Misafirler??

DidemCan
DidemCan

3808 Puan

Küçük kuzenlerim (7-8-12 yaşlarında 3 tane) bize gelince direk kedimi mıncıklıyorlar. 12 yaşında olan kucağından indirmediği ve sürekli göbeğini mıncıkladığı için (kedi kaçmaya çalışıyordu mıncıklatmak istemiyordu) ishal olmuştu. 7 yaşındaki de hep peşinde rahat bırakmıyo hiç. 8 yaşındaki uyurken rahat bırakmıyor. Bize gelmelerini istemiyorum ama gidin de diyemiyorum. Kedi bana öyle bir bakıyor ki beni kurtar der gibi. Benim içim acıyo. Biri kucağına alıyo kaçmasın diye bastırıyo sanırım ama bir şey yapmıyorum diyo. Kaç kere bağırdım kızdım alma falan diye bi rahat bırakın isterse gelir zaten kendini sevdirmeyi çok sevmiyo falan diye belki yemek yiycek bir bırakın diye ama dinlemiyorlar. Ne yapabilirim? Uykusu geldi diyip odama götürsem bende diyip geliyorlar gerçekten bunaldım...

12 CEVAP

Duman14
Duman14

14039

Hasta diyin kısa ve net çözüm :)

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Güzel fikir ama bence kedini hareketliliğinden hasta olmadığını anlayabilirler. Siriyi sevmeye gelen bir çocuk yüzünden her kapı çaldığında delikten bakıyorum, eğer oysa siriyi odama kilitleyip hasta uyuyor diyorum.

BlindCat
BlindCat

4539

Bence isim var de buyuklerinden izin iste kediyle beraber odana kapan cocuklar gelmek isterse ozel veya yanliz olmak istiyorum gibi seyler solersin buyukler anlayisla karsilayicaktir ben ole yapiyorum

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

ben sevmeye gelenleri eve almıyorum ama sizin öyle bir imkanınız yok anladığım kadarıyla

kedilikizzz
kedilikizzz

114984

Kediyi eşyalarının olduğu odaya koy kapısını kitle. Sende misafirlerle biraz oturduktan sonra kedinin yanına gidip yine kapıyı kitlersin. :) başka bir çözümü yok ztn ne yazabiliriz ki başka soruya. Çocuk sonuçta anlamaz bunlar kediden köpekten oyuncak gibi görürler. Kedin odanda kitliyken daha huzuru olacaktır. Kuzenlerini kovacak değilsin ya.

ayseeny
ayseeny

5023

Şuan aynı sorunu yaşıyorum 2 buçuk yaşındaki yeğenim saat 2 den beri kedimi bezdirdi uyumak isteyen hayvanı sürekli uyandırdı rahat bırakmadı en son haydi uykusu geldi uyutucam onu diye odama çekildim oda gelmedi bir daha kedide nihayet uyuyor garibim

patili
patili

120470

bu konuda çok katıyız biz. o yüzden size de tavsiye ederim. gerekirse bağırıp kızarsın laf anlamazlarsa. yasak istemiyorum kedim rahaysız oluyor vs diye ifade et kendini son çare.

DidemCan
DidemCan

3808

Odaya kapatınca miyavlıyor. Kediyle içeri girsem kediyi ver diycekler cidden artık dövesim geliyo '_' Keşke evde tek yaşasamda sevmeye gelenleri almasam ama nerdeee. En sonunda evde yokmuş gibi davranıcam.

Havanese_Siri
Havanese_Siri

14906

Aynı durumdan ben de çok şikayetçiyim

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Ay ben çok şanslıyım bu konuda :) ne gelen var ne giden :) neyse çocukların da gönlünü kirmiyalım. Kibar dille anlatalım hatta birlikte oyun oynamaları ni sağlayalım . Kediye dokunmadan fare ile top ile tüy ile. Böylelikle kedi de koşturur . Kucaga gelmekten hoşlanmıyor karnı ağrıyor falan diyin.. çember kurun kedi kovalasın sizi. :)

DidemCan
DidemCan

3808

Deneyeceğim

kediler
kediler

2596

Tırmalar de kolunuzu kanatır falan :)) korkarlar belki. Ya da annene söyle kediye yazık de o uyarır kuzenlerini. Kendilerinden büyük birini dinlerler.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1162 Görüntüleme
  • 12 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR