? Çünkü günlük işlerimi yaparken dur durak bilmeden ayaklarımı ısırmak istiyor. Evde yürütmüyor sıpa :)

17 CEVAP

patili
patili

120470

Bir arkadaşı olsa aslında -vakit geç olmadan- çok iyi edersiniz. ben önceden bebek sahibi olmamasına veya bir tane daha yeni bebek sahiplenmediğime çok pişmanım. şuan kendini evin kraliçesi sanıyor. köpeğimi bile sindiriyor. dediiin gibi cok ilgi ister bazıları. huyla ilgili bir durum. kedi burçları vardır. oku bak kedilerin burçlarını. kendi kedinin burcunu bul. ordan yola çıkarak karakterini çöz. benimkisi koç mesela tam anlatıldıgı gibi evde en tepelere fırlamayı hoplamayı sever. özgürlüğüne aşırı düşkün. bazıları da tam tersi sahibinden 1 dk. ayrı duramaz

patili
patili

120470

düşünüyorum bkalım canım. sonbahar gibi belli olur kısırlaştırıcam cünkü o tarihlerde. ama öncesinde çiftleşme konusunds kararsızım hâlâ.

canakavi
canakavi

11151

keyfini çıkar bence bu durumun bizim hanım kızımız biraz soğuk ilgiye gelemiyor 2dk seviyorsun sıkılıp başka uğraşlar buluyor kendine :)

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

O daha yavru diye öyle ısırıyor tırmalıyor ayaklarınıza hopluyor. Benimkide öyleydi. Her kedi öyle. Büyüdükçe azalacak o tarz şeyler. Şimdi siz onunla oynayın diye yapıyor. Haraket eden her şeye saldırma ısırma potansiyelleri var yavruyken :)

olcayk
olcayk

1102

yanına bir arkadaş alacak durumda değilim ki yeterince ilgilenemem :( bu kedi burçlarına ben de bir bakayım. Tam doğum tarihini bilmiyorum ama :)
ya bir de bu zaten kendini sevdirmiyor ki . Sadece sürekli ısırmak ve tırmalamak istiyor (uyumak dışında uyuyunca memelk gibi kolumda yatıyor üstümde yatıyor)

tika_waylan
tika_waylan

13980

Cok sanslisiniz masallah. Gercekten imrendim size benimki gunde 3-4 kez gelir 2si mama zamani diger ikisi de kendini sevdirme yanimda yatmaya onun disinda hep tek basina takilir, uyur yatar tv izler. Bence kedinizin bu ilgisinden dolayi cok sanslisiniz ve bunun keyfini cikarin bol bol oyun oynayin kagitlari top yapin atin ayakkabi bagcigi ya da kucuk minik toplar verebilirsiniz su an tam oyuncu en minnos zamanlari keyfini cikarin. Allah uzun omur versin.

Ece5
Ece5

4602

Emin olun ileride azalıyo bu durum keyfini cıkarın o bir bebek ve sizide annesi biliyo aynı yollardan 10 15 sefer. Geçtim ben:) büyünce suratınıza bakmayabiliyolar:)

kediler
kediler

2596

Ben kedi alerjim olduğunu bile bile kedi aldım ve ilk aldığım Zaman'lar sürekli hapşırdım ve sanki tüy yutmuş gibi hissediyordum sürekli. Ama o Zaman'la geçti bende :)

BlindCat
BlindCat

4539

Daha çok küçük yavru kediler ilgi ve oyun isterler büyüyünce geçer bu özelliği ve ilgisi gecer bu zamanın tadını çıkarın

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Patili yavru al bence yanına

olcayk
olcayk

1102

Bir de sadece bana değil aynı tırmalama ısırma rahat bırakmama işlemini anneme ve abime de yapıyor

olcayk
olcayk

1102

BAKTIM BENİMKİ DE KOÇ BURCU :)

olcayk
olcayk

1102

neyse bugün ona oyuncak aldım onlara gitsin bari ilgisi

tika_waylan
tika_waylan

13980

Tirnaklarini da mutlaka kisaltin tirmalamaya da alismasin tirmalarsa hayiir yapin ya da ssst deyin simdiden alissin.

olcayk
olcayk

1102

teşekkür ederim. Bir sürü oyuncağı var bazen oyuncaklarıyla oynatmaya çalışıyorum ama o benim ellerimi ve ayaklarımı tercih ediyor oyuncaklar yerine :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1535 Görüntüleme
  • 17 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80266 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR