Kediyi Dışarı Çıkarma

Zehramira
Zehramira

4501 Puan

Herkese merhaba
Yarın kardeşimi görmek için kardeşimin kaldığı yatılı okuluna gidicez yer ve mesafeyi tam belli ediyim ankarada yaşıyoruz ben ankaranın merkezindeyim kardeşimin yatılı okuluysa ankara polatlıda yani ankaranın girişi. Kardeşim yeni sahiplendiğim kedimi merak ediyor bademi buraya getir seviyim bir dedi. Ankarada yaşayanlar bilir hava o kadarda sıcak değil. Zaten badem şu aralar hasta gibi yolda dahada hasta olur diye korkuyorum :( kardeşimide kırmak istemiyorum :( taşıma çantasının üstünü kalın bir battaniyeyle sarıp arabadan çıkarmasam olurmu yoksa dahadamı hasta ederim onu?

10 CEVAP

Pugy
Pugy

1424

Bence battaniyeye sarıp kısa süreli çıkarabilirsin. Henüz kar kış gelmedi. Sorun olacağını sanmıyorum :)

Hasta gibi diyorsunuz hasta olabilir bagisikligi dusmus olabilir o yuzden yolculuk yaptirmanizi tavsiye etmiyorum ama sizin karariniz.

goknur
goknur

18247

Bence battaniyeyle sarip birde yanina sicak su torbasi koyarsaniz hic bisey olmaz :)

perasu
perasu

1497

kedi kaç aylık? hayvanlarda ishal çok ciddi bir problem. Bakın diğer soru başlığında da patisindeki sorunu dile getirmişsiniz. Veterinere götürmenizde fayda var. Ne kadar süredir sizde kedi ve hiç veterinere götürdünüz mü?

Ishalse yogurt probiyotik yogurt verin gecmezse veterinere goturun kusma halsizlik istahsizlik var ise ya da bunlardan herhangi biri var ise hemen veterinere goturun

Gecmis olsun dikkatli olun siz yinede bir daha disari cikarmayin bagisiklik sistemi cokerse vucudu hastaliga acik hale gelir viral hastaliklar kedilerde cok riskli.

Gecmis olsun:)

Zehramira
Zehramira

4501

Sabah 6:50 gibi kardeşim sırf kediyi getirmem için tekrar arayınca kedimi götürdüm şuan fena derecede ishal :( böyle olucağını biliyodum ama kardeşimde çok ısrar edince..

Zehramira
Zehramira

4501

Badem'in eve getirişimin ya 6. yada 7. Günü bugün. Kaç aylık olduğundan emin değilim ama nerden bakarsan 1,5 aylık veya 2 aylık dün çok halsizdi kusma yoktu ama halsizlik ve iştahsızlık vardı korktum hemen veterinere götürdüm patisindeki şey parazit değilmiş sokaktayken olmuş ishal durumuna gelirsek birşey yapmadı :/ iğne yapıcaktı fakat daha çok küçükmüş dediğiniz gibi yoğurt yedirdim patates haşladım onu yedirdim şuan dışkısı normale döner gibi :)

Zehramira
Zehramira

4501

Yok bidaha dışarı çıkarmam zaten. Hergün camı açıyordum odam hava alsın diye onu bile yapmam artık bu arada sağol :)

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 836 Görüntüleme
  • 10 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR