Dış Parazit

apovlitos
apovlitos

1119 Puan

kedime evde geçici süreliğine baktığım hasta kedimden pire geçmişti. yavruyu sahiplendirmemin ardından kedime -4 ağustosta- stronghold ense damlası yaptırdım. fakat sonra şehir dışına çıkmam gerektiği için her yeri düzenli sirkeli suyla silmeye vakit bulamamıştım. ondan mıdır bilmiyorum ama bugün üstünde bir tane pire gördüm. kedim de siyah beyaz olduğu için daha çok var mı ayırt edemiyorum. damlanın daha uzun süre etkili olması gerekmiyor muydu? bir zararı olur diye tekrar yaptırmak istemiyorum 1 ay dahi geçmeden. damlanın etkisi devam eder mi yoksa en azından 1 ay geçene kadar tekrar yaptırmayı beklemeli miyim?

6 CEVAP

Tbusratoptas
Tbusratoptas

4325

Ben kedimi sokaktan aldım 15 t ye vet. Hekimimiz vucudunun her yerıne sıprey sıktı kafasınada boyunluk yaptık yalamaması için 2hafta sonra bırdaha yaptık ve temizlendı kızım ıstersenız fıskıye gbı bıt ılacıyla her yerını temızlesın taragıylada bıtlerınden ayıkladık o gun gayet basarılıydı :)

KedimVar
KedimVar

119251

Ben haftada 1 pire ilacı yapmış ve her gün insanlar için kullanılan bit taraklarıyla taramıştım. Tarağa gelen pireleri öldürmüştüm. Bu sayede kurtulduk.

apovlitos
apovlitos

1119

şu an evde veya kedimde var olup olmadığından emin değilim. stronghold zaten yeterince güçlü değil mi ekstra bunları yapmak gerekiyor mu? ve pire ilacını eve mi uyguladınız? evi pire basmış durumda değil, sirkeli su yeterli diye düşünmüştüm. olmazsa pire şampuanı duyuyordum bu zamana kadar ama hiç kullanmadım, kullanmalı mıyım?

KedimVar
KedimVar

119251

Pire ilacını kediye kullandım. Eve bir şey yapmadım. Şampuanı da denemedim.

apovlitos
apovlitos

1119

adı nedir kullandığınız ilacın?

apovlitos
apovlitos

1119

tarağı deneyeceğim teşekkürler. sadece stronghold'un etkisini bu kadar çabuk kaybetmesine şaşırmıştım. şu an görünürlerde hiç yok hallettik sanırım sorunu sonunda :')

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 715 Görüntüleme
  • 6 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80239 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR