Köpeğim Yerde Ne Bulsa Ağzına Yemeye Çalışıyor

cilek
cilek

215 Puan

Biz kizimizi sahipleneli 2 3 hafta oldu henüz bize gelmeden 3 gün önce sokakta bulmuşlar bundandir muhtemelen yerde ne görse ağzına alıyor . Her aldiginda kızıyorum ama bu huyundan vazgecmiyor . Geçen gün yolda ölmüş bir hayvani agizina atti cok kiziyorum çokta üzülüyorum ama nasil vazgecirecegim bu huyundan

3 CEVAP

merhaba öncelikle köpeğinize iç parazit aşısı yaptırın midede kurtlar parazitler var ise köpeğinizin yediğini bagırsak parazitleri yer ve köpeğiniz tam gıdaya ulaşamaz birde kalitesi mama ile beslenen köpeklerde sürekli yerden bir şeyler yemek isterler burunları hiç yerden kalkmaz alacagınız mama pro plan - royal canın - economa - hills gibi kaliteli mama olsu bu mamaları bittikçe değiştirerek verin mamalarına tavuk kemiği dışında her gün ev yemeklerinden 3 kaşık koyabilirsiniz fazla ev yemegi verirsenizde ekzama olur . köpeğiniz yerden bir şey yemek istediği anda hayır komutu ile birlikte ayak uçunuzla burnuna vurun.

Robin
Robin

2466

Bu tepkinizde ısrarcı olun mutlaka anlamalı yerden bir şey alınmayacağını zamanla geçecektir yerden bir şey almaya çalıştığı an engel olun.

Hayvist
Hayvist

5811

Proplan ve hills kaliteli bir mama değildir. En azından Acana ve Orijene göre.. İçlerinde mısır, pirinç gibi petlerımızın ıhtıyacı olmayan maddeler mevcuttur. Tahılsız mamalar ve içeriğinde hayvansal kaynaklı protein barındıran mamalar kalıteli mamalardır. Bunun dışında yerde ne bulsa ağzına alıyor problemini öncelikli olarak "hayır" komutunu iyi bir şekilde kavratarak aşabilirsiniz.

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1367 Görüntüleme
  • 3 Cevap
  • 1 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 77395 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR