Kedimi Dışarı Çıkarmak İstiyorum

busrasari
busrasari

2227 Puan

kedim 7 ,8 aylık arada güzel havalrda tasma takıp dışarı çıkartmak istiyorum arkadasıma cafeye flan siz ne düşünüyorsunuz bu konuda arkadaşlar ?

26 CEVAP

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Tabii bir akşam fasıla da götürün.

martha
martha

13132

bahçeye falan deseniz anlarım da cafe ne alaka ne yapsın kedi cafede

yasement
yasement

119858

Yakınlarda bi emlakci hanim her gun isyerine getiriyor kedisini aksam da goturuyor :) gelen gidenden urkmeyen bir kedi demek, aslinda kendi isyeri olan bir cok kisi yapiyor bunu

martha
martha

13132

hahaha :D

yasement
yasement

119858

Insanlara kalabalik ortama alisik degilse strese girebilir. Sosyal bir kediyse hosuna gidecektir.d

Benim kedim zaten evimin bahçesinde yaşıyor. Müstakil ev sitesindeyiz ve özgürce dolaşıyor. Ama kafe yani bence gereksiz sizin eğlenceniz için o kedi bekleyemez orada köpek gibi. Tenha bir parkta tasmasını çıkartın özgürce dolaşsın ama zaten yanınızdan hiç ayrılmaz bilmediği bir ortam olduğu için.

miasugok
miasugok

12502

Ev gezmesine de götürmeyin mümkün olduğunca kendi evinden ayırmayın bence ya da bi kere götürün zaten vicdanınız ikinci kez götürmeye el vermeyecek.


Çok gezdirmek istiyorsanız köpek sahiplenseydiniz.

Mariana
Mariana

11022

bizim burda kedileri tasma ile gezdiriyorlar yazin kopekler gibi yada festival oldugunda falan alanda kedisiyle gelen gormustum zamanla alisiyorlar demekki :)

Kdrygt2
Kdrygt2

1142

Ev kedisi kafede napsın zaten tanımadığı insanlardan korkacaktır ve bahçeye bile çıkarmamak gerekiyor galiba bende kedimi sıkılınca apartmanın içine çıkarıyordum ilk günler bir iki kat aşağı iniyordu sonradan iyice apartmanı keşfetti malesef keşfedince evde pek durmuyolar sabaha kadar dışarı çıkmayınca ağladığı zamanlar oldu bir ay sabah akşam miyavlamasını dinledik izin vermedik öylelikle unuttu

eltarcin
eltarcin

116201

Kafe de biraz çekinebilir.O nedenle bahçeye veya fazla insanın olmadığı parklara götürebilirsiniz:) Şahsen ben öyle yapıyorum hoşuna da gidiyor açıkçası.Sonuçta onun genlerinde var özgürlük.O nedenle tasmalı bir şekilde çıkarabilirsiniz.Bence sıkıntı yok:)

Mariana
Mariana

11022

Ben nereye kedim oraya :)))))

zeynemila
zeynemila

2985

Bencede kafeye goturmeyin korkabilir

eltarcin
eltarcin

116201

Açıkçası benim kedim hiç de öyle yapmıyor.Çıkacağımız zaman tasmayı takıyorum çıkıyoruz.Ayrıca hiç bir şekilde mantar vb. şeyler olmadı.Bana kediler çok fazla şımartılıyormuş gibi geliyor.Tabii ki sağlıkları için yapıyorsunuz ama o sonuçta özgür bir hayvan.Biz insanlar onun doğasını ellerinden aldık.Bilmiyorum ama bence çıkartılması daha iyi.
Şahsen ben böyle düşünüyorum.Gerisi size kalmış:)

yasement
yasement

119858

Cikartilmasi da sagligina olumlu etkili hava degisimlerine bagisiklik kazandirir diye dusunuyorum. Cok kisi cikartiyor. Gezdirme tasmasi ile ben de cikariyorum.

emine64
emine64

4354

Bizde kedimle küçüklüğünden beri geziyyoruz arabayla hep Hatta yazın çantamda rahat bir şekilde çok sosyal bir kedi misafirliğe gideriz annemler arkadaşlara akrabalara

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 2088 Görüntüleme
  • 26 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77392 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR