Kedimde Mantar!

Goupe
Goupe

114799 Puan

Merhabalar kedim daha minicik bir aylık bile değil ve mantar çıktı yani aşı yapılamayacak kadar küçük. Bağışıklığını güçlendirmem için vitamin vereceğim. Önereceğiniz vitamin ve doğal tedavi yöntemleri var mı?

14 CEVAP

Elviss
Elviss

2693

Kedi mantarı uzmanlık alanım.Çıkan yerlere batikon sürüp güzelce ovalayın sonra güçlü bir mantar kremi alıp vezyonlar çıkacak şekilde yine güzelce ovalayın . Günde 3 kere uygulayın bunu daha sonra bulduğunuz bütün vakitlerde kedinizin temas ettiği yerleri çamaşır sulu su ile güzelce silin çünkü mantar bulaşıcı olduğu için siz kremle geçirirken o etrafa yaydığı mantarları tekrar kapabilir. Ben bu yöntemle 4 ay gibi bir süreçte bütün mantar olan yerlerde zafer kazandım . umarım sizin tatlışta biran önce kurtulur. patilerine de arada patikon sürebilirsiniz mantarı kaşırken taşımaz. batikonu yalaması herhangi bir sağlık problemi yapmaz. :)

Elviss
Elviss

2693

Yöntem vet. onaylıdır :)

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Öncelikle yeni kedi mi sahiplendiniz? Hatırladığım kadarıyla kediniz çok daha büyüktü.
Benim kedimde mantar oldu. Tedavi için 1 fincan suya 2 çay kaşığı doğal elma sirkesi koyup sürüyorum ve birde mantar aşısı oldu. Bunlar haricinde herhangi bir sey kullanmadım. Veterinerim de kullanmamı söylemedi.
Siz de elma sirkesi deneyebilirsiniz,her kedi kokusundan rahatsız olmuyor. Umarım çabucak iyileşir kediniz

Goupe
Goupe

114799

Diğer kedim artık yok :( bende kendime başka bir yardıma muhtaç bir dost edinip yardım etmek istedim. Fakat tecrübesiz olduğumda yardım istiyorum. Elma sirkesi sürmeden önce batikon falan sürüyormusunuz? Ve ekstra krem kullanıyormusunuz? Ben bi krem aldım ama sürmekte tedirginim yalarsa sorun olurmu onu merak ediyorum. Çünkü aşı yapılamayacak kadar küçük. Kremi yalarsa sorun olurmu?

Goupe
Goupe

114799

Yani yok işte artık yok bazen kedime yanlışlıkla çakıl diyorum sonra aklıma geliyor yıkılıyorum.

Goupe
Goupe

114799

teşekkür ederim inşallah kimsenin başına gelmez çok kötü bi duygu.

Goupe
Goupe

114799

çok teşekkür ederim batikonu dün sürdüm fakat biraz araştırdığımda elma sirkesinin daha iyi olduğunu okudum krem olarak travazol kullanmayı düşünüyorum fikiriniz nedir?

Elviss
Elviss

2693

sirke kokusundan hoşlanmadığım için ben batikon tercih etmiştim . yanlış hatırlamıyorsam bende travazol kullandım güzel bir krem

Goupe
Goupe

114799

kremi yalaması sorun olurmu ve batikonu sürdükten sonra hemen yalamaya çalışıyor en az kaç dakika oyalayım?

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Üzüldüm gerçekten,yeni bir kediye yuva olup onu kurtarmanız çok güzel bir davranış. Sakıncası yoksa kedinize ne olduğunu öğrenebilir miyim?
Elma sirkesi haricinde batikon veya krem sürmüyorum. Krem konusunda yalamaması gerekli diye biliyorum,kimyasal olduğu için.
Elma sirkesi sürerseniz yalaması hiç sorun olmaz,hatta iyi de olur. Ben özellikle biraz yalamasını sağlıyorum,benimki çok az rahatsız oluyor konusundan,tadını seviyor

dollfacepersian
dollfacepersian

132611

Goupe
Acınızı anlıyorum,daha önce birçok canını kaybetmiş biri olarak. Size sabır ve dayanma gücü diliyorum

radagast
radagast

1154

sitede ecosin sevdalısı, ecosin misyoneri olacağım yakında ama olsun :)


mantar için en etkili ve kesin yöntem ecosin. nasıl kullanılacağı konusunda ecosin'in üretici firmasıyla iletişime geçebilirsiniz. veterinerler genelde aşı tavsiye ediyor ama ecosin bu konuda en kesin çözüm. ve zahmetsiz.

rendhart
rendhart

334

Mantarın tedavisi kadar, mantar sporlarının yok edilmesi, kedilerin yaşam alanlarının dezenfekte edilmesi de çok önemli. Instagram: kedici_geldi bu konuda uzman

Ser77
Ser77

2185

Once batikon surun sonra dermotrosyd krem surun mantarli bolgelere.gunde 2 kez .Dokulen tuyleri supurge ile temizleyin.Allahim hepimize yardim etsin.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 18111 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80235 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR