Kopwk Egitimi

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067 Puan

Arkadaslar yazim uzun olacak k.b simdi ben kopegime uzun zamandir komut ogretniyordum cesitli nedenlerden dolayi hastalandi fln simdi hastaligindan flnde cikti allaha sukur bir sorunumuz yok bende komut ogretim diyorum ogrettigim komutlarida odulsuz yapmasini istigorum nasil yaptirabilirim mesela suan otur yat pati veri biliyo ama otur disinda ve pati veri ise cok nadir bi sekilde mamasiz yapiyo ama yeni komut ogretirken odulsuz cok zor olur bunu biliyorum ama bu komutlari ogreneli cok oldu 3 hafta fln olmustur dediigim gibi oturu odulsuz yapiyor pati vermeyi ise nadir ben nasil odulsuz yaptirtabilirim ve son olarakta bekle komutunu ogretecegim sizce en kolay sekilde nasil ogretebilirim ve bunu ogretirkende odul olarak coco pops verebilirmiyim hosuna gider diye dusunuyorum ama asla cok vermem belki 5 tane coco pops fln versem sorun olur mu ama dedigim gibi duzenli kullanmahacagim sadece bekleyi ogretirken ?

7 CEVAP

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Sakın coco pops vermeyin. İçinde çikolata var.

KedimVar
KedimVar

119251

Coco pops kismina gelince cok guldum. Hayir vermeyin neden odul mamasi kullanmak istiyorsunuz? Bu arada iyilesmesine sevindim kopeginizin. Komutlari Nasil ogreteceginize internetten bakabilirsiniz.

KedimVar
KedimVar

119251

Istemiyorsunuz*

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

bana kalsa ben alirim odul mamasi ama benim babam biraz ne gerek varci anladinizmi hani ornek verim mesela ne gerek var odul mamasina kasar ver gibi mesela ve sadece odul konusunda degil tum kopek konularinda boyle ama eger onemli konuysa cok israr ettirerek yaptirtirim ama bi odul mamasi icin 2 saat anlatasim gelmiyor onun yerine daha evde bulunabilecek oduller ariyorum

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

Peki kopegimin suan bildigi komutlari odulsuz yapmayi nasil ogretebelirim veya alistirabilirim? Ha bide onemli bir sorucagim benim kopegime otur gibi komut verirken yanimdayken yapiyo mesela aramizda 3 metre olsun yapmaz ama 1 metre olsun yapiyo sizin kopeklerinizdede boyle birsey varmi ve sebebini biliyormusunuz?

Cotontzu_Siri
Cotontzu_Siri

127155

Ona ödülü göstermeden komutu uygulamasını bekleyip sonra ödül vererek öğretmeliydiniz. Ve ödül verirken aferin gibi kelimeler kullanıp bu kelimelerin iyi anlama geldiğini öğretebilirsiniz.

Kadirbyrk
Kadirbyrk

3067

İste yazidada belirttigim gibi oturu pato vermeyi odulsiz yapiyo ama yati odulsuz ve elimle asagi gostermeden yapmiyor ve birsey daha sprim bekle komutunu ogretirken puf noktalaei varmi mesela avuc icimizi gostericez bekle derken benzeei var mi ?

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 758 Görüntüleme
  • 7 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80256 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR