Dişi Kedi Kısırlaştırma

betulaltundal
betulaltundal

35470 Puan

Merhabalar, 25 eylül doğumlu dişi kedimi Ankara'da nerede ve ne zaman kısırlaştırmam gerekir, kısırlaştırma sonrası veterinerde kalmalı mı? Hangi veterineri tavsiye edersiniz? Benim kendi veterinerim evime yakın küçük bir klinik olduğu için orada kısırlaştırmaya cesaret edemiyorum..

3 CEVAP

sezind
sezind

13990

Ankara'da olmadığım için klinik öneremeyeceğim fakat size tavsiyem gidebileceğiniz tüm kliniklerle iletişime geçip "Dişi kedi kısırlaştırmada hangi dikiş türünü uyguluyorsunuz?" diye sorun. Eğer kendi kendine eriyen dikiş türüyse bu hem sizin için hem de kediniz için çok daha kolay olur. Sonradan gidip dikiş aldırmak da kedi için ekstra yorgunluk olacaktır. Ameliyat sonrası kedinizi veterinerde bırakmayın bence çünkü daha çok stres altında olur. Eve getirip kendi gözetiminiz altında tutmanız en azından onun korkusunu ve stresini azaltır. Kediniz nerdeyse 1 ay sonra 1 yaşını dolduracak. Kediniz şuanda kızgınlıkta değilse kısırlaştırabilirsiniz eğer kızgınlıktaysa kızgınlıktan çıkmasını bekleyin.

Master_Star
Master_Star

2053

Ergazi mahallesi
Vetanka veteriner kliniği:)

Senaaaaaaaa
Senaaaaaaaa

3143

Veterinerle hem pahalı hem de gereksiz Hayvan hastanesi öneriyorum Mesela Kedi Hastanesi Cat Hospital tabiki siz Bilirsiniz

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 934 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR