Çok Kötüyüm.

Caremcmrt
Caremcmrt

5095 Puan

Daha önce buraya yazmistim iki tane yavru kedi bulmuştum. Onlara bahcem de yuva yaptim straforla. Her gün inip besliyodum. Sabah indigimde kedinin biri yoktu. Yuvayi dagitmiş biri sularinin içine toprak atmis sicak su koyuyodum siseyle onu kirmis. Napicam bilmiyorum ağlamaktan ölücem

19 CEVAP

Tsubasa9
Tsubasa9

9685

Hep derim. Bu yuvaları yaparken en izbe kimsenin göremeyeceği yerlere yapmak lazım. Etrafta insan kılığında varlık cok.

ozgeankara
ozgeankara

2516

Maalesef bizler iyi bir şeyler yapmaya çalıştıkça önümüze engel koyanlar bitmiyor:( çok üzüldüm. ama belki de köpekler gelmiştir? ikincisi yaşıyor mu?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Köpek olduğunu hiç sanmıyorum insan denilen bir yaratık yapmıştır

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Ne şikayet edebileceğin yer bulursun ne de şikayetine cevap alırsın. Bence o eve birkaç kez daha git çocukları bulana kdr anasına babasına şikayet et bağır çağır bir şeyler yap. Çok sinir oldum ya her gün oluyor böyle şeyler ben dayanamayıp dövecektim az kalsın sokağımdaki bi insan evladını.

Caremcmrt
Caremcmrt

5095

Kediyi buldum. Şöyle anlatayim. Kardesimle biz son çare mahallede arayalim dedik. Yan apartmana girdik sağolsun bi teyze ve torunu cocuklarin elinden almis kediyi. Ayni apartmanda oturan yiğit efe adinda ki insan demeye utandigim sahis ve yaninda ki iğrenç arkadaşı önce yuvayi ters çevirip tekmelemis sonra kedileri kuyruklarından tutup firlatmis. Teyzem de sağolsun almis ellerinden birini. Diğeri saklanmisti buldugumdq zaten. Sonra çocuğun evine gittim evde kimse yoktu. Ben de not yazdim. Kamera kayitlarindan bulduk gibisinden. Ben nereye kime şikayetçi olabilirim ve ne yapabilirim simdi

lesi
lesi

4242

bence kediyi bulur bulmaz ikisini de içeri al ve onlara bak :( :(

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ben yinede konuşulabilir diye dusunuyorm

Caremcmrt
Caremcmrt

5095

Onyargili davranmak istemem ama bu çocuk sürekli boyleymis. Apartmandakiler illallah etmiş. Boyle hayvan sevmeyen insan sevmeyen çocuğun ailesinin içinde sevgi yoktur şiddet vardır. Konusurum tabiki ama anlayacaklarini sanmiyorum

oezdemirseda
oezdemirseda

1603

Bence anneleri yoksa beklemeyin ilan açıp sahiplendirin. Sahiplenene kadar da apartmanda daire kapınızın önünde bir kutuda baksanız. En fazla 1 hafta içinde yuva bulunur. İlan verirken sadece hayvan sahiplendirme sitelerine değil de sahibinden gibi sitelere de ilan verin çünkü hayvan beslemeyen ama ilk kez sahiplenmek isteyen kişiler pek bilmiyor hayvan sahiplendirme sitelerini ve genel sitelerde arıyorlar.

neden evde bakamazsın ki ?

Caremcmrt
Caremcmrt

5095

Yasıyo digeri köpeklerin geldigini sanmiyorum. Bunu anca bi insan yapar. Kamera kayitlarina baktiricam

ozgeankara
ozgeankara

2516

evet kayıt varsa çok iyi olur. sözde insan geçinen zavallı kişiyi bulursunuz. kediyi de belki bulursunuz hem.

Miril
Miril

5203

Malesef oda fayda değil ben yaptım kimseye zararsız Yeşilliğin içi kimse görmez falan diye düşünüyordum fakat kirmislar atmislar köpek olmadığını zaten anlıyorsunuz ve bunu kaç kere denedim su mama koymuştum bir kenara gelip tekme atıp dokmusler vs. Vs büyük insan yapmiyor her zaman çocuklarda yapıyor ki çocuksa sizin yapabileceğiniz hiçbir şey yok ailesinde sorun aileler çocuklara bu dünyanın sadece bizim olmadığını etrafta hayvanların ve bitkilerin olduğunu onların da yaşama hakkı olduğunu ogretmiyorlar ne yazıkki..

Miril
Miril

5203

Bencede sahiplendirin kedileri ama o sürede yanınızda tutun en azından zaten hemen sahiplendirirsiniz

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Çocukları güzellik le uyaralım. Ceza olarak da onlar a mama aldırın hayvanlarla ilgili bilgi verin. Boyle yaparak sorunları çözüp çocukları da kazanmış oluruz..

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1533 Görüntüleme
  • 19 Cevap
  • 2 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR