Kızım Uyuz Olmuş

akitalove
akitalove

19709 Puan

Kızimı eş tarafina vermistim eş tarafi ic dıs parazit ve bakimlari icin veterinere götürmüş ve veteriner uyuz oldugunu söylemiş cok ilerlememiş ama iğne olmasi icin sahibinin yani benim.iznim olmasi gerektigini söylemis bilgisi olan paylasirsa sevinirim bu sürecte ne yapabilirim ?

14 CEVAP

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Bence sen her zamanki veterinerine götür bir de o baksın. Malum hiçbirine güven kalmadı. Para uğruna saçmasapan hastalıklar uyduruyorlar hayvanlara.

ursaminor
ursaminor

116511

eş tarafı kalıbını hiç anlamadım ben :/
önce sandım ki eşin ailesi. sonra düşününce çiftleşme için gibi geldi.


Ayrıca sahibinin iznini isteyen bir vete de ilk defa rastlıyorum. Birini arayıp orada yazan isim gibi davran deseler, veteriner nereden bilecek siz olup olmadığını o kişinin? kimliğe mi bakacak? :D


Bir olay ne kadar düz değilse, o kadar yalan var gibi gelir bana hep. bunun müsebbibi eş ailesi de olabilir, veteriner de olabilir. Dikkatli olun derim.

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Zaten okuduğum an benim de aklıma ilk gelen o oldu. Sonuçta hayvancağız aylardır başka evde olsa tamam bu süreçte olabilir. Ama 4 gün diyorsun mutlaka kendin fark ederdin. İnşallah da değildir.

Feronia
Feronia

117611

Deniz'e katılıyorum. İnandırıcı değil.

akitalove
akitalove

19709

O konuda size katılıyorum sinem abla. Çok şükür kızımıda aldım bana başka konuşuyor arkadaşına başka konuşuyor dicek bisey bulamadim bide bana irtibatı kesmeyelim diyor :D hepinize çok tesekkur ederim kizim çok şükür uyuz falan da degilmiş bugun goturdum.veterinere muayeneye yalan söylemisler gayet de saglikliymis benim kizim :)

eltarcin
eltarcin

116201

Kediler ile tavşanlar aynı iğneyi mi vuruluyor bilmiyorum ama bizim tavşanlarımız da uyuz olmuştu. (Hem de ne derece. Burunları uzamıştı ve düşmüştü :/ ) Vete götürdük tavşan başına 2 iğne vurdu. (Belli aralıklarla) Fiyatı 25tl'ydi yanlış hatırlamıyorsam. İğneleri olduktan yaklaşık 2 - 2,5 ay sonra eski hallerine döndüler çok şükür :) Dediğim gibi tavşan ile kedi aynı aşıyı mı oluyor bilmiyorum ama yine de yaptırmanızı öneririm. İlerleyince içinden çıkılamıyor maalesef :// Size de bulaşıyor :/ (Doğal bir yolu var mı bilmiyorum)

akitalove
akitalove

19709

Durum cok baska da olabilir bakalim 2 güne durum anlasilir

akitalove
akitalove

19709

Öyle yapicam denizcim. Kendi veterinerimede göstericem. Biriyle konustum ama 4 günde hayvan uyuz olamaz dedi mantar olur egzama olur ama uyuz olamaz dedi zaten şimdi kizim yolda getiriyor kadın.

akitalove
akitalove

19709

Tabikide farkederdim denizcim sonucta benim kizim o herseyim biseyi olsa yırtınıyorum ben şu kadar yara kabugunu goruyum hemen evhamlaniyorum uyuz olucakta ben farketmezmiyim hic

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Aynen öyle evham yapmada üstümüze yok. :D

akitalove
akitalove

19709

Sorma :D şu durumda güldürdün Allah da seni güldürsün :D

zeynepgurgen
zeynepgurgen

114431

Hep beraber :D

akitalove
akitalove

19709

Insallah :)

akitalove
akitalove

19709

Güncel*

Soruya cevap yazabilmek için üye girişi yapmalısınız.

Üye Ol Giriş Yap

  • 1245 Görüntüleme
  • 14 Cevap
  • 0 Pati

SORUNUZ MU VAR?

Uzmanlardan ve diğer üyelerden faydalı cevaplar almak için:

Yeni Soru Sor
HAYTAP & PETLEBI
BARINAKLARA BAĞIŞ
BUGÜNE KADAR 80264 KG MAMA BAĞIŞLANDI

BENZER SORULAR