Kopegimle Tasmali Yuruyus

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar benim kppepgimin asilari henuz bitmedigi icin disariya cikartmiyorum aslinda hep disarda ,bahcede ama eve alamayiz neyse bende jucukken tasmaya alissin diye bahcenin icinde kucuk turlar atiyoruz ve tur atarken kopegim surekli tasmasini isiriyor ve agzinda tutmaya calisiyor bende tasmayi kisa tutuyorum ugrasiyorum fln bi sekilde hallediyoruz ama bu tasmayi isirmasinin yuruyusu etkileyecek kotu bir davranis mi yani hemen biraktirmam mi gerekiyo yoksa bir zarari olmaz mi gerci ben her taktiginda tasmayi isirttirtmiyorum ama genede sorim dedim size

4 CEVAP

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Borsey daha soracagim tasmaylan yuruyoruz yuruyoruz bir anda yatiyo gezmemek icin ve yatmasinin sebebi yorulmaktan degil cekemiyecegimi biliyo ve ondan yapiyo bi durumda ne yapmaliyim hafif cekmelimiyim tasmayi ?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Tasmayı sevmiyorlar ki :D ısırması normal, benimki de yapıyor. Kızmak yerine tasma takınca ödül vererek onu iyi göstermek bu soruna daha iyi bir çözüm.

Lucky35
Lucky35

764

Benim kızım da öyleyedi küçükken, bir süre sonra artık dışarı çıkacağımız zaman , anahtarlıkta asılı tasmasını ağzıyla çekip bana getirip ,önümde oturup hadi bağla gidelim dercesine alıştı.Çok fazla çekmeden,biraz hadi gidelim komutlarıyla alıştırabilirsiniz..Her hareketinizi söz ile de belirtin komut kaıcı alıyor.Ben kendim eğittim,internetten videoları izleyerek,ve asla bağırıp kızmayın, eyvah yine mi fırça yiyeceğiz diye gelmiyor.Ödül mamaları ile çözün herşeyi..Ömürlük olsun yavrunuz..

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Çekin tasmayı. Bu bir süre devam edecek, sonra alışacaktır. Düşünsenize, ilk defa evinizden çıkıp bilmediğiniz bir yerde istemediğiniz yerlere sürükleniyorsunuz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 600 Görüntüleme
  • 4 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR