Galiba Kedimin Canı Sıkılıyor

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581 Puan

Belki dışarıda gezdirsem mutlu olur diye düşünüyorum ama dışarı çıkmaktan korkuyor . Aklıma daha fazla oyuncak fikri gelmiyor zaten yapsamda öyle deliler gibi oynamıyor . Enerjisini atamadığını düşünüyorum sizce ne yapmalıyım ?

6 CEVAP

sezind
sezind

13990

Lazerle veya iple oynatıyor musunuz? Genelde kediler bu ikisine dayanamazlar. Eğer dışarı çıkmaktan korkuyorsa bence çıkartıp da strese sokmayın. Bir de dışarı alışırsa kapı önünde hep miyavlayabilir. Kendi oyun düzeninizi oluşturun mesela 5-6 tane karton kutuyu kimisini yan yana kimini üst üste koyun. Karton kutuların ortasından büyüklü küçüklü yuvarlak delikler açın. O deliklerden pipet, ip tarzı kedinizin dikkatini çekecek şeyleri sokup hareket ettirin. Benimkiler deliriyorlar öyle şeylere.

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Lazerle oynatmıyorum zararlı demişlerdi . Iple oynatıyorum ama hemen sıkılıyor . Kutuyu deneyebilirim

efruzg
efruzg

114397

Ben kutuları denedim hep yırttı etrafa dağıttı eğer benim için sorun olmaz derseniz kutu fikri iyi. Veya o tarz oyun evi alabilirsiniz. Ben araştırma içerisindeyim bulabilirsem alacağım

Benim1kedimvar
Benim1kedimvar

16581

Aa evet onu unuttum. Kedim kutulari parcaliyo

efruzg
efruzg

114397

Benimkide ilk başlarda çok güzel oynadı daha sonra yanlız kaldıkça hep parçalıyordu birkaç kere topladım etraftan parçaları ama kötü olmuştu geçenlerde attım :)

sebii
sebii

4713

Kutulara kullanmadığınız tişörtlerden geçirirseniz eger yırtmayacak ve içine girip oynayacaktır benim kedilerim de buna bayılıyor.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 774 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80226 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR