Arkadaşlar Bi El Atın Konuya Lütfen

Ealbs
Ealbs

5087 Puan

Arkadaşlar sürekli aynı konuyla başınızın etini yiyorum farkındayım ama kedimin aşılarını geciktirmek istemiyorum ve tüm masrafı bana ait olduğu için çok zorlanıyorum o yüzden ist avrupa yakası uygun vet ya da bunu ücretsiz yapan bir yer lütfen

14 CEVAP

gursoy10
gursoy10

403

Fatih'te timoşa veteriner var. Ücretsiz değil ama paragöz de değil. Bir konusun bence. 212 533 21 09. Sokağa terkedilen kedileri sahiplendirmeden önce ücretsiz aşılayan bir veteriner.

Senasakar
Senasakar

1148

Çapada Fatih Veteriner diye bir yer var. Kedimizin kısırlaştırılması,ameliyatı ve genel sorunları için oraya gidiyoruz. Fiyatları yüksek değil. Ve bizim kedimiz kendini muayene ettirmeyen bir kedi. Çoğu veteriner uğraşmadan bayıltıp muayene etmeyi teklif ederken onlar kolluk takıp biri muyane ederken biri kediyi tutuyor. Gerçekten yakından ilgileniyorlar.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Madem sokaktaki canlılara da yardım eli uzatıyor. Yakın olanlar oraya götürsün . En azından böyle insanlar kazansın.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Evet. Yani sokak canlıların a yardım ediyorsa ona gidelim dedim ama yorumları okudum . Çok ağır geldi .

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Karalamak içinde olabilir .. ama böyle ağır ithamlar da bulunamazlar diye de düşünüyorum .

gursoy10
gursoy10

403

Olumsuz yorum göremedim ben. Üyelik istediği için giremediğim forumlarda olsa gerek olumsuz yorumlar. Kimin başından ne geçti bilemem ancak ben bir yanlışlarını görmedim. Kliniğin arkasındaki geniş bir odada kafesler, kafeslerin içinde ağlayan kediler... Bu kötü etkilemiş olabilir insanları, ancak o kediler satılık değil. Sahiplendirilmek için sahiplenilmiş hayvanlar.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Doğrudur belki de . Forumlarda falan parazit aşısının dozunu ayarlayamadiklari yazıyordu. .

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Bu sebeple bir bebek ölmüş ve çok rahat şekilde heralde ayarlayamadik demişler. Ne bileyim. Karalamak amaçlı da olabilir . Eğer uygunsa ve sokaktaki canlılar a el açıyorsa çoğu insan oraya gider. Diğer vet ler de Bu tarz şeyler yazıp önünü de kapatabilir doktorun. Meyve veren ağaç taşlanır hesabı. Bi yorumdada kedi sahiplenmek için gittiğini ve kötü karşılandığı ni. Alacaksan al artık gibi saygısız tavır sergiledikleri yazıyordu. Ama doğruluk payı nedir bilemem.

Senasakar
Senasakar

1148

Timoşa veteriner mecbur kalınmadıkça gidilmemesi gereken bir yerdir. Ayrıca fiyatları çok uçuk. Kulak uyuzu için verilen ilacın normal veterinerlerdeki fiyatı 60 tl civarı. Oradan 90 tl gibi bir fiyata almıştım. Ayrıca Stiç'i oradan sahiplendik. Kedinin cinsini bile ayırt edemiyorlar. İç dış parazit içinde para ödüyorsunuz yeni sahiplendiğinizde. Sokaktaki canları ücretli tedavi ediyorlar. Stiç'i sahiplendiğimizde kuru mama alışkanlığı yoktu ve bize söylemedikleri için kusup ishal olmuştu. Sahiplendirdikleri kediler 2 aydan küçükler.

Reyyanhan
Reyyanhan

123983

Vazgeçtim ya . Öneriyi geri alıyorum . İnternette çok kötü yorumlar var. Gerçeklik payı nedir bilmiyorum ama . Araştırmak lazım

Ealbs
Ealbs

5087

Timoşa vet önerinizi mi geri aldınız

Denizzzzzz
Denizzzzzz

11066

Bahçelievler belediyesi veterinerliği uygun fiyata yapıyor yarı yarıya diyebilirim bşrde istanbul ünvrstesi veterinerlik fakultesi çok uygun

Ealbs
Ealbs

5087

İst ünide 50 tl verdim aşıya özelde de 50 tl oranın uygun olduğunu düşünmüyorum..

yasement
yasement

119858

50 lira aşı yapan özel veterinere itibar etmeyin. Belirlenen alt sınır ücret tarifelerine uymuyorsa başka uygunsuz şeyler de yapabilir. Tarihi geçmiş aşı yapabilir vitamin satabilir.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1082 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR