Petlebi Ailesi 1 Dakika Bakabilirmisiniz? (Vet Kedi Hakkında Ve Kuşum Hakkında)

kedi_55
kedi_55

917 Puan

öncelikle herkeze merhabalar muhabbet kuşum en fazla 5 aylık bize geldiğinde 1 aylık bile değildi ve eğitilmişti eve getirdiğimizde başka çift kuşlarımız vardı kafesleri yan yanaydı çok ötüyordu mutluydu elimize geliyordu kafesin kapısını rahatça açık bırakıyordum camlar açıkken sorun olmuyordu hatta bereber kafessiz dışarı çıkıyorduk ama çift kuşlarımın yavruları oldu ve yavrularıyla birlikte sahiplendirdim konuşmayı öğrenmeye başlımıştı kuşum ama onlar gittikten sonra elime gelmeyi bıraktı kafesi açınca eskisi gibi omuzuma değilde etrafa uçuşmaya başladı camlar açıkken karşı komşunun balkonuna gitmeye başladı geri gelmesi için anca muhabbet kuşu sesi açmak zorunda kalıyordum sadece kuş sesi ve yabancı müzik birde sadece özellikle kore şarkıları na ötüyor kızım diyer kuşlar gitmeden önce hep kore şarkısı açıyordu konuşmuyor artık napmam lazım 5 aydır ilkkez böyle oldu eş almalımıyım yoksa oğlumun yanıına başka erkek almalımıyım kavga ederlermi ve bu arada veterinerdeki kedişimin yavruları doğdu ama bir tanesi öldü malisef çok üzüldüm anneside öyle yemek yemeyi bıraktı veteriner zaten durumu yeni yeni iyi oluyor diyor böyle aç kalması kötü diyor onun için napmam lazım :(?

2 CEVAP

KedimVar
KedimVar

119251

Eş alın. Erkek değil dişi. Ama anlaşabileceği türden olsun. Bizimkiler hiç anlaşamamıştı. Seçerken dikkat edin. Çok sevindim yavruların doğmasına. Birinin ölmesine de üzüldüm. Kaç yavru oldu? Yaş mamayı ezip şırıngayla besleyin aç kalmasın kedicik. Yavrularını emzirmesi lazım sonuçta.

kedi_55
kedi_55

917

6 tane olmuştu ama 5 tane kaldıı bütün bakımları yapıldı anneesine yemek yedirebilmek için veterinerde kalıcam akşam 24 saat açıık olduğu için kedimiz veteerinerden daha erken çıkacaktı aa yaavrusu oldu diyi birazdaha gözetim talimatı verdiler en fazla 5 gün kalıcaklar kuşuma eş almayı düşünüyorum ama daha önceki yavrulayan kuşumu yavrular yumurtadan çıkar çıkmaz verdim şimdi yavruları oluursa nasıl bakıcam bilmiyorum daha önce tek tek alıyordum 26 tane kuşum oldu ama hepsini sahiplendirdim ticaaret ten nefret ediyorum üretip satıyorlar bende 4 taane aldım yavruuladılar filan çoğaldılar verdim yavrular genelde eeşimin kardeşiyle bakardık.kediciğin yavruları sadecee 1 tanesi annesine benziyordu oda öldüü diyerleri hiç annesine benzemiyor çifftleştiiği erkek kediden kaaynaklanıyor gaaliba

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 810 Görüntüleme
  • 2 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80620 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR